woensdag 29 augustus 2012

Jongen bevriend met bergmarmotten

 jongen bevriend met bergmarmotten









  07:37 In De Rand

Normaal gaan marmotten lopen als er mensen in de buurt komen. Maar Matteo Walch, een Oostenrijks jongentje van acht, heeft een speciale band met een kolonie Alpen-marmotten die in het Hohe Tauern National Park leven. En dat resulteerde in een reeks mooie foto’s.
Vier jaar geleden trokken Matteo en familie voor het eerst op naar Groslocker. Sinds toen zijn de marmotten zijn beste maatjes.


HDB
Foto Caters

maandag 20 augustus 2012

Zo Boven Zo Beneden - augustus 2012 - Steve Rother

Alle niveaus ontwikkelen zich.

Groeten van Thuis

De Omkeer Golf is begonnen. De Verbinding tussen Thuis en de Aarde is, zeker de laatste maanden, veel sneller geworden. De Aarde verandert nu ter voorbereiding op wat komen gaat. Stel je voor hoe het zou zijn als een enorme golf als een Tsunami binnenkomt en alles op zijn pad verandert.

Voordat die golf binnenkomt, gaat het water eerst terug naar de zee en lijkt daar een omkeer golf te vormen, vooruitlopend op de enorme golf die verwacht wordt. Het is alsof de negatieve energiegolf zonodig alles terug moet trekken voordat de positieve energiegolf binnen kan komen om verandering te brengen. Dit is typerend voor golfpatronen.

We hebben al meermaals over golfpatronen gesproken. Nu staan we op het punt jullie te vertellen over de golf die jullie creëren en het geweldige effect dat het zal hebben. Jullie zijn opgewonden en bereid om te ascenderen. Het is gewoon zo dat die opwinding zich binnen jullie roert en ervoor zorgt dat jullie hart zo klopt dat jullie een frequentie beweging op gang hebben gebracht.

Als jullie die frequentie combineren met die van andere geestverwanten in je omgeving, vormt het een opeenhoping van golven. Alle golven beginnen krachtig, maar als ze weerstand ontmoeten verzwakken ze en worden uiteindelijk een vlakke lijn. Dit is kenmerkend voor alle golfpatronen totdat twee golven zich samenvoegen.

Als twee golven samenkomen, omringen ze het centrum gelijkwaardig aan alle kanten en daardoor valt de combinatiegolf niet uiteen. Deze golven worden scalaire golven genoemd, en wij zeggen jullie dat jullie dit met je hart creëren. Het vindt wereldwijd plaats, niet alleen in één segment van de mensheid, één gebied of één land.

Het vindt letterlijk op vele verschillende niveaus simultaan plaats. Vanwege jullie gevestigde structuren en culturen zal deze nieuwe energie enigszins verschillend geïntegreerd worden in diverse delen van de wereld. Op dit neemt maakt de hele mensheid imponerende stappen in het verhogen van de frequenties, en daarom doen zich twee dingen voor.

maandag 13 augustus 2012

Depressie en Ascensie - 13 Augustus 2012 - Jennifer Hoffman

Depressie is iets dat vandaag steeds meer mensen treft. Het is een woord dat we gebruiken om te beschrijven hoe we ons voelen als we verdrietig, lusteloos, ongemotiveerd, rusteloos, en in het slechtste geval, hopeloos, machteloos en nutteloos voelen. Als we depressief zijn, is het moeilijk om gemotiveerd te raken om iets te doen en we kunnen ons ook heel verdrietig en emotioneel, of dood en levenloos voelen. En dit is iets wat meer mensen zullen ervaren wanneer we onze energievelden uitbreiden, want hoe meer we ons energetisch bewust worden en openstaan voor ascensie, hoe groter het risico dat we (tijdelijk) depressief worden.

Betekent dit dat we depressief kunnen worden als we ons energieveld uitbreiden? Absoluut, en om verschillende redenen. Wanneer we ons bewust worden van nieuwe energieniveaus, wat betekent dat onze bestaande energetische verbindingen uitgeput zijn, creëren we twee aparte energiestromen. De ene bestaat uit onze eigen energie en de andere is de nieuwe, hogere energie. We worden depressief omdat de hogere energieniveaus onze energie comprimeren en ons zeer bewust maken van haar lagere vibratie. Dit proces perst letterlijk elk beperkend aspect uit ons, zodat we weten wat het is (alsof je tussen een bankschroef zit of tandpasta uit een tube knijpt). Dat is de reden waarom ons leven er zo donker en 'slecht' uitziet wanneer we depressief zijn. We moeten een verbinding met de nieuwe stroom creëren door dingen los te laten die onze vibratie verlagen, zodat we de nieuwe energie kunnen integreren. De beide niveaus kunnen ​​binnen ons niet naast elkaar bestaan, we moeten kiezen waar we willen zijn.

Omdat deze lagere aspecten vrijkomen, voelen ze aan als zware emotionele energie, herinneringen aan onze beperkingen, mislukkingen, twijfels, verwarring en de realiteit waarin we ons op dit moment bevinden. We zijn ons volledig bewust van alles in ons leven dat niet werkt, dat ons geen vreugde brengt en dat ons niet veel voldoening geeft. Nu hebben we het gevoel dat we vastzitten en tot stilstand gekomen zijn, en zo is het ook. Dit is het punt waar we ons moeten aanpassen aan de nieuwe energieniveaus en kanalen creëren om ze in onze werkelijkheid te integreren, zodat ze onze nieuwe vibratie worden. Als we ons heel goed bewust zijn van dit proces, stellen we ons open voor nieuwe mogelijkheden. Zo niet, worden we depressief, voelen we ons vreselijk en kunnen we in een spiraal van zelfveroordeling en angst komen die ons lichamelijk en geestelijk ziek kunnen maken.

De reden voor depressie is dat we niet meer energetisch afgestemd en volledig verbonden zijn met onze bestaande energie en vibratie. Het doel van depressie is ons helpen bewust te worden van de nieuwe energieën waarmee we ons kunnen afstemmen. De psychologische gemeenschap omschrijft het als een op het verstand gebaseerd probleem, maar het is in feite energetisch. Als je je 'depressief' voelt, is je energie gecomprimeerd en ben je je volledig bewust van wat er losgelaten kan worden om je te helpen bij de afstemming en integratie van de nieuwe energieën. Afstemming en integratie worden bereikt via intentie, bewustzijn, loslating en aarding. Dit stelt ons in staat om ons met nieuwe energie te verbinden en brengt ons op een hoger energetisch trillingsniveau. Dit kan erg ongemakkelijk zijn, maar als we bedenken waarom het gebeurt, kunnen we onze depressie gebruiken om datgene los te laten wat ons verlangen om te ascenderen niet dient en ons voorbereiden op nieuwe en hoger vibrerende energieën, zodat ze onze nieuwe, uitgebreide werkelijkheid worden.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age
Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2012 door Jennifer Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Dit artikel mag vertaald, geciteerd of gepost worden, zolang de naam van de auteur en de website, www.urielheals.com is inbegrepen. 

zaterdag 11 augustus 2012

Oogst je Beloning - De Voorbereiding - Lauren C. Gorgo

OOGST JE VERMOGENS: DE VOORBEREIDING

door Lauren Gorgo
www.ThinkWithYourHeart.com

Gedeelten van de tekst zijn betalend, en zijn aangeven met '...'.Wil je deze lezen, ga dan naar de originele tekst op de site hierboven

In het laatste 5D rapport zegden de Pleiadiërs dat we officieel in 5D binnengekomen zijn, en dat is waar, maar met alle hemelse intensiteit van juli met daarbij nog de Mercurius retrograde en zonnevlammen, voelde er helemaal niks 'nieuws' aan hier. Gelukkig loopt Mercurius vanaf gisteren (8/8) niet alleen recht, maar was het ook de krachtige opening van het leeuwenpoort- portaal (Siriusportaal). We kunnen deze energieën zeker elke cel van ons wezen voelen uitschrobben, een vibratie die door de hemel (en ons lichaam) zal weergalmen tot ongeveer de 12de augustus...al kan deze energie, naar mijn mening/ervaring tot het eind van dit jaar ter beschikking zijn en gebruikt worden. Met andere woorden die energie staat er echt wel.

Manifestatie explosie
Eerst en vooral wordt het duidelijker dan ooit dat onze manifestatievermogens aan het exploderen zijn...en dat is verbazend! Dat wil zeggen, tenzij je nog altijd werkt vanuit een gepolarizeerde/ afgescheiden instelling (liefde tegenover angst, duister tegenover licht enz...hetgeen vanuit 5D eenheidsbewustzijnsperspectief gewoon de twee kanten van dezelfde medaille zijn), en in dat geval toon je jezelf precies waar je je focus plaatst en waar nog altijd healing nodig is. De snelheid waarmee 'gedachten dingen worden' is nu zo snel dat mentale, emotionele en spirituele zuiverheid echt onze enige overblijvende optie is. Alles stimuleert ons via transparantie om in volledige aflijning te komen met onze gedachten, woorden en daden, hetgeen nu meer dan ooit betekent dat we moeten zijn wie we echt zijn, en handelen daarnaar.

Rijpende oogst
We gaan naar een maand van wat de zusters snelle en spoedige manifestatie noemen. Ik hoor ook de analogie van transmutatie...zoals in: basismetalen omzetten in goud. De stroom van overvloed die zich in onze individuele levens opent zal alles te maken hebben met hoeveel schoonmaakwerk we gedaan hebben, waar onze focus/energie (vooral sinds maart) heeft gezeten, en OF we stevig verankerd en in balans staan op onze rechtmatige positie van ontvangen...en dat is een heel andere energiedynamiek dan we gewend zijn als 3D mensen. Dat zijn veel elementen die samen moeten komen, maar voor velen is dit exact wat zichtbaar zal worden.

Dit gezegd zijnde delen de zusters deze informatie met enige aarzeling daar er mensen zijn die zich aan het tegenovergestelde van dit potentieel bevinden...diegenen die ofwel aan het begin staan van hun activeringsperiode (ontwaken) ofwel diegenen die nog altijd bezig zijn met balans te vinden in deze energieën. Heeft geen belang. Wat belangrijk is en wat ze ons willen duidelijk maken, is dat het potentieel er nu voor ieder van ons is, waar we ook zijn op onze reis. Zoals altijd is het aan ieder van ons als individu om in dit potentieel te stappen, om onze karmische doorgangen schoon te maken en te openen naar de grotere geschenken die net achter de sluier van transformatie liggen.
Met zovelen die nog altijd slapen in de massa, betekent het niet veel waar we ergens zijn op die reis. Het betekent wel veel dat we op reis zijn.

8 augustus : de Leeuwenpoort
Er is zoveel om dankbaar voor te mogen zijn tijdens deze maand en de zusters zeggen dat ze echt blij zijn te zien wat er voor ieder van ons tevoorschijn zal komen wanneer de dingen op hun plek beginnen te vallen, en in sommige gevallen dieper in positie gaan komen. Er is me ook gezegd dat we in de komende weken in staat zullen zijn om zonder ook maar enige twijfel te zien wat er aan komt, waar we naartoe gaan, wat er op stapel staat, en zelfs het begin van hoe de volgende fase er zal uitzien.
Over het algemeen is augustus altijd een snel-bewegende/drukke/actieve maand, maar dit jaar is er zeker grote beweging en het duidelijke gevoel van eindelijk weer los te komen, met het binnengaan van 5D en het recht lopen van Mercurius...op dezelfde dag dat de leeuwenpoort zich opent, let maar op. De ongezienen zeggen dat deze energiedynamiek kan aanvoelen als afgeschoten worden door een kanon en door de lucht vliegen zonder parachute. Waar we landen zal alles te maken hebben met het vertrouwen hebben in het goddelijke plan, anders komt er grote stress en lijden.

Herkenning van het Doel
In het laatste 5D rapport haalden de zusters aan dat de Mercurius retrograde periode een goede tijd was om onze percepties van ons doel eens opnieuw te bekijken, en dat 'een stroom van creatieve energie aan het binnenkomen is die ons zal inspireren om onze zielspassie opnieuw te gaan koesteren en te herdefiniëren.' Wel, die tijd is blijkbaar nu gekomen. 

Op het einde van dit belangrijke portaal, dat wil zeggen nadat we dat volledig geïntegreerd hebben, is er een nieuw aanvoelen van ons doel, waarvan de zusters zeggen dat het in ieder van ons naar boven zal komen. Voor een groot deel van juli was ons nieuwe niveau-doel aan het sudderen onder de oppervlakte van de smeltkroes van de schepping, zich vermengend met de primordiale vuren om ons te koken tot op de waarachtigste, meest zuivere versie van onszelf, zodat we de diepste niveaus van authenticiteit kunnen tot uitdrukking brengen in onze creaties en bijdragen aan de wereld. 

Afsluiting
Onlangs wilden de zusters wijzen op het feit dat er, terwijl er deze maand zoveel gebeurt in de vorm van verandering en nieuwe creaties, tegelijkertijd ook een ENORME healing gebeurt die zal mogelijk maken dat vele nog resterende blokkades die de vervulling tegenhouden van ons nieuw niveau doel, losgelaten worden. De voortdurende healings komen er als gevolg van de zuiverende vuren van deze krachtige maand en zullen ons op nog veel meer manieren katapulteren in de vrijheid.
Ik denk dat er nog maar één ding te zeggen is: doe je veiligheidsriem maar aan!

Lauren Gorgo

Vert. Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/teksten/oogst_je_vermogens.html

De Energieën van Augustus - Jennifer Hoffman

door Jennifer Hoffman
www.enlighteninglife.com

Ik begon me net af te vragen of ik in staat zou zijn om te schrijven over augustus, of ik er nog zou staan, of ik nog zou ademen, denken of bewust zijn. We hebben in juli krachtige dingen meegemaakt, die uitputtend waren, en ons tot de rand van onze persoonlijke afgrond brachten om ons te laten zien hoe ver we gepusht kunnen worden, en daardoor kunnen we weten hoever we zijn gekomen. Denk over alles waar je doorgegaan bent sinds de late jaren '90 (of voordien). Hoeveel beter begrijp je die ervaringen nu, hoeveel dieper voel je je er nog bij betrokken, en hoeveel sneller leer, heal, groei je, en hoeveel sneller laat je toe dat ze je helpen transformeren?

Augustus is een speciale maand die begint en eindigt met volle manen, een 'blauwe maan'- maand. Die vinden niet zo vaak plaats, en hebben extra afwerkingsenergie. We hebben een gelegenheid om de energieën van juli af te werken tegen 2 augustus, om iets nieuw te beginnen in augustus, en dat af te werken tegen het einde van de maand. Energetisch zal het niet zo uitdagend, frustrerend of meedogenloos zijn. Maar dat hangt natuurlijk af van waar ieder van ons op zijn pad staat natuurlijk. Voor anderen zal er een merkbare verschuiving zijn en een welkome verandering in de vorm van een trager tempo, een mooie manifestatie en een kans om het leven fijn beginnen te vinden.

Maar het is geen tijd om achterover te leunen, om te stoppen met bewegen en te wachten wat er dan gebeurt. Juli was zo moeilijk omdat het ons deed kijken naar onszelf, onze keuzes, de dingen die we doen, en nog belangrijker, de dingen die we vermijden omdat we bang zijn, onzeker, in twijfel, verward of bang om de gevoelens van anderen te kwetsen, om hen in de steek te laten, of naar waar we onze levens geleefd hebben volgens de wensen of behoeften van anderen. Vanaf dit moment (en we hebben nog de invloed van het vierkant van Uranus/Pluto, dat verder loopt tot in september) zijn waarheid, integriteit en aflijning onze sleutelwoorden. Waar plaatsen we onze energie, en waarom, welke waarheid doorleven we, waarop zijn we afgelijnd en in integriteit, wat wensen we en wat creëren we met elke gedachte, overtuiging en keuze?

Dat betekent niet dat augustus 'makkelijk' is, het is gewoon minder intens als je bij jouw intentie blijft en gefocust blijft op de resultaten die je wenst zonder te specifiek te zijn over de details. Een van de dingen waaraan ik herinnerd ben is beginnen plezier te maken, niet zo hard te werken en de behoefte los te laten altijd klaar te staan om de volgende les aan te pakken. Soms zijn we zo gefocust op ons healingwerk dat we vergeten te integreren wat we geleerd hebben en dat het niet allemaal 'werk' hoeft te zijn, we worden verondersteld plezier te maken. Wat maakt je leven fijn, genietbaar en opwindend? Welk plezier heb je opgeschoven naar later? Het moment is gekomen nu, wees open om te ontvangen, want je hebt het verdiend.

In september zullen we heel duidelijk de resultaten zien van onze inspanningen en ik kan niet meer zeggen dan dat. Niet omdat ik probeer om geheimzinnig te doen (want zo ben ik niet), maar ik hoor al maanden dat er in september iets groots zou gebeuren, en vele anderen hebben me laten weten dat ze ook deze informatie gekregen hebben, maar we weten niet wat er gaat gebeuren. Ik schreef in de voorspellingen van 2012 dat we buitenaardse bezoeken konden krijgen in dit deel van het jaar, dus misschien is het dat. Het zal zeker interessant zijn van nu tot december, dus ontspan, denk aan je ademhaling, blijf gefocust op het creëren van vreugde, liefde en overvloed in je leven, zodat je dat ook voor de wereld kan creëren. Ik wens je de overvloedige zegeningen van een wonderlijke vreugdevolle en vredevolle maand.

En denk eraan dat Mercurius nog retrograde staat tot 8 augustus, dan dan zijn schaduwperiode afwerkt op 22 augustus. Venus maakt eindelijk zijn retro schaduw af op 30 juli.

Jennifer Hoffman

Vert. Fran Tielemans
 http://www.maitreya.be/teksten/energieen_van_augustus.html

woensdag 1 augustus 2012

SAMENKOMST DER ZIELEN - Augustus 2012 - Ronna Herman

Aartsengel Michaël doorgegeven via Ronna Herman ©. Vertaling ArjunA.   
LM08-2012

Geliefde meesters, eens te meer neem ik de kans met jullie hoger bewustzijn te versmelten en jullie Heilig Hart en Ziel te vullen met de Goddelijke Liefde van onze vader/Moeder God.

Het is immer onze grootste wens jullie te inspireren, comfort te bieden en jullie te leiden op het pad van hoger bewustzijn dat uiteindelijk naar ZelfMeesterschap leidt. Nu willen we jullie op de hoogte brengen van wat er zich voordoet tijdens dit gedenkwaardige jaar dat wij het jaar van Samenkomst der Zielen noemen.

Het ligt in mijn bedoeling het concept van telepathische communicatie tussen jullie, de SterrenZaden, de Kosmische LichtRaad en onszelf van de Legioenen van Licht binnen dit Sub-Universum te versterken. Het is belangrijk dat jullie met je innerlijke zintuigen, en met je Heilig Hart en – Geest voelen dat ik via deze boodschappen waarlijk met een ieder van jullie ben.

Vergun het mij me met jullie Overziel/Hoger Zelf te verbinden, ik zal dan een facet van mijn Essentie met die van jullie vermengen op het niveau dat jullie kunnen belichamen op dit eigenste moment. Er zijn al veel gezegende samenkomsten van SterrenZaad Zielen geweest en er zullen er meer volgen in dit cruciale jaar.

Mijn geliefde berichtgeefster nam onlangs deel aan een belangrijk evenement in Sedona, Arizona via de ‘ether’ op het Internet. Zij organiseerde tevens een klein maar krachtig evenement voor de leden van haar binnencirkel in de Sacramento Vallei van Californië.

Voor hen die uit de verste hoeken van deze wereld kwamen om met hun zielenfamilie op deze evenementen samen te komen en deel te nemen aan de wijsheidslessen die aangeboden werden, was het een tijd van harmonie, vreugde en uitwisseling van energieën.