donderdag 14 juni 2012

Stepping Stones in Time - PatChen

Terugblik vanaf Pasen

De poortdagen met Pasen zijn een belangrijke transformatie poort geweest voor het verenigen van het Goddelijk mannelijke- en vrouwelijke. Tijdens Pasen was er zeer krachtige instroom van Goddelijk mannelijke en vrouwelijke energieën die de hartskwaliteit van compassie verder mochten ankeren. Ook ondersteunde het in het harmoniseren en balanceren van de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in jou om zo verder in eenheid te komen.

Dit kon dan ook een diep gevoel van rust, vertrouwen, begrip en veiligheid geven. Je beter kunnen verplaatsen in een ander zonder jezelf te verliezen. Liefde en compassie voor je tegenpool. Partner relaties die spontaan, lichter, meer verbonden, verdiepend en vreugdevoller werden.

Maar zoals altijd voordat de balans wordt gevonden slaan de polen eerst soms door. En dat kon behoorlijk heftig zijn. De kloof en het wantrouwen tussen het mannelijke en het vrouwelijke bleek soms zo groot dat diepe angsten en gevoelens van afwijzingen omhoog konden komen. Waardoor relaties verbroken werden, paniekaanvallen en verlies van realiteitsbesef zich konden laten zien.
Wanneer het pijnlichaam echter zeer beschadigd is en zich nog sterk identificeert met het lijden kunnen op dit soort balansdagen de polen eerst heftig doorslaan in uitersten en daardoor de innerlijke afgescheidenheid in de uiterlijke wereld manifesteren.

De brug van het verleden loslaten / echt en eerlijk zijn, controle loslaten
20 april t/m 2 mei

Op 20 april startte een nieuwe cyclus die uitnodigde om opnieuw in synchroniciteit te komen met de verlangens van je hart en ziel. Je mocht dan ook de controle gaan loslaten van wat er in je hart mag worden toegelaten of mag worden gedeeld. Eerlijk zijn en spreken, integer en ECHT zijn.

De bruggen naar het oude verhaal, de ruïnes van 3D zijn ingestort en het kostte veel moeite om de pijn van het verleden te blijven vasthouden. Dus als je in deze periode hevig vermoeidheid en gebrek aan helderheid en organisatie ervaart dan houd je nog te veel vast aan de verhalen van pijn.

Het zien van de eigen weg en eigen manier

3 mei t/m 3 juni

De factor tijd is wederom versneld wat met name heel troostend en koesterend kan zijn wanneer je in Nu tijd bent. Je bepaalt dan zelf de tijd die je nodig hebt. Hiermee laten zich al een aantal belangrijke speelvelden van het nieuwe spel zien en de mogelijkheden die je hierin hebt om vanuit onafhankelijkheid de eigen weg te gaan. Je hart heeft nu de eigen weg laten zien, breng nu de moed op je eigen weg te bewandelen en je hart zonder terughouding te delen.

Ook maakt de versnelling van tijd dat alles zo snel kan bewegen dat je ook echt alle controle moet loslaten om te leren hoe je in overgave kunt zijn. De stroom kan dan ook de afhankelijkheden verder wegspoelen om je aan te moedigen het op je eigen manier te doen.

In de blauwdruk voor het nieuwe spel is het belangrijk dat je Echt in verbinding bent met al je delen en al je spiegels. Zodat je open, eerlijk en onbevangen MENS kunt zijn. En hierdoor je Goddelijke scheppingskracht leert benutten om de Eenheid te dienen. Zo kun je jezelf toestaan God te ervaren in “Al dat is” en hierdoor kiezen het Aardse leven volledig te omarmen.

Het gaat er dan ook om dat je weer echt mag zijn. Jezelf toestaan om MENS te zijn. Met al je delen, gezichten en verbindingen. Gaia, het prachtige wezen van onze planeet, heeft meer dan ooit nodig dat we onszelf ook als mens mogen ervaren. Voeding, lichaamsbewustzijn, vruchtbaar verbinden met elkaar, het nieuwe Wij en Samen dat is waar het om zal gaan vanaf nu.

Toestaan van zelfacceptatie en zelfliefde

Tussen Hemelvaart en Pinksteren kwamen krachtige transformatiecodes binnen die zelfacceptatie en zelfliefde bevorderen. Plotseling mocht je schaamte, zwaarte en problemen loslaten. Wederom vraagt het wel om kwetsbaarheid en volledige eerlijkheid/waarheid toe te staan en je te laten leiden.

Overgave aan de stroom, gedragen worden

4 juni volle maan en de venus transit tot 11 juni.

De volle maan van 4 juni brengt ons weer op een punt van synchroniciteit en herkansing om in OER-vertrouwen te komen. De krachtige energieën van de Oermoeder zijn troostend en koesterend en vragen om herdefinitie van de manier waarop je jezelf liefhebt. Durf maar in het vertrouwen te vallen dat je altijd gedragen wordt. Ook mag je deze week een kijkje nemen in de ziel naar hoe het nieuwe Wij en Samen eruit mag zien. De venustransit wakkert het innerlijke vuur aan en laat je passie en werkelijke zielsverlangens zien.
Ook de vergeten en weggestopte verlangens die bestaansrecht mogen hebben. De passie kan deze dagen net zo vlammend zijn als de zon dus let op je temperament en pas op voor ontploffingsgevaar…

Gebruik de passie constructief door de volledige overgave aan de stroom die je leidt naar je bestemming.


Toveren met tijd voor een vruchtbare Aarde/basis

Van 11 t/m 23 juni de cyclus van de witte tovenaar.

Wanneer je in de stroom bent gestapt kun je jouw toverkracht aanwenden om weer vorm aan te brengen in dat wat je hart wil manifesteren. Gebruik de kracht van Nu tijd want de tovenaar laat je geen tijd meer verspillen. Breng dus nu de structuur en orde aan die je nodig hebt om je eigen ritme te ondersteunen en zie hoe je dan vreugdevol in synchroniciteit op de stroom je eigen weg gaat.

Geniet en deel je hart en je handen.

Boodschap juni 2012 doorgegeven via PatChen, kanaal voor de Eenheidsdienaars en de Ascention Codes.
Bron: PatChen Havenaar, Centrum Multi Dimensional Teachings. www.multidimensionalteachings.nl
Dit artikel mag in zijn geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van bronvermelding.


Geen opmerkingen: