donderdag 12 december 2013

Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen van December 2013 - Children of Light

DECEMBER

De laatste maand van het jaar zal een periode zijn waarin je alles samen gaat brengen van wat je hebt geleerd in het jaar van de eerste grote overgang van downloaden van de 7e Straal van bewustzijn

Je zult gaan kijken naar alles wat plaatsvond, dieper geïnspireerd om gehoor te geven en bewust te worden. Meer duidelijk bewustzijn van wat niet werkt en wat nodig is.

Het proces van aardse transformatie neemt plaats van heilige stap tot stap… en schenkt je tijd om te leren en groeien als individu in hetzelfde vooruitstrevende pad.

Gebruik daarom deze periode om het hoogtepunt van dit jaar te bereiken en terug te kijken naar alles wat je geleerd hebt. Gebruik het als een tijd om je in je stilte te verdiepen wanneer je je voorbereidt op wat het volgende is. Leer te luisteren naar de waarheid die binnen in je opkomt.

Besef dat je nu nieuw bent. Je bent een wedergeboren baby in een wereld wat jou tegen de stroom dat eerder was beweegt. Leef met jezelf mee in het proces. Dit is een van de vele waarheden die jou goed zal dienen.

Wees goed, creërend van je nieuwe keuzes en gehoor geven aan deze goddelijke bewustwording. Er wordt van je gehouden. Enorm van je gehouden. Het is echter een periode om actief van jezelf te houden wanneer je leert op te groeien in het vermogen van je goddelijke, heilige wezen.
Hou van elkaar zoals je kunt. Hou van elkaar vanuit je hart… alles ervaren wie jullie zijn. 


http://childrenoflight.com

Geen opmerkingen: