zaterdag 4 februari 2012

12 tips voor 2012 van Diana Cooper

 
Diana Cooper is een zeer inspirerende vrouw die in Engeland geweldig werk doet met de engelen en meesters. In haar nieuwsbrief geeft ze tips voor dit speciale jaar, zodat eenieder er klaar voor is bij ge dragen aan het geheel.

1. Het Kosmische Moment - alles is een aanloop naar het kosmische moment dat plaatsvindt op 11.11 uur op 21 december van dit jaar. Net zoals de hemelpoorten even geopend werden op 11.11.11, zullen ook dan de poorten openen en zal de energie van de Bron toegankelijk voor ons zijn als we er klaar voor zijn. Alleen zal deze keer de energie veel sterker zijn. Als we alles accepteren wat dit jaar wordt aangeboden, krijgt onze ziel een enorme kans voor spirituele vooruitgang. Je kunt je hierop actief voorbereiden je gedurende het jaar met gebed, meditatie en juiste actie!

2. Het is echt belangrijk om gegrond te zijn en te blijven, zodat je stevig in je schoenen staat, ongeacht de uitdagingen. Het helpt veel te wandelen in de natuur en te zorgen voor gezonde voeding.

3. Een deel van de energie die binnenstroomt zal zeer hoog en zuiver zijn en we ontvangen deze en geven hem door via ons chakra-systeem, want wij zijn de transformatoren tussen hemel en aarde. Het helpt enorm je 12 vijfdimensionale chakra’s vrij draaiend te visualiseren. Dit hoeft niet lang te duren. Je kunt het in bed doen of terwijl je op iets wacht of tijdens het lopen. Het helpt om de eenhoorns te vragen om met je te werken je dit doet.

4. Elke nieuwe maan brengt een kans voor een nieuw begin. Doe elke maand een ritueel waarbij je het oude wegsnijdt en het nieuwe binnenbrengt. Dan zul je zien hoe je leven in sprongen vooruit gaat.

5. De drieëndertig kosmische portalen beginnen zich langzaam te openen. Ze stralen het licht van de twaalf stralen en de zilveren straal evenals de onvoorwaardelijke liefde van de Christus uit over de planeet. Je kunt dit proces ondersteunen door dagelijks de Gouden Straal van Christus in te roepen. Er is informatie over de 33 kosmische portals in “2012 and beyond” van Diana Cooper. Vraag om deze portalen te bezoeken in je slaap om zo hun energie te integreren in je Zijn.
6. Servicewerkzaamheden - Het Midden-Oosten heeft hulp nodig, dus stuur het Christus Licht de Portal in Mesopotamië, zodat deze snel kan open en directe invloed uit kan oefenen op dat gebied. Dit zal je eigen licht versterken.

7. Brandt dagelijks een kaars en wijdt dit aan het succes van de Olympische Spelen, zodat de Aarde Ster Chakra van de planeet in Londen voldoende licht ontvangt om zich te openen en de vijfde dimensionale kundalini van de planeet in beweging te brengen.

8. Let op je gedachten, woorden en daden en zorg ervoor dat ze vijf dimensionaal zijn. Lees vijf dimensionale boeken en houd de energie van je huis puur met prachtige muziek, bloemen, wierrook en geluk.

9. Bezoek ten minste twee of drie avonden per week een Aartsengel of Opgestegen Meester Kamer of een kosmisch portaal in je slaap. Dit zal je spirituele groei snel versnellen.

10. Visualiseer je aura als zijnde goud. Dit stemt het af op het engelenlicht en de energie van de Gouden Eeuw die eraan komt.

11. Houd een spiritueel dagboek bij. Noteer notities van je gedachten of meditaties of ervaringen en je zult er versteld van staan hoe ver je bent gekomen wanneer je het leest aan het eind van het jaar.

12. Open je hart voor het Universum en bied je zelf aan in dienst van de liefde. Adem terwijl je dit doet de liefde en steun van het Universum in en weet dat als je geeft in al je behoeften wordt voorzien.

Lees meer over het prachtige werk van Diana op www.dianacooper.com

Geen opmerkingen: