dinsdag 12 januari 2016

Multidimensionale Keuze - November 2015 - Steve Rother

Wat gebeurt er als ik kies?

Groeten van Thuis dierbaren.

We voegen ons bij jullie terwijl er al een spel aan de gang is, jullie zijn al een tijd in beweging. Jullie hebben het spel van ‘mens spelen’, met alle blinddoeken op al zo goed gespeeld. Zo magisch! Jullie kunnen iet eens je eigen compleetheid zien. Jullie kunnen alleen je eigen imperfecties zien en we vinden het fascinerend, want het zijn feitelijk die imperfecties die jullie planeet zo mooi maakt. Eigen je jezelf deze imperfecties toe. Houd van ze. Bewaak ze, wees trots op ze en kijk hoe de realiteit erdoor veranderd.

We zijn hier om jullie een bericht voor de komende maand te geven, maar ook een visie op de mensheid in dit moment. Het zijn unieke tijden want jullie mensen worden je bewust van je multi-dimensionale aard. Jullie hebben altijd al geweten wat je voor je zag, dat wat jullie realiteit noemen, slechts een klein stukje is van wat jullie in werkelijkheid ervaren en waarin jullie je uitstrekken.

De mensheid is nu op een punt waarin ze toegang tot verschillende dimensies tegelijkertijd krijgen kan. Maar laat ons even een beetje teruggaan en vanuit een individueel perspectief uitleggen omdat het dan eenvoudiger is. Als een individu over de tijdlijn wandelt, doet alsof hij mens is, met een blinddoek voor, dan komt er een punt waarop er keuzes gemaakt moeten worden. Nu moet je weten dat keuze aan de basis van jou eigen kracht staat, het is het begrip en de uiting van licht op planeet aarde. Jullie kunnen dus deze geweldige keuzes maken, maar wat gebeurt er met de andere mogelijkheden? Jij kiest ervoor je te bewegen in richting A, maar wat gebeurt er met C, D en E— en de andere mogelijkheden? Dierbaren, omdat jullie in een multi-dimensionale omgeving leven, missen jullie niets. Heb je je nooit afgevraagd hoe het leven zou zijn als je, jaren geleden, een andere keuze zou hebben gemaakt? Wellicht zou je besloten hebben om in een relatie te stappen, of zelfs te trouwen met iemand anders dan met wie je nu getrouwd bent, of wellicht had je een andere keuze met betrekking tot het krijgen van kinderen gemaakt. Zulke grote beslissingen veranderen je leven compleet. Fascinerend!

Wat er gebeurt dierbaren is dat je het pad van e keuze eert, als je die keuze eenmaal gemaakt hebt. Alle andere keuzes vallen terug aan het Universum, dat is alles. Dus eigenlijk mis je niets echt want alles wordt vanuit het collectief ervaren. Echter zal een klein deel daarvan maar in jou eigen realiteit ervaren worden omdat dat de banbreedte van de vibratie van jou keuze is. Zoals je al begrijpt gaan er veel verschillende radiogolven op dit moment door je lichaam heen. Feit is dat als wij alle radiogolven in ons lichaam op zouden kunnen vangen wij waarschijnlijk zouden kunnen intunen op individuele radiostations. Omdat ze allemaal door ons lichaam gaan, kun je zelfs van radiostation naar radiostation gaan bij wijze van spreken.

Om dat te doen heb je het instrument ‘radio; nodig om uit al die golven dat ene station te bereiken. Zo is jullie realiteit op dit moment ‘getuned’. Als je ’s-Ochtends wakker wordt weet je hoe je heet, waar je heengaat, welke rollen je speelt omdat dat deel is van je dimensionale realiteit. Zou het dan niet leuk zijn om af en toe naar een andere realiteit te kunnen springen om te zien hoe je andere opties uitgewerkt zouden hebben?

Omdat de mensheid nu gaat beseffen dat het van nature multi-dimensionaal is hebben jullie toegang tot deze vaardigheid. Velen van jullie leren nu hoe ze dit moeten doen, door tijd en ruimte reizen. Sommigen leren zelfs hoe ze het anderen moeten leren, hoe je in een multi-dimensionale helingmodus, die erg krachtig zijn, kunt stappen. Laat ons dan nu het grote plaatje verder belichten.

Multi-dimensionaliteit gezien door de ogen van de Collectieve Mensheid.

Bestrijkt het collectief Mensheid het hele bereik van alle vibraties of is het slechte een klein segment? Dierbaren, hoe groot het ook lijkt, het is slechts een klein deel van jullie werkelijkheid. Jullie staan afgestemd op je eigen radiostation waarmee jullie lichaam door de werkelijkheid heen kan filteren. Betekend dit dat er niets anders kan gebeuren of plaatsvindt? Nee, er gebeurt van alles, recht voor jullie neus. Echter je kunt het niet zien omdat je afgestemd staat op een andere frequentie, een andere realiteit. Nu is de collectieve vibratie van de mensheid een en dezelfde en deze is afgestemd op een ervaring. Betekent dit dat er dan nog steeds andere frequenties dan de onze zijn? Ja er zijn nog steeds andere en het mooie ervan is dat Mensen kunnen kiezen in welke ze willen leven en dat is nieuw. Jullie hebben altijd verschillende dimensies gehad maar slechts recentelijk hebben jullie geleerd die te bevatten. Nu jullie je eigen vibratieniveau gaan benaderen, daar waar jullie een aantal van de illusies kunnen zien die ingesteld waren om de menselijke ervaring te kunnen creëren, is alles wat je wilt binnenhandbereik. Kun je terug gaan in je herinnering naar een menselijke tragedie? Herinner je een gebeurtenis die diep verdriet, diepe tragedie en verschrikkelijke dingen bracht voor de mensen om je heen. Bijvoorbeeld het instorten van de Twin Towers of het neerstorten van de Hindenburg, iets dat een grote impact op de mensheid heeft gehad. Er zijn ander dimensionale realiteiten waarin al deze zaken compleet vermeden kunnen worden. Waarom? Omdat het een collectieve keuze is om deze gebeurtenis te ervaren. Jullie worden je bewust. Mensen, lichtwerkers, worden zich bewust van deze multi-dimensionale werkelijkheid. Alle delen die je tot nu toe hebt ervaren hebben een beperkt bereik en heel binnenkort zal iedere mens op aarde dit bewust kunnen gaan gebruiken. Dit is een werkelijk wakker worden uit de droom. Jullie worden allemaal wakker en ontdekken dat het spel van verandering al aan de gang is. Alleen kun jij je eigen individuele realiteit bepalen door wijs te kiezen. Kun jij kiezen wie van al deze mensen jij wilt ervaren? Nee, natuurlijk niet. Jij bent alleen verantwoordelijk voor jezelf, echter je kunt nu wel kiezen welke van deze ‘zelf-en’ jij wilt leven en dat is nieuw.

De keuze om te realiteit te kiezen die jij wenst.

Er is in werkelijkheid een grote kloof tussen de vibraties van de dimensies en die is nodig zodat jullie mensen het spel kunnen spelen. Jullie zijn wakker geworden in een lichaam van ‘dichtheid’ en hebben moeten aanpassen binnen dat lichaam. Jullie moesten uitvinden hoe je ermee moest werken en leren daarbinnen te evolueren. Jullie zijn op zoveel verschillende manieren geëvolueerd, ongelofelijk. Jullie kunnen als collectief denken terwijl je het nieuws op tv bekijkt. Jullie denken “dat is de waarheid” Dierbaren, het is slechts een klein stukje ervan; de waarheid is de nieuwe realiteit. Je kunt ervoor kiezen waar je wilt wonen, Wat als je ervoor zou kiezen om in een van de werelden te leven die niet al twee wereldoorlogen achter de rug zouden hebben en op dit moment ook oorlogen voeren? Kun jij je een tijd, in je eigen leven, herinneren waarin er geen een oorlog was? Daar ligt een evolutie mogelijkheid van het collectief. Stel, je kunt jezelf uit deze omgeving halen, wat kan er dan gebeuren?

Velen van jullie voelen je al zo verantwoordelijk “ heb ik hem in de steek gelaten…zij zullen al deze verschrikkelijke….enz.” Dierbaren het gaat allemaal om balans, toch? Jullie ervaren wellicht een negatief maar aan deze kant van de sluiter is het alleen maar een ander aspect van jezelf en wij vinden al jou aspecten ontzettend positief. Er is bijvoorbeeld iets dat je heel graag wilt doen maar wat je maar niet lukt. Dat betekent ook dat in een ander aspect van jezelf, dat je wilt beheersen, je dat wel kunt en daar heb je er heel veel informatie over. Nu begint de tijd dat je deze informatie van al deze aspecten van jezelf kunt gaan inzetten om jezelf te perfectioneren. Je kunt kiezen in welke realiteit je wenst te leven. Je bent deel gaan uitmaken van het spel terwijl het al aan de gang was, dus waar wil je heen? Wat zijn je dromen?

Velen van jullie zijn in de overlevingsmodus geschoten, dat betekent dat je uit je dromen bent gestapt. Je probeert alleen dat wat je kent en je stapt/valt soms zelfs terug in je oude geloofsovertuigingen. En dat is geen probleem, je bent immers mens.

Je wordt verondersteld dit te ervaren, alles, het goede, slechte, lelijke, onverschillige, ieder deel. Dat is de manier waarop je schoonheid vindt op deze planeet aarde wanneer je net doet alsof je mens bent, dus ga vooral door met dit goede werk.

De collectieve vibratie van de mensheid kent veel dimensies van jullie allemaal en ieder van jullie is in staat een dimensie te kiezen waarbinnen jij wilt leven, vanaf nu. Kies zorgvuldig dierbaren. Speel het spel. Weet dat je een pad voor jezelf uitlegt van de minste weerstand zoals alle vormen van energie dat doen. Weet dat je meer licht draagt dan je lichaam ooit heeft kunnen bevatten terwijl je het droeg. We zien jullie en weten wie jullie zijn. We zij hier om jullie er aan te herinneren aan dat mooie spel en de mooie beslissingen die jullie hebben gemaakt, beslissingen die je hier en nu neerzetten, in een spel dat al aan de gang is. Het is met de grootst mogelijke eer dat we jullie vragen elkaar te behandelen met respect. Voor elkaar te zorgen, iedere kans die je krijgt Speel het spel goed samen.

Espavo.

De groep

Het woord Espavo is een oud Lemurische begroeting : Dank je dat je in je kracht gaat staan.

http://international.lightworker.com/

Geen opmerkingen: