maandag 30 mei 2011

De Energieën van Juni - Jennifer Hoffmann

Is het tot nu toe geen interessant jaar geweest? En het is snel voorbij gegaan, aangezien we nu de zesde maand van 2011 binnengaan en we slechts zes maanden verwijderd zijn van het begin van 2012. Tot nu toe hebben we dit jaar een ongekende eis naar sociale- en politieke hervormingen en ongewone weersomstandigheden gezien, waarvan sommige de meest verwoestende stormen in een eeuw waren, en de onthulling van de financiële- en politieke misdaden, wat voor de rest van dit jaar zal blijven doorgaan. En dat is precies wat er in de wereld gebeurt, en nog veel meer in ons eigen leven. Wat gaat er nog komen?

Juni gaat een spannende maand met drie verduisteringen worden, te beginnen met 1 juni en de Zonnewende op 21 juni. Wanneer een maand met een zonsverduistering begint, kunnen we een krachtige transformatie verwachten. De 1 juni Eclips vindt plaats in Tweelingen, een teken dat over communicatie regeert - verwacht een aantal onthullingen over de media-industrie en de eisen voor verandering. De eclips van 17 juni staat in conjunctie met het Galactisch Centrum, het krachtige middelpunt van ons melkwegstelsel, het zich ontvouwende centrum van ons melkwegstelsel. De 1 juli Eclips staat in aspect met Pluto die het soort sociale- en politieke ontwrichting creëert dat voor het laatst in de jaren 1770 werd gezien, zijn eerdere doorgang via Steenbok, geïnspireerd door onze nieuwe energieën, zelfbewustzijn en het verlangen naar verbinding. En we hebben de Zonnewende op 21 juni, die extreem krachtige en emotionele energieën meebrengt. Er is geen middenweg meer, we moeten voor ons pad kiezen.

We worden gepusht om integer te zijn met onszelf en elkaar, en onze verbinding als familie van de mensheid te erkennen. We kunnen ons op elk niveau uitgedaagd voelen, terwijl we ernaar streven om voor onze waarheid op te komen, maar dat komt omdat we het gevoel hebben dat we de energie en het licht van de transformatie moeten creëren, verplaatsen en dragen. Wat als we onze waarheid verklaren zonder bang te zijn dat er bij elke bocht uitdagingen zullen zijn? Wat als we gewoon aannemen dat we reeds zijn wat we willen worden en binnen het kader van dat weten onze verlangens krachtig doen gelden? Kunnen we ons herinneren dat we als medescheppers met het Universum samenwerken? Gaan we ons leven in angst of in onze waarheid leven? We kunnen altijd wel iets vinden om bang voor te zijn, maar als we weigeren om bang te zijn, dan heeft de angst niets om zich mee te verbinden en verdwijnt ze gewoon.

Dat is een grote keuze voor ons allen, wanneer we deze krachtige maand binnengaan. We kunnen onze pijn of onze kracht, in onze waarheid of in ontkenning zijn. We kunnen proberen om de duisternis te bestrijden of te onthouden dat het ook een plaats heeft in het grote ascensieplan. De mooie sterren die we aan de nachtelijke hemel zien, schitteren nog steeds tijdens de dag, we kunnen het gewoon niet zien omwille van het zonlicht. Welke schoonheid ligt er in onze duisternis dat het licht kan onthullen? We zijn spirituele krijgers, maar onze wapens zijn geen zwaarden, het is onze waarheid, ons geloof, ons weten en onze verbintenis met het licht. Wat kun je in je leven transformeren om krachtiger te zijn? Wat kun je in jezelf transformeren om je angsten los te laten? Juni zal kansen met zich meebrengen om jouw waarheid te uiten en wanneer je deze kansen benut, sta je het licht toe om je zwaard te zijn dat je pad door de duisternis zal onthullen naar een hogere en grotere waarheid.

© 2011 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2011 door Jennifer Hoffman en Enlightening Life OmniMedia, Inc Dit materiaal wordt beschermd door Amerikaanse en internationale copyright-nu en mag vrij verspreid worden in zijn geheel, zolang de naam van de auteur en de website, zijn www.urielheals.com inbegrepen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zag laatst een leuke tekening. De maker van de Maya kalender bracht zijn eindstuk bij de Koning van het Mayarijk.( Maya betekent in het Sanskriet ilussie!!) Het was een ronde kalender geworden,die uitgehouwen was in steen eindigde op 2012. Hij veronderschuldigde zich tegenover de Koning en zei dat er geen ruimte meer was voor verdere data.........

groetjes Paulinne.

Anoniem zei

Reactie op de opmerking van Pauline hiervoor. Eind 2012 is het einde van alle illusies dan zijn we klaar voor de 5de dimensie.

Groetjes Helga

Ron. zei

De Mayakalender is een euwenoude kalender, die doorloopt tot 2012, en die bepaalde gebeurtenissen lijkt te voorspellen. Naast deze kalender zijn er nog tientallen oeroude overblijfselen, die hetzelfde lijken te doen. Wie kent bijvoorbeeld de dierenriem in Engeland? Een kilometers grote afbeelding van de dierenriem, slim verwerkt in het engelse landschap. Tussen de sterrenbeelden vissen en Aquarius, bevindt zich de glastonbury Tor, een heuvel die het laatste contactpunt vormde met de elfenwereld. Omstreeks het jaar 0 werd het contact met de elfenwereld zwakker en uiteindelijk verbroken. In Glastonbury gelooft men dat Josef van Arimatea daar plaatselijke tinmeinen bezat en dat hij Jezus daar heenbracht in zijn jonge jaren en na de dood van Jesus, Maria en een aantal anderen mee naar engeland nam. Daar was ook de geliefde van Jezus bij, zijn kind dragend.
De Tor was de laatste verbinding met een andere dimensie, in de bijbel lezen we dat de mensheid in de afgelopen 2000 jaar het verst van het licht verwijdert was. Dat was dus in het tijdperk van Vissen. Nu komt aquarius er aan, nog zo'n 80/90 jaar te gaan. Met nieuwe wonderen? Met een verbinding met weer een andere dimensie? Met nieuwe krachten die bruikbaar zullen zijn voor de Mens? Wie zal het zeggen. Er zal in ieder geval een nieuwe realiteit zijn die we ten goede, of ten kwade kunnen gebruiken. Het zijn altijd de mensen die iets ten goede of ten kwade keren, wij hebben de keuze. Laat ons het goede kiezen. Vissen stond in het teken van geld en religie. Op het eind van ieder groot tijdperk escaleren de kenmerkende zaken, nu zal dat dus geld en religie zijn. Voor aquarius geldt, vrijheid, gelijkheid, broederschap. Dat regeerde ook in het kleine watermantijdperk, dat liep van Napoleon tot 1964(eind van de hippietijd). Nu leven we zowel in het grote als in het kleine vissentijdperk. Om de schade te beperken, houdt vast aan gelijkheid, vrijheid en broederschap.