vrijdag 27 december 2013

Ritme Resonantie - 15 december 2013 - Steve Rother

Wanneer je naam een glimlach wordt.
 

Ritme Resonantie
Als je naam een glimlach wordt.

Gegroet, geliefden, Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst. Jullie bevinden je op de juiste plaats.

Ik ben niet van plan jullie vandaag de hele les te geven, en zo dadelijk laat ik het over aan mijn broeder eM. Eerst wil ik jullie hierover van te voren inlichten omdat hij eigenlijk gaat spreken over een onderwerp dat onder mijn verantwoording en expertise valt. Ik weet dat jullie er allen op wachten om met hem te spreken, daarom heb ik er geen moeite mee hem naar voren te schuiven en het bericht van vandaag te laten uitleggen.

Wij geven jullie dit bericht om diverse redenen omdat jullie daar allemaal met je kleine ego zitten, je zelfbewustzijn en je persoonlijke boodschap. Mara ik zeg jullie dat, als je het in de wereld om je heen gereflecteerd ziet en je merkt dat anderen zeggen wat jullie denken, je precies op de juiste plaats bent omdat dit gewoonlijk Thuis gebeurt

Weet je, het maakt geen enkel verschil of ik jullie de boodschap doorgeef of dat de Hoeder van Tijd binnenkomt en jullie een prachtige, elegante boodschap geeft en je een beetje aan het lachen krijgt. Het maakt ons niets uit, want het is nog steeds dezelfde boodschap. Het is jullie hart en niet dat van ons. Het gaat trouwens helemaal niet om ons, het gaat om jullie.

Daarom hoop ik dat jullie van dit mooie deel genieten, maar ik kan niet weggaan zonder jullie een van mijn glimlachen getroond te hebben… daar gaat-ie dan. Zo, die heb je te pakken. Telkens en telkens weer heb ik jullie te pakken, nietwaar? Goed zo.


Polariteit transformeert in harmonie.
Ik zal hem zo vragen binnen te komen, maar ik wil jullie er eerst iets over vertellen omdat het nogal interessant is. Weet je, jullie hebben allemaal je eigen perceptie van elkaar op de Aarde, en jullie kijken allemaal naar elkaar en je zegt: “Jij bent anders dan ik. Jij bent langer, jij bent kleiner, jij bent mooier en jij bent lelijker…” of wat het ook is waarmee je anderen definieert en hoe jullie je zelf zien als van elkaar afgescheiden.

Het is zelfs zover dat hele landen zijn gepolariseerd. Jullie zijn thans zo gepolariseerd dat als iemand ‘A’ zegt, iemand anders ‘B’ moet zeggen, en jullie zullen er werkelijk aan harde dobber aan hebben om iets gedaan te krijgen met dat hele heen en weer gedoe, tot je er gek van wordt. Wij zeggen jullie, geliefden, dat je binnen de kortste keren vloeiende energie en kansen zullen krijgen om, net als wij Thuis, samen te komen.

Wij geven er niets om wie in het spotlicht staat en wie op de achtergrond staat, we geven er zelfs niets om wie er spreekt. Het maakt ons niets uit hoe het kanaal (channel) zichzelf noemt. Nu beginnen jullie op een nieuwe manier te luisteren, en dat maakt het kanaal in jullie allen wakker. En jullie eigen inspiratie, jullie geest in je lichaam, ontwaakt prachtig, daarom zeg ik jullie dat dit deel uitmaakt van de nieuwe energie.

Een ieder van jullie kan meer bewust je eigen geest dragen als bewuste scheppers op deze planeet.
Wij hopen dat jullie net zoveel plezier hebben als wij hier Thuis, omdat wij hier de hele tijd in een deuk liggen door alle gekke situaties waar jullie in geraken. Het zal niet lang duren of jullie draaien de rollen om en lachen dan om ons. Dat kunnen we goed hebben, besef alleen dat het een prachtig spel is en wij hopen dat je er plezier aan beleeft.

donderdag 12 december 2013

Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen van December 2013 - Children of Light

DECEMBER

De laatste maand van het jaar zal een periode zijn waarin je alles samen gaat brengen van wat je hebt geleerd in het jaar van de eerste grote overgang van downloaden van de 7e Straal van bewustzijn

Je zult gaan kijken naar alles wat plaatsvond, dieper geïnspireerd om gehoor te geven en bewust te worden. Meer duidelijk bewustzijn van wat niet werkt en wat nodig is.

Het proces van aardse transformatie neemt plaats van heilige stap tot stap… en schenkt je tijd om te leren en groeien als individu in hetzelfde vooruitstrevende pad.

Gebruik daarom deze periode om het hoogtepunt van dit jaar te bereiken en terug te kijken naar alles wat je geleerd hebt. Gebruik het als een tijd om je in je stilte te verdiepen wanneer je je voorbereidt op wat het volgende is. Leer te luisteren naar de waarheid die binnen in je opkomt.

Besef dat je nu nieuw bent. Je bent een wedergeboren baby in een wereld wat jou tegen de stroom dat eerder was beweegt. Leef met jezelf mee in het proces. Dit is een van de vele waarheden die jou goed zal dienen.

Wees goed, creërend van je nieuwe keuzes en gehoor geven aan deze goddelijke bewustwording. Er wordt van je gehouden. Enorm van je gehouden. Het is echter een periode om actief van jezelf te houden wanneer je leert op te groeien in het vermogen van je goddelijke, heilige wezen.
Hou van elkaar zoals je kunt. Hou van elkaar vanuit je hart… alles ervaren wie jullie zijn. 


http://childrenoflight.com

Goed gedaan, Nelson Mandela - Steve Rother

zondag 1 december 2013

"Ben Je Gereed om Jouw Heilig Vuur Energie te Belichamen?" - Ronna Herman

Doorgegeven via Ronna Herman, LM-12-2013 (December 2013)

Geliefde meesters, jullie kwamen van ver-verwijderde Universums, Sub-universums, galaxies en planeten, en jullie brachten een rijkdom aan kosmische informatie met jullie mee, welke opgeslagen was binnenin jullie Heilige geest voor toekomstige toegang.

Er waren strenge vereisten waar jullie doorheen moesten komen en plechtige beloften die jullie moesten maken. Jullie stemden ermee in om naar de Aarde te komen tijdens deze gedenkwaardige evolutionaire tijden, en incarneerden toen in aanzienlijke uiteenlopende en vaak zeer moeilijke omstandigheden.
Jullie maakten een gelofte dat wanneer de tijd voor jullie kwam om op het pad van ascentie te treden, jullie ons toe zouden staan om jullie vrije wil terzijde te zetten zodat wij wat voor maatregelen dan ook die als noodzakelijk geacht werden om jullie te laten ontwaken zouden kunnen nemen. 

Voor velen, resulteerde het in een Ziel vermenging, en anderen die al ontwaakt waren jegens hun Ziel Zelf waren gereed voor een versmelting met een facet van hun Hogere Zelf. Wanneer de Ziel uiteindelijk volledig met het Heilige Hart versmelt, is het een grootse hereniging van gedenkwaardige proporties. Wanneer jouw intenties samengesteld zijn van wijsheid overdekt met liefde en met zuiverheid geprojecteerd, wordt je een machtige bron van Heilig Vuur energie.

Dit ontwaken resulteerde in een massaal Goddelijk onbehagen onder wat wij zullen noemen de "geavanceerde garde".

Jullie allemaal hebben enige van de uiteenlopende en memorabele transformaties ervaren die onder de massa's plaatsgevonden hebben. Jullie hebben ook waargenomen of werden beïnvloed door de versnelde Aarde veranderingen, welke in frequentie toegenomen zijn, en op een regelmatige basis daarmee verder gaan. De meesten van jullie, die bewust een inspanning gemaakt hebben om jullie Goddelijkheid terug te vorderen, door wat voor middelen dan ook waar je tot toe aangetrokken werd, bevinden zich onder deze geavanceerde groep van zielen.

Jullie gingen ermee akkoord om de voorbeelden te zijn, en jullie zijn bereid om alles dat binnenin jullie macht is te doen om de weg voor anderen te vergemakkelijken door de gloeiende sintels van het Licht te worden, Wegwijzers en Wereld Dienaren. In voorbije tijdperken, was het ascentieproces alleen beschikbaar voor diegenen die incarneerden als ingewijden die stevig op het pad zijn - als discipelen wiens missie het was om zoveel goddelijk Licht en zoveel kosmische wijsheid voort te brengen als maar mogelijk was. Die tijd is voorbij. 

Het is een tijd van massale ascentie, want alle planeten, zonnesystemen, galaxies en Sub-universums binnenin dit universum zijn actief betrokken bij een ongeëvenaard ascentieproces. 

Het rad van de Schepping gaat immer spiraalvormig naar beneden of naar boven, naar binnen of naar buiten, afhankelijk van de grote kosmische cyclus van de tijd.

De Superbewuste Geest en de vele facetten van jouw Hogere Zelf zijn de link naar de Spirituele rijken. Eerst, mag je beginnen flitsen van informatie/inspiratie te krijgen via jouw intuïtieve bekwaamheden en tijdens de meditatie. De krachten/machten van de geest zijn aanzienlijk verbeterd aangezien een aspirant op het pad meer vaardig en comfortabel raakt met het gebruik van de hogere frequentie patronen van de Heilige Geest. Als een resultaat van het intappen op de hogere frequentie rijken van de hersenstructuur, zal een flinke hoeveelheid van jouw geheugen van voorbije gebeurtenissen beginnen te vervagen omdat je uit het rijk van de instinctieve brein/geest vandaan gaat en in/naar het rijk van de Hogere Geest