woensdag 11 mei 2011

Ascensie en 2012: Het 9D Nibiruaans Perspectief, Deel 2

Van deze video is enkel deel 2 vertaald.

Hallo allemaal

Ik ben Jelaila Starr. Welkom bij mijn wekelijkse berichten.

Vandaag gaat het over het 9D perspectief over de Ascensie in 2012 deel 2 en we gaan het over 2 onderwerpen hebben: het Lichtlichaam en de Vervoering (Rapture).

Laten we met het Lichtlichaam beginnen.
Vanuit Nibiruaans perspectief is het Lichtlichaam het lichaam dat gevormd wordt wanneer we door emotionele zuivering onze op koolstof-gebaseerde DNA naar kristallijn omvormen. We noemen dit het Lichtlichaam omdat deze versie van jullie, Licht vasthoudt. Het is op Licht gebaseerd en niet op koolstof.

Je creëert dit Lichtlichaam via emotionele zuivering. Het is een emotionele zuivering die op een bepaald niveau het hogere niveau van de endocriene klieren activeert en gebruikt. De endocriene klieren en in het bijzonder de thymus, hebben een tweevoudige functie. Toen de Nibiruanen zo’n 262.000 jaar geleden het lichaam schiepen, creëerden ze het met een tweevoudige functie.


Vanuit fysiek niveau is het verantwoordelijk voor het emotionele veld van het lichaam. Het is daarom dat de hormonen van vrouwen op hol slaan tijdens de menopauze en ze een beetje doordraaien. Vanuit een hoger niveau dient het om de ascensie en communicatie met je begeleiders te bereiken.

De thymus is de meester in dit ascensiewerk, omdat het zijn taak is om angst, schaamte, schuld en haat, alles energieën uit de lagere chakra’s, in de frequentie van compassie te transformeren. En compassie is de grote nullifier (tenietdoener). Vanuit hoger perspectief is deze frequentie hoger dan de andere, het is de frequentie van de Leegte. Het neemt deze energie, deze boosheid of wat dan ook, en neutraliseert ze weer in neutrale energie. Wanneer je dit doet wordt het probleem geneutraliseerd.

Vanuit het perspectief van jullie werkelijkheid veegt het de spiegel schoon, zodat het probleem getransformeerd kan worden en kan verdwijnen. Het kan ook in iets moois transformeren, zoals een tegenwerkende relatie, waar de persoon op een liefdevolle manier terug in je leven komt. Ik heb het al zo vaak zien gebeuren. Ik werk sinds jaren met cliënten en ze hebben het ook zien gebeuren als ze de thymus gebruiken om te transmuteren.

Telkens wanneer je dit gebruikt bij een emotionele zuivering neemt het een beetje koolstof DNA dat met die kwestie verbonden was, want al je problemen zijn in je lichaam en je DNA gecodeerd, en schakelt het om naar kristallijn, omdat compassie het neutraliseert. Koolstof duidt op de lagere frequenties zoals boosheid, schaamte of schuld die hierbij betrokken zijn. Dus wanneer je dit verwijdert, blijft er alleen maar Licht over. Dan is het verdwenen. Er blijft een Leegte over en dit creëert het Lichtlichaam.

Laten we nu naar de Vervoering gaan. Vanuit Nibiruaans perspectief lijkt het veel op wat we in de bijbel lezen over twee mensen die in een veld staan. De een wordt opgepikt en de ander niet, en wie er meegaat wordt bepaald door wie er ‘Verkozen’ is of niet. Het lijkt er op, maar het is niet hetzelfde. En dit is het verschil:

Vanuit Nibiruaans perspectief kies je er zelf voor of je gaat en waar je naartoe gaat. Het wordt niet bepaald door religie en of je een goed Christen, Moslim of wat dan ook bent. Het maakt niet uit. Wat telt is je innerlijk werk. Je kunt bij om het even welke religie horen, als je je innerlijk werk doet, doe je je emotionele zuivering, wat inhoudt dat je je angsten zuivert, hetgeen niks met religie te maken heeft. Het is gewoon wat je in dit leven hebt meegenomen om aan te werken.

Als je aan je emotionele zuivering werkt, verhoog je je vibratie. De mate waarop je je vibratie verhoogt bepaald waar je gaat eindigen wanneer een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. Jij kiest. Je wordt verkozen, omdat je er zelf voor gekozen hebt om je emotionele zuivering te doen. De Verkozenen… in plaats van volgens hun maatstaven een goed Christen te zijn en het waard te zijn, dat je dan met hun meegaat, kies je er zelf voor om het werk te doen. Er is geen uitsluiting, het is geen bezit. Iedereen heeft de mogelijkheid. Het gaat erom of je het uitvoert en in welke mate, wat telt.

Wat de gebeurtenis betreft, zegt men dat het terugkeer van Jezus Christus is. Als je naar de Supergolf kijkt die uit de Galactische Kern binnenkomt, wat een zeer hoge pro-evolutionaire energie is... Ze vibreert 1000 keer sneller dan onze huidige 10.2, 13.1 vibrationele snelheid van de planeet. Stel je voor dat we ons bij 10.2 bevinden en we een energieveld binnengaan dat 2500 Herz per seconde gaat. Dat betekent dat alles wat je denkt zich 2500 keer sneller zal manifesteren.

Als je gemerkt hebt dat wat je denkt zich al sneller manifesteert, stel je dan 2500 keer sneller voor. Het zou eruit zien alsof de mensen hele werelden creëren die op hun collectief groepsbewustzijn gebaseerd zijn.

Om even terug te komen op de terugkeer van Christus; vanuit Nibiruaans perspectief is de terugkeer van Christus de terugkeer van Bewustzijn. Het is geen persoon, maar een Bewustzijn, een staat van Zijn. En deze Galactische Supergolf van hoge neutronenenergie duidt hierop, m.a.w. je moet je helemaal naar dat niveau optillen om op het hoogste niveau erdoor te gaan. Dit betekent dat je meer meevoelend en liefdevoller moet worden. Dat wees op Christus.

Je moet dus dat niveau van Christusenergie bereiken om erdoor te geraken en een werkelijkheid op het hoogste niveau te scheppen waar er harmonie in diversiteit is, waar onze huidige problemen niet meer bestaan en waar je een wereld hebt die de technologie bezit om dit onmiddellijk op te ruimen.

Dit is alles mogelijk en zoals ik al zei, ben jij degene die de keuze maakt. Jij bent degene die er zelf voor kiest om het werk te doen. Dat is ons perspectief over de Vervoering.

Een fijne week en tot ziens.

© 2011 Jelaila Starr
The Nibiruan Council
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.


Jelaila Starr
The Nibiruan Council
www.Nibiruancouncil.com
email: jelaila@kc.surewest.net

Geen opmerkingen: