maandag 13 juni 2011

Planet Alert juni 2011 – Mahala

Hoe zijn jullie met de intense energie omgegaan die de laatste tijd naar de Aarde is gekomen? Voel je je duf? Slaap je veel? Ik heb gehoord dat de Meevoering op 21 mei 2011 zou plaatsvinden, hoewel ik op die dag niemand de Aarde zag verlaten. De man die dit voorspelde had de dag juist, maar de dingen manifesteerden zich niet zoals hij had gedacht.

Wat er gebeurde, is dat een enorme lichtstraal vanuit onze Centrale Zon Alcyone de Aarde trof. Dit gebeurde net na middernacht op 20 mei 2011 PDT. Alcyone ligt in het Pleiadische stelsel en komt overeen met 29 graden Stier. Omdat de straal net na middernacht kwam, is de datum technisch gezien op 21 mei. Onze Zon bevond zich op mei 21 in 29 graden Stier tot 02:21. Daarna ging onze Zon Tweelingen binnen. Deze lichtbundel was een belangrijke gebeurtenis en zette de energie in beweging om de hemel op Aarde te brengen. Op 20 mei begonnen we ook met de derde dag in Carl Calleman's interpretatie van de negende golf.

De Aarde doorkruiste in mei 1998 voor het eerst het Melkwegstelsel. Wist je dat? Het heeft 13 jaar geduurd tot aan het einde van dat galactische stelsel te geraken, dat gebeurde op 21 mei 2011. De Maya Kalender is gebaseerd op de getallen 13/20. Dit betekent dat we op 21 mei 2011 het einde van een 13 jarige cyclus bereikten, toen Alcyone ons deze lichtbundel stuurde. De Maya kalender is gebaseerd op het sterrenstelsel van de Pleiaden en de planeet Venus.

Onze Centrale Zon Alcyone staat op een lijn met het Pacifische Noordwesten, van Vancouver Island tot Noord-Californië. Ik denk dat degenen onder ons die in dit gebied leven de energie het meest voelden, want het was een regelrechte treffer. Ik was voor meerdere dagen buiten spel. Ik was er totaal uit. Nu heb ik deze energie geïntegreerd, en ben in staat om dit artikel te schrijven.

Enkele dagen geleden was ik onder de indruk door het boek ‘The Arcturus Probe’ van Jose Arguelles te herlezen, dat in 2006 werd geschreven. Ik wist dat ik dat boek om een bepaalde reden las en toen ik het deel over Een Ronde Tafel van Het Blauwe Galactische Schild van Magie las, wist ik dat het belangrijk was. Het boek zegt dat: "Een ronde tafel van de Blauwe Galactische Orde van het Schild van Magie nauwelijks een gewone gebeurtenis is, zelfs naar Arcturische normen. Deze bijeenkomst werd bijeengeroepen door Memnosis. Het doel was om een ​​Dreamspell Orakel uit te leggen in verband met de volgende missie van de Arcturus Probe.”

"Binnen de vierdimensionale koepel van de centrale stellaire Radionsatelliet halverwege Arcturus en het Lichtend Anker, verzamelden de elektrische organen zich. Bij de reeds aanwezigen waren een select aantal Aldebarans, de elitekrachten van de Drakendoders. Met blikken van diepe, maar stille herkenning, plaatsten we ons onder de Drakendoders. De festiviteiten waren begonnen."
"Daarna kwam uit de pot, de Radion-verzadigde kern van de satelliet, de orakelstem. 'Je zoekt naar je volgende missie om te weten waar je vandaan komt.’ Als je weet waar je vandaan komt, heb je enkel een schild nodig om je te tonen waar je vandaan komt. De missie zal zich zelf aandienen. "

Memnosis, die het orakel voorspelde en haar waarheid sprak, trok de rune. Lamat, de ster, was de rune. De vierpuntige ster van elegantie, weer omringd door vier cirkels in perfect evenwicht met elkaar en met de vier punten van de ster. Vier punten, vier cirkels, een index van acht herinneringen. Acht is de code voor de octaaf die de galactische harmonie van de Universele geest is.

Nou, wat denk je? De glief voor 21e mei was Lamat, de Ster. De cyclus van het denken met het verstand is zopas afgelopen en de cyclus van het denken met het hart begint. Acht is ook het getal van de Godin. De Sterrenglief heeft de vorm van een diamant en is de nieuwe Diamanten Hartenergie. Kijk op www.lifeseedcodes.com en klik vervolgens op Diamanten Hartenergie Activatie-meditatie. Het is tijd om je diamanten hart te activeren. In augustus 2006 verscheen in Engeland een graancirkel, de Sterrenglief.

In ons zonnestelsel werd een tijdoorlog uitgespeeld. Sommige wezens van Saturnus en Jupiter hebben de tijd gestolen en creëerden een kunstmatige matrix. We hebben een ​​13/20 systeem gehad en zij brachten het tot een 12/60 systeem dat ons in de derde dimensie wierp.

Wezens van de planeet Jupiter verwoestten Maldek wat ons zonnestelsel uit balans gooide. De Arcturianen dachten dat ze dit verloren akkoord konden herformuleren en integreren als het perfecte 5de akkoord. In essentie was dit de taak die voor hen lag. Blijkbaar stond Maldek in het sterrenbeeld Leeuw (die het hart regeert) toen hij werd vernietigd. Wezens van de andere kant hebben sinds lange tijd aan de heling van dat akkoord gewerkt.

Het is mijn opvatting dat ze erin geslaagd zijn dit verloren koord te herstellen of het vervangen hebben door een nieuw, en nu is het tijd dat het weer kan klinken zodat het Universum weer in perfecte evenwicht kan zijn. Het nieuwe akkoord is de klank van de liefde.

Dit boek zegt ook dat op het juiste moment een 10-daagse tijdtunnel naar Arcturus geopend zou worden, wanneer het op het Maya-teken van de Wereldoverbrugger kwam. Deze glief was van kracht op 19 mei 2011, toen de tijdtunnel zich opende. Dit is ook de tijdtunnel die de Hemel op Aarde zal brengen.

We zijn er. We ascenderen. Dit is het splitsingspunt tussen de mensen die met hun hart denken, en degenen die zichzelf dienen. De mensen die met hun hart denken, zullen in staat zijn om zonder brandwonden door het vuur te lopen. Degenen die met hun verstand denken, zullen door meer beproevingen gaan tot de Maya-kalender op 28 oktober 2011 eindigt.

Omdat de Mayaglief in het teken van de Wereldoverbrugger stond, toen de tijdtunnel geopend werd en deze glief het hart regeert, begon mijn hartchakra pijn te doen op 19 mei en dit duurde helemaal doorheen de tunnel. We kwamen op zaterdag 28 mei om middernacht uit deze tijdtunnel. Nu hebben we drie dagen tot de Nieuwe Maan zonsverduistering van 1 juni 2011, die een nieuwe cyclus zal starten en dit jaar volgens mijn kalender een Ascensiedag is. Kijk ook eens in www.spaceweather.com dat de zon actiever begint te worden.

Er zal een bijeenkomst van lichtwerkers zijn in Vancouver Island op 30 tot 31 mei. Ze gaan een nieuwe toon tijdens hun samenkomst tunen. Je zou kunnen meedoen bij het tunen als je dit artikel leest voor het plaatsvindt. Vancouver Island is het acupunctuurpunt voor het rooster van de Pacifische Noordwesten. Dit zal de energie activeren die op 21 mei van de Centrale Zon Alcyone kwam. De toon van AH of HA is samengeteld een negen, dat is de frequentie van het woord liefde.

Ik heb verschillende mensen gevraagd of ze zouden tunen, of op maandag 30 mei een ceremonie doen om zich op die energie af te stemmen en het in hun gebied te verankeren. De maan zal conjunctie staan met Mars, die in Stier staat op 30 mei om 10:43 AM PDT en de maan zal in samenstand zijn met Alcyone op 31 mei om 2:56 PM PDT. Elk moment tijdens die twee dagen zou goed zijn om de energie in de Aarde te verankeren, vooral tijdens de maan-Alcyone samenstand. De piramiden in Egypte staan in directe lijn met de Sterrenpoort in Tukwila en dat is waar ik deze energie zal verankeren.

Dit is een grote opening van hoog frequentiële energie. We gingen zopas door de tijdtunnel die naar overvloed en de Nieuwe Aarde leidt. We moeten in vrede en harmonie samenwerken op deze Nieuwe Aarde, die er een van vreugde en geluk zal zijn. Dit is het jaar van eenheidsbewustzijn. Laat ons samenwerken en stralende Wezens van licht en liefde worden. Wij zijn degenen waarop we gewacht hebben. Het zij zo!

Ik stuur jullie mijn liefde!
***** Mahala Gayle *****

In een paar dagen schrijf ik een ander artikel om over de verduisteringen te praten. Ik wilde dit artikel meteen uitsturen, zodat mensen kunnen deelnemen aan dit energie-evenement, als ze daarvoor kiezen.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen. 


© 2011- Mahala Gayle

Geen opmerkingen: