maandag 20 mei 2013

De November Oogst - Steve Rother

Het Opnieuw-Inzaaien van de Planeet Aarde

Mei 2013 /  Steve Rother

Wel, gegroet, dierbaren. Dachten jullie dat ik niet binnen zou komen om op z'n minst "Hi!" te zeggen? Ik moet jullie allemaal even knuffelen, jullie één van mijn kleine glimlachen geven. Daar is ie…., Ik ben Elrah van de Rytmische Dienst. Nu we dat allemaal geregeld hebben, ga ik de rest van de groep voor jullie binnenbrengen, oké? Het is ietwat interessant want zij noemen zichzelf niet de groep. Dat is de naam welke de Opzichter zo'n beetje bedacht heeft omdat hij niet wist hoe hij hen noemen moest, aangezien zij hem geen enkele naam zouden willen geven, weet je. Zij wachten erop om een paar woorden te zeggen die echt belangrijk zijn, dus hier gaat ie…

Groeten van Thuis,

Dierbaren, het is zo een eer om wederom in de essentie te zijn van wat Steve noemt het collectief van de groep. Maar weten jullie wie jullie zijn? Wij weten wie wij zijn; het is geen probleem voor ons. Wij weten precies waar wij naartoe gaan en wat wij doen. De uitdaging is dat de meesten van jullie de één of ander soort van label aan ons wilt hangen, zodat jullie ons in jullie wereld kunnen brengen. De naam die hij ons gaf was De Groep. Waar haalde hij die naam vandaan? Wat een vreemde naam. Wij hebben ons zelf nooit geïntroduceerd met te zeggen, "Welkom, wij zijn De Groep." Wat groep? Wiens groep? Wat een naam. Waar kwam het vandaan? Wat betekent het? Wij wensen om jullie er veel over te vertellen deze dag, want wij zullen een heleboel belangrijke stukken delen van wat er voor jullie allemaal in het verschiet ligt. Er is heel veel dat er aan het plaatsvinden is en het is nogal interessant. Maar laat ons jullie terugnemen naar de afgelopen maand toen de Tijd Opzichter een hele serie van interessante stukken opende die wij, waar wij dat kunnen, binnen gaan brengen. Wij zullen vandaag hierover spreken zodat jullie vanuit een groter perspectief kunnen begrijpen van wat er aan het plaatsvinden is.
Zijn jullie je ervan bewust dat ieder mens die ooit op de Aarde geweest is naar iets gezocht heeft buiten zichzelf om om hen te reflecteren? Alle rassen over de gehele Aarde heen zijn naar voren gekomen met een God, een godheid, een meester wezen waar zij naar opkeken. Sommige van de rassen hebben hen in/naar bouwwerken getrokken of van hen een meester verhaal gemaakt dat zij van generatie op generatie overdroegen. Mensen zouden hun macht op deze manier kunnen reflecteren, wat feitelijk zeer nodig was op de planeet Aarde. Jullie zijn allemaal scheppers; voor het overgrote deel zijn jullie allemaal onbewuste scheppers die net uit de droom ontwaken om te begrijpen wat jullie echte macht op de planeet Aarde is.
Nu beginnen jullie dat te bevatten en het je eigen te maken, en er zijn enige dingen die aan het plaatsvinden zijn omdat jullie reflectie in de wereld veranderd is. Dat was de boodschap die wij de vorige maand via de Tijd Opzichter binnenbrachten, maar laat het ons een beetje verder uitleggen, aldus wij dit verder voor jullie kunnen vertakken om het in jullie wereld te bevatten. Jullie allemaal hebben iets speciaals dat heel veel voor jullie betekend. Of het nu een godheid is die jullie eigen schepping reflecteert, een geloofssysteem, een gelukspen, een geluksmunt die je in je broekzak met je meedraagt, wat het dan ook maar is. Of dat je opstaat in de ochtend en jouw astrologische voorspelling leest, of je stemt je op jouw eigen energieën af om uit te vinden waar je die dag gaat zijn. Dit allemaal zijn reflecties van jullie macht en zij allemaal zijn net verhuisd; zij hebben jullie losgelaten. Al deze machten die jullie gezien hebben in deze energieën hebben nu losgelaten en zijn verder naar achteren gegaan.
Dit is absoluut ongelooflijk, want het betekend dat jullie allemaal kunnen beginnen om meer van jullie macht te zien in wie jullie werkelijk zijn op deze planeet voor misschien de eerste keer. Het is zeer moeilijk want jullie dragen allemaal ego's. Wij hebben niet met ego's te maken hier Thuis. Jullie zijn een gevoel van zelf nodig en dus, daarom, moeten jullie voortdurend jullie ego uitbalanceren. Wat is van mij? Wat is van hen? Wie is dit? Waar is het bedoeld dat ik moet zijn? Wel, wij vertellen jullie dat jullie hart het antwoord op deze vragen weet.

Dat is waarom wij jullie in die richting gaan sturen vandaag, want aan jullie is het pad gegeven; aan jullie is de wegenkaart gegeven verre op de tijd vooruitlopend om alleen maar te zien wat er gebeurd is.

De vorige maand vertelden wij jullie dat er een vrijlating geweest was van al deze energieën.

vrijdag 10 mei 2013

Wonderbaarlijke Ontmoeting - Orka's achtervolgen koppel in speedboat (video)


10 Signalen dat je aan het Eind van je Energie-weg bent - Jennifer Hoffman

door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

Ik had dit artikel ook kunnen noemen: '10 manieren om te weten dat je leven zonder brandstof gevallen is', want zo voelt het als je aan het eind van je energie-weg komt, als een wagen die geen brandstof meer heeft en nergens meer heen kan. Dat betekent gewoon dat het pad waar je nu op bent geen energie meer heeft voor je en dat er niets meer kan gecreëerd worden in die energetische ruimte omdat je nu op een ander energie-level bent.

Op mijn facebookpagina postte ik enkele dagen geleden dat we allen deze week hielpen met het openen en activeren van een nieuw energieportaal, één dat al eonen lang aanwezig is, maar slapend. Met dit nieuwe energieportaal hebben we toegang tot zoveel nieuwe en andere frequenties die je bewuster zullen maken van de beperkingen van je huidige pad en beseffen we dat we zoveel meer ter beschikking hebben. Je bent aan het eind van je energie-weg en het is tijd om na te denken om over te schakelen van loodvrije brandstof naar raketbrandstof.

Het lijkt wat op leven in een comfortabel, gewoon huis, en dan een enorm landhuis bezoeken. Wanneer je dan terug thuiskomt, lijkt je huis erg klein en niet al te hip. Wanneer we geconfronteerd worden met nieuwe frequenties die ons leven op veel verschillende manieren kunnen uitbreiden, kan ons leven er plots heel klein en beperkt uitzien, dan zien we waar we verandering kunnen aanbrengen, en vragen we ons af waarom we die kansen voordien niet zagen? Het heeft geen zin ons hier te gaan veroordelen, omdat die kansen op ons huidig energie-pad niet beschikbaar waren, maar met de nieuwe frequenties wel.

Maar hoe weten we dat wat we zien mogelijk is en hoe kunnen we er verbinding mee maken en het manifesteren? Zijn we slim, krachtig, begaafd en capabel genoeg om nieuwe mogelijkheden voor onszelf te creëren? Dat zijn we, als we verbinding maken met de nieuwe energieën, maar eerst moeten we ons afkoppelen van het energiepad dat ons niet meer dient, omdat het niet de frequentie of vibratie heeft om dit nieuw potentieel helpen te manifesteren. Elke energetische frequentie heeft een beperking op zijn potentieel en wanneer je dat level bereikt, is er niets meer. De energie kan je niet meer dienen want je creëert nu nieuwe aspecten voor je leven. Dit houdt ook in relaties, situaties en mensen in je leven.

Eindelijk een Doorbraak!!!! - Yvonne Weeber

Tjonge jonge lieve mensen, wat een weken sinds de afgelopen maansverduistering!!! Wat een ongelofelijke transformerende tijden zijn dit. Ik ga jullie zo alles vertellen over de hemelvaartsdag, de zonsverduistering van morgen en natuurlijk ook over Pinksteren. Maar eerst even de agenda: (zie links - nvdr)

www.artofloving.nl  - www.thematravel.eu  -  www.joyhappiness.nl  
 
Albert Einstein: Problemen kunnen niet  worden opgelost met  het bewustzijn waar mee ze werden gecreëerd.

Oud zeer…
Nou lieve mensen, Wat een tijden hé?! Na maanden moe, geen passie, niet weten wat, waar, hoe enzovoort, zijn we de afgelopen twee weken na de maansverduistering goed geconfronteerd met nog even hele oude stukken die voorbij kwamen. Wat ik al schreef in de nieuwsbrief over de maansverduistering ‘Schorpioen:  Vrijheid door overgave’.  De maan staat voor het onbewuste en in dat onbewuste zit allerlei belangrijke informatie weggestopt in de vorm van emoties.  Nu hebben we altijd een keus om emoties te ervaren en te voelen en daardoor los te laten of om ze weg te stoppen en net te doen als of ze er niet zijn. De mens is gemaakt om pijn te vermijden en vlucht in drugs, alcohol, teveel eten, films kijken, werken, seks, spiritualiteit enzovoort, om ze maar niet te hoeven voelen. Deze maansverduistering raakte ons vooral in intieme relaties, vriendschappen e.d. omdat we nu in relaties werkelijk contact willen met elkaar. We willen intimiteit ervaren. En als we echt contact hebben met elkaar dan kunnen we ook gekwetst worden en dat brengt allemaal ervaringen en oude pijnen naar boven.  We zijn aan het groeien van gewone relaties naar spirituele relaties, waarbij openheid en kwetsbaar durven zijn een must is. We willen echtheid en geen maskers meer. Dus ja absoluut niet fijn, maar het was wel nodig om al onze angsten over seksualiteit, geld, veiligheid, vertrouwen, afwijzing, afgesloten zijn, innerlijke kindstukken, pijn verdriet, woede enzovoort om die nog één maal te durven voelen om de weg vrij te maken naar ons hart. Alleen door overgave aan deze emoties door ze echt te voelen en ook aan jezelf en de ander te erkennen kunnen we vrijheid gaan ervaren.  Toegeven aan elkaar waar we elkaar hebben gekwetst, waar we ons in de steek gelaten hebben gevoeld, maar ook waar we fouten hebben gemaakt en de ander wegens onbewust gedrag pijn gedaan hebben, de schuld hebben gegeven  enzovoort, was nodig om te ont-schuldigen.  Vergeving is dan de volgende stap en ook eigenlijk het enige wat nog nodig is. Wanneer we echt kunnen vergeven, geven we niet alleen onszelf maar ook de ander zijn vrijheid terug.  

zaterdag 4 mei 2013

De Omzetting van Karmisch Lichaam naar Christuslichaam - Lauren C. Gorgo

Door Lauren Gorgo

www.thinkwithyourheart.com

We zitten dus nu officieel midden in de eclips-sandwich.
Sinds de volle maan ben ik bezig geweest met voorzichtig mijn weg te voelen en met proberen te vatten wat deze reis voor mij individueel en voor de ontwaakten collectief juist betekent.
Ik raakte niet ver in de toekomst op mijn eentje, en dat is waarschijnlijk wel goed...maar de ongezienen hebben ons veel te vertellen over het potentieel van deze heilige doorgang voor velen onder ons.

Ik heb vooral veel gehoord over de activering van het adam kadmon lichaam en hoe dit specifiek gerelateerd is aan ons vermogen om te manifesteren als nieuwe mensen.
Eén woord over manifestatie: onstabiel. We bevinden ons in een heel rare fluctuerende ruimte van energie, en het is, voor mij tenminste, moeilijk geweest om duidelijk te krijgen wat ik eigenlijk wil, laat staan hoe dat in gang te zetten en of het me eigenlijk wat kan schelen.

Tussen de equinox van maart en de maaneclips heb ik in mezelf zoiets bespeurd als een identiteitscrisis... slingerend tussen wat geweest is, wat is en wat kan zijn...alles in vraag stellend wat ik mezelf voelde worden, en ik vroeg me af of er ook maar iets echt of mogelijk is, of ik het allemaal verzonnen heb (sleutelwoorden hier) en vooral vroeg ik me af hoe ik elegant door deze angst van niet-verlangen moet raken.

Wanneer er niets ons in-spireert, is er niets om ons te motiveren, en wanneer er niets ons motiveert, zit er niets anders op dan te ...ZIJN.
En zo, hier ZIJN we dan.

Het is een naakt feit dat het enige dat ons nu vooruit kan doen gaan goddelijke LIEFDE is, en omdat dit niveau van LIEFDE alleen maar van binnenuit kan bereikt worden, is er niets 'daarbuiten' dat ons kan gidsen of ons dat level van compromisloze vreugde kan brengen.

Vreugde (eenheid) komt van ons innerlijk zijn, geluk (polariteit) komt van de buitenwereld en omdat we nu zo diep in de eenheid zitten is onze enige optie nu de ware Bron van ons plezier te naar binnen te halen.
We kunnen onze vreugde in de wereld brengen, maar de wereld kan ons geen vreugde brengen...het spreekwoordelijke 'in maar niet van de wereld zijn' is nu zo acuut te voelen.

donderdag 2 mei 2013

"De Essentie van Wie Jij Bent" - Ronna Herman

Doorgegeven via Ronna Herman * LM-5-2013 / Mei 2013

             Geliefde meesters, wij hebben jullie verteld dat "Jullie de Inademing van de Schepper zijn." Dit zijn ongeëvenaarde tijden waardoor jullie het potentieel bezitten om alle vroegere karmische kwesties op te lossen, om in harmonie te bewegen met jullie grotere Wezen en om een integraal deel te zijn van onze Vader/Moeder's plan voor de uitbreiding van dit Sub-universum. Zijn jullie, voor eens en voor altijd, gereed om alle oude begrenzingen, geloven/overtuigingen en beperkingen los te laten die jullie tegenhouden om te verhuizen uit de modderput van pijn, gebrek en lijden? Zullen jullie je geest en hart toestaan open te gaan tot de hogere wijsheid van jullie Ziel en Spirit? De ethers, of hogere trillingsgebieden van bewustzijn, zijn gevuld met een groot potentieel dat er slechts op wacht om in jullie grootste dromen en verlangens gekneed te worden.           

            Wederom, zullen wij enige van onze leringen vanuit het verleden opnieuw bekijken om jullie te ondersteunen om de complexe Reis van de Ziel te begrijpen waar ieder menselijk Wezen middenin zit, ofwel het op een binnenkomst niveau van besef is of als een geavanceerde volgeling op het Pad. Er komt een tijd wanneer de Ziel het verste punt van Diens ervaring in afscheiding, fragmentatie van het Zelf en cocreatie bereikt heeft.

            De Ziel entiteit is dan gereed om het proces van "hereniging en integratie" te beginnen voor de huidige kosmische ronde van de Schepping. Het Ziel Zelf wordt geleidelijk aan bezield met een Goddelijke onvrede welke langzaam in het bewustzijn van de menselijke geest filtert. Hopelijk, is dat wanneer de mens entiteit zich naar binnen begint te keren, om het ego persoonlijkheid te temmen en zich te herenigen met de Ziel, de interne OverZiel/Hogere Zelf, alsook met de meervoudige facetten van Diens grotere Zelf. De mensheid zit middenin eenmassale ontwaking. Een transformatie van enorme proporties is begonnen, welke een globale, galactische en Sub-universele hereniging omvat: het begin van een ascentie in/naar een verhoogde staat van Schepper/Spirit-bezield bewustzijn. Op een kosmisch niveau, stuurt de Opperste Schepper nu de straling van Hetzelf via de Grote Centrale Zonnen naar beneden, welke gefilterd wordt beneden op de Aarde in grote uitbarstingen van Levende Witte Vuur Essentie van Leven door de Heilige Hart Kern van onze Vader/Moeder God door middel van de Zon van dit zonnesysteem.           

            De ziel zou omschreven kunnen worden als een klein Zaad Atoom van pulserende Levenskracht welke binnenin het Heilige Hart verblijft, samen met jouw meerzijdige Diamanten kern God Cel. Jouw Diamanten kern God Cel bevat de twaalf Stralen van God Bewustzijn voor dit Sub-universum: de deugden, kwaliteiten, aspecten en talenten die jullie zoeken om wederom te activeren zodat je de bekwame medeschepper wordt op het materiële vlak die je voorbestemd was te zijn. De Ziel mag slechts een kleine Vonk van Leven zijn binnenin het hartgebied van diegenen die nog steeds verstrikt zitten in de illusie van de lagere dimensies; nochtans, als het ontplooit en tot bloei komt in/naar diens volledige dynamische macht, breidt het uit en wordt het "Zonne Hart Centrum," welke de solar plexus , het hart, de thymus en de keelchakra omwikkeld. In het verleden werd het de "Drievoudige Vlam" genoemd, en het hart werd de 'Zetel van de Ziel" genoemd. De Ziel communiceert tegen jou via zowel jouw emotionele als jouw mentale lichamen: de emoties via het hartcentrum en met de geest via de pijnappelklier; daarmee de pakketten van Licht Wijsheid ontstekend die opgeslagen zijn binnenin de hogere trillingsdelen van het brein genaamd de "Heilige Geest." Wanneer de verbinding voltooid is, begint het fysieke lichaam de beloningen te oogsten op de manier van een betere gezondheid en vitaliteit, alsook een diepere verbinding met het LichaamsElementaal.            

            Wij vertellen jullie nadrukkelijk dat je geen "verloren Ziel" kunt worden of jouw verbinding met de Schepper verliest. Je kunt jouw weg verliezen, en je kunt in het Scheppers Licht gereduceerd worden, maar jouw Ziel is onsterfelijk en kan nooit verloren raken of vernietigd worden. Je "redt" jezelf van pijn, lijden en de illusie van het ontkoppeld zijn van de Schepper door de integratie van jouw Ziel, de meervoudige facetten van jouw Hogere Zelf en jouw persoonlijke God Straal. De massa bewustzijn geloofsstructuur van het verleden wordt langzaam vervangen met Lichtere, meer geraffineerde en bevrijdende gedachtevormen van het nieuwe Goddelijke Plan. Het is belangrijk dat je begrijpt dat er vele niveaus op de spiraal van ascentie zijn - het is nooit-eindigend aangezien de Schepping ebt, stroomt en evolueert.     

woensdag 1 mei 2013

Dit is een zeer krachtige Tijd - Mis het niet! - Patricia Cota-Robles

door Patricia Diane Cota-Robles

www.eraofpeace.org

1 mei 2013

Mei is een zeer krachtige tijd van het jaar voor allen van ons die op deze Planeet evolueren, en we krijgen in mei 2013 een aantal fantastische kansen om bij te dragen aan het Licht van de Wereld. Onze IK BEN Aanwezigheid, het GodZelf in ieder van ons, grijpt op nieuwe en diepgaande manieren in ons leven in. Dit is te wijten aan de ongelooflijke verschuivingen in energie, vibratie en bewustzijn die sinds het begin van dit jaar in ieders Aardse Lichaam hebben plaatsgevonden.

Sinds de geboorte van de Nieuwe Aarde die op 22 december 2012 in de Rijken van Oorzaak plaatsvond, heeft onze IK BEN Aanwezigheid de frequentie van ons fysieke, etherische, mentale en emotionele lichaam exponentieel verhoogt. Dit versnelt onze fysieke transformatie van koolstof gebaseerde planetaire Wezens naar Kristallijn gebaseerde ZonneLicht Wezens enorm. Nu is onze IK BEN Aanwezigheid meer dan ooit tevoren toegankelijk voor ons uiterlijke bewustzijn. Daardoor kunnen we tastbaarder werken met de nieuwe 5-Dimensionale energieën die de Aarde overspoelen.

Ik zou graag wat informatie delen die door het Hemelse Genootschap aan de Mensheid wordt gegeven met betrekking tot de mogelijkheden die ons op dit moment worden aangeboden. De Goddelijke Intentie van deze informatie is om ons allemaal te helpen ten volle te profiteren van de krachtige energieën die de Aarde tijdens de Mystieke Maand mei in 2013 zullen overspoelen.

Mei werd altijd als een mystieke maand beschouwd vanwege de zeer krachtige activiteiten van Licht die gedurende deze tijd plaatsvinden. Deze gebeurtenissen worden door Saint Germain en Moeder Maria georkestreerd. Ik zal beginnen met Saint Germains activiteit van Licht.

De Omschakeling - Mei 2013

In deze nieuwe tekst vind je:

- een blik op de vorige maand
- neutraliseren van 6-polariteiten
- veel beweging en instabiliteit
- een zeer fysiek jaar
- naar een nieuw spoor
- het ligt vlak voor ons
- tijd maken voor onze eigen unieke synthese
- water-energie is broodnodig
- ego-wil versus Hogere Wil
- Goddelijke timing
- de eigen stem vinden en neerzetten
- doorheen de karmische knoop
- zelfliefde als grote katalysator
- oude rollen en identiteiten vallen weg
- de komende tijd

LEES HIER VERDER: http://www.maitreya.be/teksten/omschakeling.html