maandag 28 november 2011

Ruimte voor je licht - Nieuwe aarde engelen - 15 november 2011 - Steve Rother

De bakens van Licht - Her-inneringen van Thuis 

Datum: 15 november 2011

Deze Bakens van Licht worden live gepresenteerd op Internet, uitgewerkt en op de 15e van elke maand gepubliceerd.
Speciaal verzoek: Copyright 2011 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op deze website te vinden. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht. 


Van Steve 

In deze boodschap spreekt de groep over een speciaal soort persoon die zij een Aarde-engel noemen. Zij zeggen dat deze mensen op Aarde komen met een zeer helder licht en soms hebben ze zelfs moeite om hier te zijn. Vaak branden zij vroeg op, maar laten zij een permanente indruk achter. Marilyn Monroe, Pablo Picasso, Albert Einstein, Nicolai Tesla en zo volgt er nog een hele lijst. In deze boodschap stelt de groep ons een eenvoudige vraag: Wanneer wij vanaf morgen zoveel licht gaan dragen, wat zou het effect dan zijn op ons leven? Dus de vraag wordt…is er ruimte voor jouw licht?
Ik hoop dat iedereen een prachtige 11-11-11 heeft gehad. Klaar om de volgende stap te nemen?
Dikke knuffels en heb een geweldige maand! Steve

Van de groep 

Groeten van ThuisLieverds, deze dag is heel uniek, want jullie hebben een niveau van bestaan gecreëerd dat voordien niet bestond. Jullie hebben een deur geopend naar iets heel magisch. De energie heeft zich voor jullie opgebouwd om deze stap te zetten. Op veel manieren is het al begonnen, iedere dag echter dat jullie je ogen opendoen en de nieuwe dag begroeten, begint die weer op een ander niveau. Ieder deel hiervan begint open te gaan op een nieuw niveau. Laat ons aan jullie uitleggen wat er direct in het vooruitzicht ligt, want sommigen van jullie zullen dit direct in je eigen leven ervaren.

Heldere lichten
Jullie hebben op Aarde een verscheidenheid aan heldere lichten gezien. Mensen die het licht van Thuis meebrengen en dat door de bel van biologie heen laten schijnen om jullie te helpen jezelf en het licht van Thuis gemakkelijker te zien. Jullie hebben altijd geweten dat er wezens naar de Aarde gekomen zijn die bijna teveel licht hebben om te dragen. Het is alsof hun ogen aandacht trekken door hun uitzonderlijke helderheid en zij zijn zo creatief dat alles wat zij aanraken magisch wordt. Maar soms is hun vibratie zo hoog dat het moeilijk is voor hen om op hun gemak te zijn op Aarde, een planeet met zo’n lage vibratie. Velen van jullie hebben deze heldere lichten, die wij Aarde-engelen noemen, gezien. Zij komen hier met vele gaven en geven zichzelf vrijuit en zonder aarzeling. Soms gebeurt dat ten koste van henzelf en de tol is vaak erg zwaar. Toch laten zij onvoorstelbare gaven achter om de vooruitgang van de gehele mensheid te helpen. Jullie hebben dat gezien in veel van jullie beroemde artiesten, zoals in muzikanten die jong gestorven zijn, maar die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten. Sommige Aarde-engelen hebben een vreselijk moeilijke tijd gehad om te proberen mens te zijn op Aarde. Wij vertellen jullie dit nu omdat het een beperkt, select aantal is geweest dat naar de Aarde gekomen is met zo’n onvoorstelbaar helder licht dat zij het niet kunnen verbergen. Welnu lieverds, we zeggen jullie dat jullie nu op het punt staan om dat licht ook op te nemen. Wat we jullie vragen is dit: Is er op dit moment ruimte in je leven, als dat vandaag met jullie zou gebeuren?

maandag 14 november 2011

Walvis bedankt bevrijders met schitterende show - Gershon Cohen & Michael Fishbach



Toen walvisactivist en mede-oprichter van de Great Whale Conservancy, Michael Fishbach, op valentijnsdag dit jaar een boottochtje maakte met zijn familie en vrienden in de Golf van California, botste hij (figuurlijk) op een jonge bultrug in nood. Het dier was verstrikt in vissersnetten, waardoor het niet kon rondzwemmen of naar boven komen om te ademen. 


Terwijl zijn echtgenote alles filmde, probeerden Fishbach en zijn vrienden de walvis te bevrijden. Toen dat uiteindelijk lukte, trakteerde de bultrug hen op een schitterend spektakel. Het filmpje geraakte nu pas online. Kijk zelf en geniet. (adb)

13/07/11 11u16 - 

zaterdag 12 november 2011

The Great Bell Chant (The End of Suffering) - Thich Nath Hanh & Phap Niem

Gelezen door Thich Nath Hanh, gezongen door broeder Phap Niem.

vrijdag 11 november 2011

11:11:11 Poort - Gillian MacBeth-Louthan

De levenskracht van deze 11:11:11 poortopening lijkt op 33 in trilling, maar helaas, is echt een # 44 energie die zich ontvouwt in het heilige oneindigheidssymbool 8. De energie van 33 is de drie-eenheid, de heiligheid in al je keuzes. Je lichaam, verstand en geest in overeenstemming met je Zielsevolutie. Binnen dit getal mag je de scherpe meskant van besluiteloosheid niet overspannen. Het is een DNA-sequentie activering die je toegang geeft tot de diepste kern van je licht. Je staat neus aan neus met dat wat je lichte en donkere, en grijze materie vertegenwoordigt. Geen instructies, geen ontkenningen, geen weglopen van wat waarheid is. De 33 vraagt je om zonder zadel in de zee van ontkenning te rijden en je te laten uitkleden tot de ware basis van je natuur.

Met de essentie van 44 bouw je je toekomst gedachte per gedachte, steen voor steen. Geloof diepgaand tot je het bewijs ziet. Houd vast doorheen alle keuzes en veranderingen. Blijf in evenwicht voor wat je weet dat goddelijke waarheid is en het platform van licht zal vaste vorm krijgen. Het meestergetal 44 brengt ons terug naar een plaats van oneindigheid, wat twee was, wordt één. Met de vibratie 8 betreden we de plaats in gedachten en energie van 'zo boven, zo beneden en van binnen.’ Deze configuratie geeft je de eeuwige poort die je doorheen alle vroegere beperkingen begeleidt. Het is een getal van voorbijgaan aan wat je kent als je normale grenzen; het is pure spirituele atomaire energie.

Binnen deze 11:11:11 Poort staan de planeten Jupiter, Mars en Pluto op een lijn en creëren een gouden driehoek van kracht, een planetaire poort die zich voor ons opent om terug naar de waarheid van ons wezen te gaan. Samen met dit op 11:11:11, komen vier krachtige sterren aan de hemel, bekend als de 'Koninklijke Sterren van Perzië', om ons naar krachtige keuzes te begeleiden. Regulus in het sterrenbeeld Leo, Antares in het sterrenbeeld Schorpioen en Fomalhaut in het sterrenbeeld Piscis Australis (Zuidervis). Sinds de oudheid zijn deze drie sterren, samen met Aldebaran in Stier, de vier Poortwachters die de vier aartsengelen Gabriel, Michael, Raphael en Uriel vertegenwoordigen.

De 11:11:11 Poort tot alles dat in een haar van onmiddellijke manifestatie rijdt. Loslaten van door de mens veroorzaakte manifestatie en komend tot de Christus Schepping. Poorten openen en sluiten zich en jullie bevinden je in alles daartussen. Bewuste schepping met 13-seconden gedachten interval. Eén worden met de Overziel in overvloedige schepping van iemands aangeboren Hartverlangen. Al het bekende en onbekende van de hemel komt binnen via deze 11:11:11 Poort. Stem je af met alles wat je als liefde kent. Een overstromen van het hart staat je toe om boven eerdere emotionele getijde-lijnen en de aanklampsels van het verleden uit te stijgen. Vaar uit met een hart dat vrij is van puin, vrij van de definities van het verleden. Het goede in je heeft de stormen en overstromingen overleefd. Wat duister was is gezuiverd en gepolijst in een helder licht. Je wordt hergeformatteerd in gedachte en daad tot een plek waar je bewust een wereld kunt bedenken die beter is dan waar je voor hebt gebeden. Zalf je met deze kennis, want een nieuw niveau van leven dat afgezonderd werd, barst weer uit je atomen. Je stroomt met galactische herinneringen en waarheden die diep in je DNA sluimerden, wachtend op het exacte energetische sein om ze te doen ontwaken.

Deze woorden dragen de vibratie 11

Light =11   Jesus = 11  Change =29/11 White Light = 65/11, 56/11

Violet Light = 83/11, 56/11

(Licht = 11 Jezus = 11 = Verander 29/11 Wit Licht = 65/11, 56/11

Violet Light = 83/11, 56/11)

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

donderdag 10 november 2011

Een Hathor Planetaire Boodschap - Transmissie van Licht - Tom Kenyon

Een Hathor Planetaire Meditatie Herinnering van Tom Kenyon (vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

De Wereld Meditatie op 11/11/11

De feitelijke Wereld Meditatie van “Licht Transmissies” (zoals onze groep samen in Seattle dit zal ervaren) zal lopen vanaf 9 uur ’s avonds tot 10 uur ’s avonds op 11 november in PST (Pacific Standard Time). Opmerking: Dit is op zaterdag 12 november GMT (Greenwich Tijd) van 5 tot 6 uur. (winny: dus dat is een uur later voor ons in Nederland: van 6 tot 7 in de ochtend van 12 november).

Op dit specifieke uur zullen Hathors van de 5de tot aan de 12de Dimensies licht brengen door geluid. Hathors die in de hogere dimensies wonen (d.i. van 9 – 12de D) zijn de antieke meesters van hun cultuur.

In het verleden namen Hathors deel aan gebeurtenissen die van de 5de tot de 8ste Dim. waren. Maar dit zal det eerste gebeurtenis zijn waar Hathors van de 9de tot de 12de D licht en geluid zullen binnen brengen.

Daar het concept van Dimensies een complexe zaak is, is in dit geval het centrale idee dat iedere dimensie verder omhoog betekent dat die subtieler van aard is. En hoe subtieler de dimensie is, hoe krachtiger de kracht is die toegankelijk is. Als resultaat van deze multi dimensionale orkestratie aan de kant van de Hathors, verwacht ik geheel een intense en krachtige ervaring voor ons allemaal.

Als je kiest om op de energetische golf te rijden in deze specifieke uurlange meditatie, stellen de Hathors voor dat je luistert naar de Pituitary Dimensional Attunement (kun je van zijn website halen: www.tomkenyon.com, bij de archieven van de Hathors.) Het is de Hypofyse Dimensionale Afstemming, de Hypofyse zit tussen de ogen. Als het mogelijk is stellen ze voor dat je dan gaat liggen en rusten. (opmerking: achteraan deze boodschap kun je klikken om deze Pituitary Attunement te downloaden)

De transformatie energieën rond deze meditatie zullen zich uitbreiden naar een drie daagse periode. (Amerikaanse tijd: Het portaal zal in de aanvang open gaan als we beginnen te werken met de groep in Seattle op 11 nov. PST van 7 uur ’s avonds en doorgaan tot 13 november om 4 uur ’s middags, PST. Waarna die sluit. (dat is in Nederland: 03 uur in de middag op 11 november tot en met 13 november 12:01 uur. ) Winny: Je kunt er altijd tussen in instappen en zeggen dat de energieën moeten worden verbonden met elkaar)

Een enorme impuls zal aan jullie individuele energievelden gegeven worden - John Smallman

11 november 2011 is van grote betekenis, wanneer een enorme impuls aan jullie individuele energievelden zal gegeven worden om jullie te helpen met je ontwaakproces. Velen op aarde die zich puur op het fysieke of materiële gebied gefocust hebben dat de illusie weergeeft, krijgen een krachtige schok die hun bewustzijn het besef zal brengen dat er veel meer in het leven is dan ze dachten. Er zal een grote toename zijn in het aantal mensen die aan hun spirituele zoektocht beginnen, wanneer ze "aha!" momenten ervaren, waardoor ze plotseling een intuïtief gevoel krijgen van de grote rijken die voorbij het fysieke bestaan en die, tot nu toe, dachten dat het onwerkelijke verbeeldingen van mentaal onevenwichtigen waren.

Wanneer hun verrassing wat afneemt, zullen ze een gevoel van pure vreugde en opwinding ervaren, als ze een verborgen innerlijk weten ontdekken dat hen vertelt dat het leven veel meer is dan een paar decennia van lichamelijk bestaan, gevolgd door dood en sterven.

Dit besef dat bij zovelen plaatsvindt, zal het begrip meebrengen dat Liefde hun ware aard is en dat angst en twijfel betekenisloze concepten zijn die ze gelukkig kunnen loslaten. Je angsten loslaten is enorm bevrijdend en versterkend. Dit betekent niet dat je opeens het gevoel hebt dat je de kracht en het vermogen hebt om een vijand, ramp of catastrofe te verslaan of mee af te rekenen, of  waar je in zou kunnen terechtkomen, het betekent wel dat je jezelf accepteert precies zoals je bent, zonder voorbehoud en zonder de noodzaak om jezelf aan anderen te presenteren achter een masker van bekwaamheid, diplomatie, nederigheid of macht, die de angstige en ontoereikende echte jij verbergt waar je bang voor bent. Je bent gewoon, geen "ALS of maar," omdat je gewoon bent en geen masker, verdediging of bedrog nodig hebt, ooit.

maandag 7 november 2011

Gesuis - Sophie Clive en Liberty Smith


Murmuration from Sophie Windsor Clive on Vimeo.

Twee toeristen, Sophie Windsor Clive and Liberty Smith, konden hun ogen niet geloven toen een massa spreeuwen tijdens een kanotochtje op het Ierse meer Lough Derg samentroepten en een visueel spectaculair schouwspel neerzetten. De druilerige vakantiedag werd er plots een stuk aangenamer door. Het filmpje dat ze ervan maakten, is intussen een hit op het internet.
De reden waarom de spreeuwen in deze grote aantallen samenvliegen, heeft te maken met hun gevoel voor veiligheid, dat versterkt wordt door zich in een grote groep te bewegen. Ornitholoog Paul Stancliffe in The Telegraph: "Geen enkele van hen wil buiten de groep vallen. Of wil de eerste zijn die op de grond of op een tak landt."

Volgens Stancliffe is het spektakel geleverd door de spreeuwen een van de meest indrukwekkende, maar ook een van de meest onderschatte natuurvertoningen: "Iedere vogel probeert zo dicht mogelijk bij zijn buur te vliegen en kopieert onmiddellijk welke verandering dan ook. Een kleine verandering levert uiteindelijk dus een groots wervelend beeld op." Volgens de ornitholoog kan het aantal tot één miljoen spreeuwen aangroeien.

In het voorjaar werd dergelijk spreeuwenspektakel nog waargenomen in de Nederlandse stad Utrecht. Wat Sophie en Liberty te zien kregen, kunt u hier beneden zien, vanaf 0:24. U hoort de vrouwen tijdens de vertoning ook regelmatig zuchten van verbazing. En let op de blik van een van de vrouwen nà de vertoning.

11-11-11 Activatie van de Broncode - Lauren C. Gorgo

De Maya Oudsten reizen momenteel met de 13 kristallen schedels door de Verenigde Staten om ceremoniën te doen. De laatste zal op 11-11-11 plaatsvinden in Los Angeles.

Deze oude relikwieën bevatten naar verluidt informatie over de geschiedenis van onze planeet en de toekomst van de mensheid.

Ze bestaan uit puur kwarts en andere mineralen zoals jade. De schedels genereren een energieveld dat het menselijk bewustzijn op een dusdanige manier activeert dat onze percepties van de realiteit om ons heen worden verruimd. Ze helpen de magnetische frequentie van Moeder Aarde te verschuiven. Wanneer de schedels tijdens de ceremoniën ontwaken gaat de oude wijsheid die eeuwenlang is bewaard in een kristallijne matrix het veld van vorm binnen om het collectieve bewustzijn met alle kennis van de gebeurtenissen die de afgelopen 26.000 jaar hebben plaatsgevonden op te vullen.

Het zal ongeveer twee weken duren voordat de energie is geïntegreerd. Ons fysieke lichaam heeft nog niet echt door dat het zich opnieuw uit dient te lijnen. Daarnaast pulseert de energie van wat er staat te gebeuren zo sterk dat we haast door de sluier worden gedrukt. Ons nieuwe en ware leven is zo dichtbij dat het haast tergend is.

We klimmen eindelijk uit de diepe leegte waar we de afgelopen weken in gevangen zaten, maar aan de buitenkant lijkt er weinig te zijn veranderd. We moeten onszelf nog steeds voeden en we moeten nog steeds gecentreerd blijven in ons hart terwijl ons multidimensionale zelf gestalte krijgt.

11-11-11

De sterrenpoort die op 11-11-11 wordt geopend brengt enorme energieën met zich mee. De hoeders van de nieuwe Aarde plaveien letterlijk de weg voor de rest van de aardbewoners. In september zijn onze biologische circuits opnieuw opgestart. Gedurende de drievoudige verduistering in de zomermaanden kregen we een serieuze upgrade. Waarschijnlijk sliep je door dit proces heen zoals velen in de maand september vooral hebben geslapen. Mogelijk herinner je de maand september niet eens meer.

Eén van de aspecten van de cellulaire veranderingen (lees: vermoeidheid) houdt verband met het begrip dat elke cel intelligent bewustzijn bevat. De centrale Zon van de Melkweg codeert onze biologie opnieuw. Het fysieke lichaam behoeft zorg terwijl het verandert in een lichaam van licht, maar de inkomende frequenties hoeven ons systeem niet te bombarderen wanneer we ons openstellen voor de mogelijkheid gesteund te worden door de vele mensen die zich daar nu onvermoeibaar voor inspannen.

De portaal 11:11 brengt robuuste energieën naar de Aarde en die hebben op iedereen weer een andere invloed. Ze kunnen ons meer vrijheid geven maar ze kunnen, mocht dat nodig zijn, ook een oude laag naar het oppervlak brengen. Uit ervaring kan gezegd worden dat de opening van een poort meer rust en tijd voor jezelf betekent. Niemand kijkt hier naar uit maar intussen zijn we dusdanig murw geslagen door de hogere energieën dat we bijna geen weerstand meer kunnen bieden.

dinsdag 1 november 2011

Arcturische Update over Ascentie bij de Sterrenpoort van 11.11.11 - 21 oktober 2011 - Suzan Caroll

(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

Dear Arcturiërs,

Is er meer wat ik moet weten over de 11-11-11? Zullen we de 3D Aarde op die tijd verlaten?

Onze Geliefde Opstijgende Mensen,

Jullie merken dat we je niet langer meer “gegronde mensen” noemen. We hebben ie naam veranderd omdat jullie de frequentie van resonantie hebben veranderd. Door deze shift in jullie resonantie frequentie hebben jullie allemaal symptomen van transformatie. Die symptomen zijn specifiek voor ieder persoon, omdat ieder van jullie een “zwakke schakel” heeft wat de functie is van jullie aardevoertuig die op de laagste frequentie resoneert. Deze laagste frequentie gebieden van jullie lichaam zijn plaatsen waarin jullie gewoonlijk je stress en op angst gebaseerde emoties hebben opgeslagen.

Het is nu tijd voor jullie om de “vuilnisbak te legen.” Het is het loslaten van die opgeslagen stress die veel symptomen en stoffelijke sensaties van ongemak veroorzaken. We zullen jullie vertellen dat vanuit ons perspectief, velen van jullie bijna klaar zijn met dit proces. Jullie reis door de Poort van 11-11-11 zal jullie helpen om alles kwijt te raken dat resoneert op een frequentie die lager is dan liefde. In feite, bereiden de meesten van jullie zich in je dagelijkse leven voor om dit los te laten, door je focus te kiezen naar waar je van houdt en je ontdekt dat het buitengewoon vermoeiend is om bepaalde wereldse taken uit te voeren.

Wat er feitelijk gebeurt is dat jullie de werkelijkheid “in je bestelling stoppen” waarmee je wilt resoneren. Zie je, de Nieuwe Aarde is niet ver weg op een andere plek. De Nieuwe Aarde is een resonantie, een frequentie van de Aarde. Deze frequentie is “op zijn plek gehouden” zogezegd tijdens de “tijd” van de stoffelijke aarde. Nieuwe Aarde is een boekenwijzer die het pad van frequentie vasthoudt dat teruggaat naar jullie Multidimensionale ZELF. Vanwege de buitengewone uitdaging van de Kali Yuga, de Duistere Nacht van Gaia’s ziel, hebben velen van jullie je pad verloren.

Het 11-11-11 Portaal dat zal worden geopend en ervaren door onze Ascenderende Mensen, zal geopend worden in jullie bewustzijn.

Met jullie Pad naar Huis open naar de Nieuwe Aarde, zullen al onze Openmakers progressief hogere en nog hogere staten van bewustzijn activeren. Laten we de term: “Openmakers” uitleggen. JULLIE zijn de Openmakers. Jullie allemaal die bewust en onbewust, via dromen en voorstellingen, de eersten zullen zijn om je eigen Innerlijke Portalen te openen. We zeggen: “Innerlijke Portalen” want alle wegen naar de hogere dimensies worden vanuit binnen bereisd.

Als jullie eenmaal je Portalen hebben geopend, zul die open houden tot aan het NU van Gaia’s Planetaire Ascentie. Als je denkt dat je nu symptomen hebt, wacht dan totdat je een Poort openhoudt naar de vijfde dimensie. Maar, jullie proces zal met deze immens toegenomen stroom van multidimensionaal licht en ongeconditioneerde liefde, snel voltooid worden.

Het Openen van het Portaal - 16 oktober 2011 - Suzan Carroll

Van de Arcturiërs 

Op het moment van de opening zul je je totaal moeten overgeven aan het Portaal.  Je zult  “sterven” aan het oude leven en worden “herboren” in je nieuwe leven. Deze daad van “sterven” is niet sterven met je lichaam want je zult moeten doorgaan je lichaam te gebruiken terwijl je deelneemt aan de grote transmutatie van de drie dimensionale wereld naar de hogere frequentie wereld die je Ziel heeft gekozen voor je Maiden Voyage. (Je Eerste Reis). Met andere woorden: jullie zullen NIET sterven aan/in je lichaam. Jullie zullen STERVEN aan je werkelijkheid. Sterven aan je werkelijkheid betekent dat alles, ieder mens, iedere plek, iedere situatie waaraan je verbonden bent in de werkelijkheid die je aan het verlaten bent, totaal en geheel moet worden losgelaten.  

Het belangrijkste is dat terwijl jullie het oude loslaten,  je de exacte replica omhelst van jullie werkelijkheid met zijn uitdrukking van de hogere frequentie. Op deze manier zul je manifest blijven in de vorm, terwijl je de vorm toestaat te transmuteren met je bewustzijn er volledig aan verbonden. Toen jullie “stierven” in voorbije/alternatieve werkelijkheden, lieten jullie je bewustzijn losraken van je vorm, zodat de vorm kon verder gaan met zijn doodsproces zonder dat je hoefde te lijden bij die moeilijke overgang. In sommige van jullie stoffelijke levens kun je bang geweest zijn voor de dood en hing je aan je vormzelfs als die niet langer meer bewoonbaar was. Met andere woorden, je had een moeilijke dood. Het is die onbewuste herinnering van deze moeilijke overgangen die je moet loslaten.  

Met andere woorden, je moet de herinnering van angst voor de dood loslaten en je vasthouden aan wat niet langer voor jou was om te beleven. Tegelijkertijd moet je je huidige derde dimensionale werkelijkheid loslaten terwijl je tegelijkertijd een mentale inprenting van deze werkelijkheid moet maken, zodat je die met je mee kunt nemen in het Portaal. Dan, terwijl je door het Portaal reist naar en in de uitdrukking gaat van de hogere frequentie van jullie werkelijkheid en vorm, zul je een mentale inprenting met je meenemen van dat wat je aan het transmuteren bent. Het is deze mentale inprenting, die gekopieerd en “gesaved” wordt in je Hoge hart, die in de uitdrukking van zijn hogere frequentie zal transmuteren.  

Als jullie terugkeren uit je intrede en reis door het Portaal, wat velen van jullie zullen doen,  zul je het exacte lichaam en werkelijkheid zien dat je achterliet. Behalve, dat het een hogere dimensionale uitdrukking zal zijn van die werkelijkheid. Met andere woorden zul je: 

De stoffelijkheid loslaten van je huidige werkelijkheid, terwijl je een mentaal plaatje handhaaft van die werkelijkheid, wat is “gesaved” in je Hoger Hart. 

Met dit beeld dat is geschapen en gesaved, zul je ALLE hechtingen vrijlaten aan die werkelijkheid.  
Maar je zult in een constant contact blijven met je stoffelijke lichaam, want het markeert het “terugkeerpunt”van je reis.
  
Het volgende belangrijke component van je reis door het Portaal is dat je je multidimensionale waarneming moet wekken, zodat je in contact kunt blijven en kunt waarnemen met meer dan een frequentie van de werkelijkheid door je hele reis heen. Met andere woorden, je zult je startpunt van die derde dimensie moeten waarnemen met grote helderheid om die te kopiëren en die plakken in je denken en je hart, terwijl je ook je vierde dimensionale aura ziet. Als je het eigen vier dimensionale kunt waarnemen, zul je weten dat je je perceptie hebt uitgebreid voorbij de grenzen van de derde dimensie. 

11/11/11 - De Tweede Drievoudige Sterrenpoort & de Codes van Vernieuwing. - Oktober 2011 - Celia Fenn

Aartsengel Michaël via Celia Fenn, de Nieuwe Aarde Energieën van oktober 2011 
Bron: 11/11/11 The Second Triple Stargate & The Codes of Renewal 
(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

Geliefde familie van Licht, dit is een groot moment in de transformatie van Planeet Aarde en de vestiging van de Nieuwe Aarde en de Gouden Periode van Vrede en Liefde. Jullie hebben op 11 november 2011 het Portaal van de tijd bereikt dat 11/11/11 genoemd wordt. Dit portaal vertegenwoordigt een “Kosmisch Moment” van Wereld Ontwaking en Eenheid en het Moment waarop de “Lichtcodes”of de “Kosmische Codes”van Vernieuwing ontvangen worden in de kristallijnen roosters van de Aarde. De ontvangst van de Codes van Vernieuwing zullen opnieuw de frequenties versneller van het Aarde Hologram, wat de her-verbinding zal laten gebeuren met de Zevende Dimensie van Bewustzijn, terwijl de planeet doorgaat op haar reis in het Goddelijke hart van het Multi Dimensionale Bewustzijn.

Het is werkelijk een moment van Vreugde en Viering. Jullie zijn nu op weg naar “Thuis”… individueel en als een planetaire beschaving. De Grote Ontwaking is onderweg! Degenen van jullie die klaar zijn stappen in de Nieuwe Aarde Bedoeling van je Ziel en worden de Multidimensionale wegwijzers voor de Mensheid. Als de Aarde zich nestelt in de Vijf Dimensionale Holografische Matrix van de Nieuwe Aarde, leert de Mensheid hoe ze Eenheid en Eenheid Bewustzijn van de Onderlinge Verbinding moet uitdrukken wat de Essentie van de Vijfde Dimensie is. Dagelijks zullen jullie beginnen te merken dat jullie werkelijk Planetaire Burgers zijn, een Familie met gewone problemen en zaken. En jullie beginnen te zien dat je deze problemen alleen kunt oplossen door in Vrede en Liefde samen te komen om een Nieuw Pad naar voren te scheppen.

Geliefde Familie van Licht, we vieren met jullie dit Grote Moment van Transformatie. Aan het eind van 2010 waren we óver verheugd toen de Aarde haar Ascentie sprong maakte van de Drie dimensionale Tijdslijn naar de Vijf Dimensionale Tijdslijn. Op dat moment, werden alle scenario’s van de “Eindtijd” waardeloos toen de Aarde en al haar levende wezens zich verbonden met de werkelijkheid van Her-Geboorte en de Nieuwe Aarde. Toen, in augustus 2011, in de tijd van de Leeuwenpoort, namen jullie nog een Grote Stap naar voren toen jullie je verbonden met de Zesde Dimensie en de Stromen van Overvloed en Manifestatie die de Nieuwe Aarde zal ontsluiten. Degenen van jullie die klaar waren, verankerden deze energieën in de “Roze Lijnen” van de Kristallijnen roosters, de energiemeridianen die het Kosmische Christus Bewustzijn uit het Goddelijke Hart naar het Hartsrooster van de Planeet dragen.

Het Verlichte Pad in het Centrum van Dualiteit - November 2011 - Ronna Herman

Aartsengel Michaël doorgegeven via Ronna Herman ©. Vertaling ArjunA.

Geliefde meesters, wij erkennen dat het vreemde en verontrustende tijden zijn voor jullie allen, ongeacht het niveau van zelfbewustzijn dat je hebt verkregen. De lessen en waarheden die jullie in deze incarnatie als die van je zelf hebben aanvaard, worden geleidelijk vervangen door hogere, geavanceerdere lessen en vele nieuwe verbijsterende concepten.

Om ZelfMeesterschap te verkrijgen moeten jullie je bovenbewuste talenten en de meer verfijnde krachten van je geest ontwikkelen. Dit vergt een mentale en emotionele schoonmaak, dat wil zeggen dat jullie alle oude gedachtevormen die jullie gekluisterd houden aan de illusionaire werkelijkheid van de lagere chaotische dimensies moeten onderzoeken en transmuteren.

Een spiritueel/menselijk wezen wordt zich gaandeweg bewust van, en start met het verfijnen van de onderbewuste geest, wat leidt tot een herverbinding met het ZieleZelf en de bovenbewuste geest.

Dat is dan jullie link met de frequenties van uitgebreidere wijsheid van de hogere spirituele rijken via de vele aspecten van je Hoger Zelf. Hoogstwaarschijnlijk beginnen jullie in deze fase flarden inspiratie via je intuïtie te ontvangen, wat versnelt wordt door meditatie en introspectie.

De geestkracht wordt daarmee versterkt, en de spirituele aspirant begint de wereld en de huidge gebeurtenissen waar te nemen van een hoger perspectief dat een groter, uitgebreider werkelijkheidsbeeld omvat.

De chakra’s keren langzaam naar balans en harmonie terug en ze beginnen aan de integratie van de hogere wijsheid van de Heilige Geest en het Heilige Hart, om zo in harmonie met elkaar en de begeleiding van de Ziel en Overziel/Hoger Zelf te functioneren.

Een spiritueel/menselijk wezen dat in de vervormde frequenties van de lagere 3D/4D dimensies functioneert, gebruikt de onderbewuste en bewuste geest onder de sluier van herinneringen uit vorige levens. Hij/zij is meestal op de uiterlijke wereld gericht en wordt sterk beïnvloed door familiale projecties, culturele tradities en religie. Hun gedachtepatronen zijn vaak vervormd en gewoonlijk egocentrisch, waardoor ze alleen het kleine plaatje zien.

Er leven nog veel jonge zielen in onderontwikkelde landen die conform hun dierlijk/menselijke aard functioneren, en voornamelijk gefocust zijn op hun drie lagere chakra’s. Op dit niveau zijn de chakra’s meestal onbewuste geestcentra. Deze dierbare zielen worden in de eerste plaats beïnvloed door hun onbewuste en beperkte geest.

Ze worden geleid door herinneringen aan al hun vorige levens/rassen en een instinctieve, op overleven gerichte werkelijkheid. De meeste hebben een erg smalle focus op zichzelf en het overleven van de familie. Dit zijn de dierbare zielen die naar andere ongerepte planeten gaan waar het 3D en 4D spectrum van polariteit/dualiteit in een passende balans zal zijn.

Deze geliefden zullen de kans krijgen hun reis te continueren in de fysieke rijken van bewustzijn binnen een veel aangenamere en voedende omgeving. Jullie, de Sterren Zaden, de wegwijzers op het Pad, zijn degenen die dit mogelijk maken, want jullie gingen akkoord in de dichtste stoffelijke niveaus te incarneren om te helpen bij het terug brengen van het menselijke bewustzijn naar de verlichte rijken van Licht en ZelfMeesterschap.