maandag 4 februari 2013

Weerbericht voor Symptomen Januari - Februari 2013 - Children of Light

JANUARI

Dit zal je laten zien hoe je je leven hebt bepaald door afhankelijkheid in de vorm van gevoel op een plek, gevoel van controle of verlangen in fysieke realiteit.

Dit is ook de maand van DESILLUSIE van opbouw. Het zal je laten zien hoe je jouw wijze hebt gewaardeerd, verborgen achter jouw verschijningsvorm, om je te laten zien hoe je aan de waarde van jezelf tekort kwam.

Het is al voor velen van jullie aan het gebeuren. Je ziet misschien de desillusie op je werkplaats of in relaties of op wijzen waarin je hebt gezocht naar voldoening.

Werk heeft een deel van overleving verkend maar niet op de manier om je talenten en vermogens te vieren. Alles wat niet verbonden is met jouw talenten en vermogens en je eigen kwaliteiten zullen steeds duidelijker zichtbaar worden… door een enorm gevoel van leegte.

In de wereld om je heen zul je steeds meer zien hoe mensen wanhopig worden om iets buiten zichzelf om zich heen te vinden en zichzelf af te leiden van behoefte aan INNERLIJK gevoel.
Je zult ook mensen zien die steeds meer “dingen” verzamelen om zich af te leiden en hun oog te onttrekken aan innerlijke leegte. Sommigen zullen dit binnen groepen doen zoals een lokale bar. Sommigen zullen gemotiveerd door wanhoop druk aan het werk gaan.

Je zult “gaten” zien in alle ideologieën en je religieuze ideologieën die niet weten hoe je de bron van jezelf bereikt. Dat is omdat wat buiten jezelf is jou NIET KAN ondersteunen voor een gemis aan jezelf in Jezelf, alleen mogelijk door een ontwikkeling van innerlijke relatie met jezelf.

Je moet jezelf kennen. De gemiddelde persoon kent zichzelf niet en is meer bewust van waartoe hij/zij aangetrokken is aan de buitenwereld.

Januari zal dus een periode van desillusie zijn. Dit is in verband met het eerste energiecentrum, jouw plaats in de fysieke wereld en hoe je je in de fysieke wereld manifesteert. Deze energie zal via afbraak datgene gaan herstructureren wat zich niet in de resonantie van waarheid en oprechtheid bevindt.

Aan de andere kant, wanneer je verbonden bent met de innerlijke bron van waarheid zal dit geen probleem zijn. In tegendeel zal dat waar je tijd voor hebt genomen om op te bouwen zich vergroten.

Je zult in de wereld om je heen heel veel desillusie in religies, politieke systemen zien met mensen die diep bekoren zijn met alle ideologieën wat niet bewust maakt op welke wijze innerlijke vervullingen te stimuleren en te vormen.

Waar onbalans is zullen er structuren zijn die uitelkaar vallen of uitelkaar gescheurd worden.
Het zal ook betrekking hebben met relaties en vriendschappen die niet gebaseerd zijn op waarheid en wederzijdse waarde. Wanneer je relaties gebruikt hebt om voornamelijk af te leiden en je innerlijke leegheid te vullen zul je steeds meer frustratie en uitdaging ontdekken. Wanneer je naar anderen kijkt om aan jou gevoel voor jezelf te schenken zul je steeds minder bevrediging vinden.
Je zult meer waarde in relaties vinden wanneer je werkt aan verdiepen en delen van je individuele waarheden op gelijke waarde.

FEBRUARI

Dit zal een maand zijn om te kijken naar de emotionele gehechtheid die je in het fysieke had. Deze activering zal een afbraak in het tweede energiecentrum brengen waar geen waarheid, geen oprechtheid en geen ware verbinding is.

Waar verbinding met de zielsverbondenheid is, is uitwisseling en ware verbinding. Waar oude emotionele gehechtheid is projecteer je verwachtingen in agenda’s om een gevoel te verschaffen of je af te leiden van gevoelens die je wilt vermijden.

De uitdaging is dat niets jou eigenlijk een speciaal gevoel laat voelen. Het komt allemaal van jouw kant en de relaties die je kiest te hebben met dingen, mensen en situaties. Het werd bepaald en was een automatische piloot maar is niet de diepere waarheid.

In de realiteit veroorzaakt niets dat jij iets speciaals voelt. Wanneer je echter krachtig genoeg bent om te kiezen om mogelijkheden te creëren, bepaalde ervaringen te verkennen en gevoelens uit te drukken, zul je sterker worden met creëren en resoneren.

Februari zal gaan over meer wegen te vinden die je heb gezocht als betekenis in je leven door gehechtheid… en de afbraak in deze mythe. Je hebt gewerkt vanuit het “gewenste element” van je ego verdediging. Je wenst een “hit” te krijgen of het vermijden van bezeerde gevoelens door je verlangen. Dat is het kinderlijke narcisme wat via deze gehechtheid werkt en het verlangen om “leegte te vullen”

Deze leegte komt slechts door het missen van innerlijke verbondenheid met Jezelf en weten HOE je jouw ervaringen vervult vanuit je innerlijke verbondenheid. Dat is wat jou ware betekenis in je leven zal schenken. Deze gereedschappen en benaderingen moeten geleerd worden. We adviseren je te zoeken naar onderwijs en leraren die deze gezondere levenservaring in model kunnen brengen.
Als je hier niet aan werkt zul je doorgaan met het verdiepen van leegte en ontevredenheid in deze vier maanden waarin afgebroken wordt wat niet werkt in de realiteit van de diepere ziel.

Verschillende groepen en individuen zullen op sterkere wijze aan de slag gaan met hun weerstand, als ze doorgaan met zoeken naar voldoening van buitenaf.

http://childrenoflight.com

Geen opmerkingen: