woensdag 27 november 2013

Meditatie

De Verdiepte Kristallijnen Morgenster daalt in de Crystal Angel of Healing.
(© Patricia catteeuw- Bewerking : Hilda Cardinaels)
Visualiseer de Witte Roos en breng haar binnen in je hart …, word er maar helemaal één mee.

White Rose, Universal Love, inside my heart… I Am One with the White Rose

De Kristallijnen Diamant is het tweede symbool dat je mag binnen laten in je hart … .
Crystalline Diamond, Universal Light, inside my heart… I Am One with the Crystalline Diamond
Ik zie nu de Witte Lelie die je ook mag binnenlaten in je hart … .
White Lily, Universal Life, inside my heart… I Am One with the White Lily
Nu komen we bij jouw Ark …, kom, ga maar mee met de Ark … .

We varen naar het Gouden Hart … . Laat het ook maar toe … . Het Gouden Hart wordt nu een dubbel Gouden hart … .
I Am One with the Double Golden Heart
Eén met het dubbel Gouden hart mogen we nu de Gouden Poort binnen varen …
en onze Ark wordt helemaal Goud … . Een Gouden duif vliegt met ons mee … .We nemen deze Gouden energie volledig in ons op … .Een Kristallijnen Poort wordt zichtbaar en als we daardoor varen, wordt onze Gouden Ark helemaal Kristallijn. De Gouden duif wordt helemaal Kristallijn … . We varen verder en de Transparante Poort mogen we ook aanschouwen … . Als we door de Transparante Poort varen wordt onze Kristallijnen Ark volledig Transparant … . De Kristallijnen Duif wordt helemaal transparant … .

Aan de einder staat de Cristal Angel of healing ons op te wachten. Ik word er helemaal één mee. Als jij wil mag je ook helemaal één worden met de Cristal Angel of healing.
I Am One with the Crystal Angel of healing
Voel nu hoe fijn het is om één te zijn met deze engel.

De Verdiepte Kristallijnen Morgenster komt nu naar ons toe en daalt in de Cristal Angel of healing die we nu zijn. Ik laat haar volledig één worden met de Cristal Angel of healing die ik nu ben.
Laat jij het ook maar toe, kies er maar voor om de Verdiepte Geest Gods toe te laten in de Cristal Angel of healing die jij nu bent.

“Leer mij Heer, om van hieruit te werken.” En kijk maar wat er voor jou van hieruit mag gebeuren … .
“Teach me Lord, to work from here. What can I do to heal the earth, …


Het is nu tijd om terug te keren.

De Transparante Ark wordt terug Kristallijnen … Goud … . Hij wordt helemaal onze ark … .

En via de Witte Lelie, de Kristallijnen Diamant en de Witte Roos komen we terug naar het hier en nu.

maandag 25 november 2013

Kosmisch weerbericht :”Ster van Bethlehem” - Yvonne Weeber

Kosmisch weerbericht :”Ster van Bethlehem”

Lieve mensen,

Zo in wat enorme krachtige en prachtige tijden leven we toch. Het gaat allemaal zo snel en er gebeurd zoveel dat ik bijna iedere dag een weerbericht kan schrijven. Helaas heb ik daar de tijd niet voor. Als mijn nieuwe website klaar is heb ik ruimte om een blog bij te houden. Waar ik om de paar dagen updates zal verwerken. Maar okay, hoe zitten we erbij? Hé he´. Eindelijk kunnen we weer een beetje adem gaan halen. We hebben een pittige aantal weken achter de rug met zon in Schorpioen, Retrograde Mercurius conjunct Saturnus, Venus conjunct Pluto de eclipsen reeks enz. Pluto en de zon in Schorpioen namen ons mee naar de onderwereld. We hebben onze schaduwkanten onder ogen gezien en we hebben een pittige tijd gehad wat betreft keuzes maken en loslaten wat niet meer nodig was. Met het grote driehoek in de watertekens waren het pittige emotionele tijden. Tijden van diepe inzichten, diepzinnige gesprekken, keuzes maken. Afscheid nemen van mensen, relaties, werk, oude gewoontes enz..Maar de zon loopt nu in het optimistische teken Boogschutter waardoor we weer plannen kunnen gaan maken.

Tussenwereld
En ja we zitten nog steeds in een soort tussenwereld. Het leek alsof we vast zaten. Voor velen een lastige tijd en soms zelfs met nare depressieve gevoelens. Alles was zo serieus en soms ook zwaar. Terwijl we ook het gevoel hebben dat klaar te zijn. En dat klopt ook. We zijn er klaar voor. Jarenlang hebben we heel hard gewerkt, en natuurlijk we komen nu ook nog wel dingen tegen, maar dat zijn de puntjes op de I. Pluto heeft ons meegenomen naar de onderwereld om daar nog eens goed te kijken naar schaduwstukken en eventuele delen die nog niet erkend waren. Voor we overstappen, moet onze basis schoon zijn en helder. Daarnaast hebben velen van ons ook heel hard voor het collectief werk gedaan om de energie hoog te houden. Nu is dat niet meer nodig. Iedereen mag voor zijn-haar eigen energie zorgen. Daardoor kregen we ook ruimte om die stukken nog op te ruimen waar we geen ruimte en tijd voor hebben gehad. Daardoor kunnen we het gevoel krijgen dat Nu alles anders moet. We kunnen zien dat we geen goeroes meer nodig hebben. Geen autoriteiten buiten onszelf die zeggen wat we moeten doen. We worden door Pluto begeleid om alle antwoorden binnen in onszelf te vinden. Want daar ligt ten slotte de schat verborgen.

Heilige graal 
Het beeld wat ik kreeg in deze situatie was een beeld van één van de films van Indiana Jones, The last Crusade. Indy, zijn vader is op zoek naar de Heilige Graal en is zoek. Indy gaat hem zoeken. Hij vindt het dagboek van zijn vader waar hij aanwijzingen vind die naar de heilige graal leiden. Deze wordt natuurlijk gestolen. Ze reizen af naar de Canyon of the Crescent Moon, waar de tempel van de heilige graal zich bevindt. Na allerlei achtervolgingen komt Indy uit bij een opening in een rots. Hij kan niet verder. Hij staat boven een duizelingwekkende kloof en hij weet dat hij naar de overkant moet. Hij herinnert zich een aanwijzing uit het dagboek dat hij moet vertrouwen en dat vertrouwen het enige is waardoor hij naar de Heilige graal kan vinden. Met ogen dicht zet hij een stap in het niets. Tot zijn verwondering zet hij zijn voet op een onzichtbare brug. Zo loopt hij naar de overkant. Hij komt aan in een grot waar een  eeuwenoude kruisridder de heilege graal bewaakt. Maar er staan honderden bekers, de een nog mooier dan de ander. Indy pakt de meest simpele van hout. Die blijkt het natuurlijk ook te zijn. Dit beeld staat symbool voor de periode waar we Nu in zitten. Het enige wat we nog hoeven te doen is vertrouwen en de volgende stap zetten in het niets om bij de heilige graal te komen.

Onze verhalen los laten
En dat vertrouwen is soms lastig. Eeuwenlang hebben we gestreden, innerlijk en uiterlijk, met onszelf, en met de ander, om nu tot ware liefde te komen, met onszelf en met de ander. Ware liefde is de heilige graal. Niet meer door voor de ander te zorgen, of dat we met ons spirituele ego´s denken het beter te weten dan de ander, want iedereen is zijn haar eigen weg gegaan. Iedereen is wakker aan het worden. We hebben zo lang in onze verhalen geloofd. Verhalen dat we niet de moeite waard waren, dat de ander ons pijn heeft gedaan, trauma´s over van alles en nog wat. Maar zijn we bereid de verhalen los te laten. Zijn we bereid het drama los te laten. Het is lastig voor ons als mensen juist omdat we zo hard gewerkt hebben het streven naar oplossingen en hard werken los te laten. Stel je eens voor dat het inderdaad klaar is. Dan mogen we vanuit vreugde en plezier gaan creëren. Kunnen we eindelijk gaan doen wat we echt leuk vinden! Als het goed is gaan we daarin geholpen worden.

zondag 17 november 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap oktober 2013 - Tom Kenyon

Cognitieve en Emotionele Uitdagingen tijdens de Chaotische Knopen.

* Opmerking: Deze boodschap gaat over specifieke problemen die betrekking hebben op de Chaotische Knopen. Volgens de Hathors gebeurt een Chaotische Knoop als chaotische gebeurtenissen zich verveelvoudigen en in schijnbaar ongerelateerde gebieden van de Kosmos (inclusief de Aarde) uitwisselen met elkaar, die zich keren in nog meer chaotische gebeurtenissen. Als Chaotische Knopen in kracht toenemen, worden veel gebieden van ons  Aardse bestaan beïnvloed.

Door hun aard, dagen alle Chaotische Knopen biologische systemen uit. Deze specifieke Chaotische Knoop is helemaal moeilijk vanwege talrijke factoren die we al genoemd hebben in vorige planetaire boodschappen.
Hathors

Terwijl problemen voor jullie eco-systeem, je financiële stelsels en culturele instituten toenemen  zullen we ons in deze boodschap richten op een specifiek gebied – van de herinnering en bewuste/cognitieve functie.     
De versnelde escalatie van deze huidige Chaotische Knoop wordt aangestuurd door een verschuiving in het magnetische veld van jullie Zon - een omkering van zijn magnetische polen om precies te zijn. Dit is een cyclisch gebeuren en vindt plaats ongeveer elke 11 jaren.
De volgende verschuiving van het magnetisch veld van jullie Zon is dichtbij en dit zal een serie van betekenisvolle energetica beginnen.  

Vanwege de vertrouwelijke relatie tussen de magnetische velden van de Aarde en de Zon, zitten jullie gevangen in een soort kosmische fout. Dit komt door het feit dat herinnering een functie is van magnetische velden – interne magnetische velden zoals gegenereerd worden door jullie zenuwstelsel en de buitenste magnetische velden zoals die van de Aarde. Verder wordt de menselijke herinnering enorm beïnvloed door het magnetische veld van de Zon.
Vanwege het feit dat de magnetische velden van de Aarde en de Zon fluctueren, kunnen jullie cognitieve problemen krijgen. Die problemen kunnen komen als tijdelijke haperingen in het korte termijn geheugen, een onmogelijkheid om met taken verder te gaan op de manier die je gewend was en een neiging van emotionele vluchtigheid of instabiliteit, specifiek in periodes van hoge fluctuaties in de magnetische velden van Aarde of van de Zon.

De energetische relatie tussen het magnetisch veld van de Zon en die van jullie Aarde is werkelijk een complex en fascinerend gebied van onderzoek. Maar voor de bedoeling van deze boodschap, die praktisch van aard is, zullen we niet in details gaan van deze relatie. Maar laten we de complexe relatie tussen Zon en Aarde op deze manier verkorten – jullie Zon wordt beïnvloed door de Centrale Zon van jullie zonnestelsel, die in waarheid een zwart gat is. Dit zwarte gat werpt diverse vormen van energie in jullie galaxy. Als menselijke wezens, als biologische organismen worden jullie zeer beïnvloed door dit kosmische proces.

Terwijl jullie huidige Chaotische Knoop verder escaleert, zullen velen van jullie meer cognitieve verstoringen ervaren en emotionele vluchtigheid of verwarring. Die staten van on -balans kunnen enkele momenten blijven, enkele uren of in het geval van grote fluctuaties wel dagen lang duren. Dit zijn echt moeilijke tijden voor belichaamde wezens op jullie Aarde.

Wat wij willen delen met jullie in deze boodschap is een eenvoudige, praktische en zeer effectieve techniek om balans en evenwicht weer te vestigen in de neurale paden van jullie brein. Denk er over als een tegenkracht voor chaos. Deze methode heeft slechts drie minuten nodig van jullie tijd. Als je je met deze techniek enige keren per dag bezig houdt zul je merken dat het een soort van balans schenkt. Je kunt deze techniek de hele dag herhalen wanneer je maar wilt, specifiek als je je niet in evenwicht voelt of bewust uitgedaagd. We zeggen niet dat je deze methode moet doen voordat je gaat slapen omdat het je mentale processen neigt te verlevendigen, en dit kan slaap problematisch maken.

woensdag 6 november 2013

De wonderen der Natuurwezens