vrijdag 12 augustus 2011

De Creatie Matrix - 9 augustus 2011 - Aluna Joy Yaxk'in

Vele jaren geleden zeiden de Sterrenouderen dat dit een bijzondere tijd op Aarde was, een "E" ticket rit. Ze verwijzen naar het oude ticketing-proces in Disney Land. Maar wat ze bedoelen is. . . dat deze tijd de meest ultieme en ongeëvenaarde achtbaanrit in het universum is. We rijden onbetwistbaar op de pieken en dalen van deze enorme golf van kwantumevolutie. De jojo-energie geeft ons tegelijkertijd het gevoel van komen en gaan. Het voelt alsof de energie stilstaat en daarna in het extreme uitbarst. We voelen ons uitgeput en daarna weer zo opgeladen dat we niet kunnen slapen. Er lijken geen tussenpauzen meer te zijn. De innerlijke druk en emoties lopen hoog op, wanneer we met de toenemende snelheid van de transformatie worstelen, en daarmee gepaard, onze evolutie. Deze evolutierevolutie ligt zo tastbaar en dik in de atmosfeer dat we ze met een mes zouden kunnen doorsnijden. We houden onze adem in voor de volgende grote golf ... en ze komt eraan! Het is spannend en tegelijkertijd ook een beetje eng!

De Sterrenouderen zeggen ook dat dit een zeldzame en unieke, krachtige tijd is voor de evolutie van de ZIEL! Dit is de reden waarom de planeet zo bevolkt is. Iedereen wil tickets voor deze workshop! We leren om te creëren met grenzeloze, omni-directionele, creatieve energie. We worden ons hiervan bewust, omdat we ons op de rand van het verlaten van lineaire 3D tijd bevinden en ons naar circulaire kosmische tijd bewegen. . . wat betekent dat we zullen leren om circulair te creëren! De Sterrenouderen grappen met mij en zeggen dat: "Onze leercurve nu nog groter is geworden."

De creatieve kracht van het universum, waarvan de Sterrenouderen decennia geleden zeiden dat ze zou komen, is nu bijna volledig ontketend. Ze werd tegengehouden om ons te beschermen toen we de donkere cycli navigeerden, waar we nu uitkomen. Het is tijd om in de nieuwe energie en een nieuwe manier om de werkelijkheid te manifesteren, stappen. Er liggen nu meerdere routes van creatie voor ons. We voelen ons als octopussen met uitgestrekte armen in een radiale matrix van richtingen. Omwille van de verwarrende reeks opties voor ons, is het moeilijker om te luisteren en in een juiste richting te handelen. Er liggen zoveel gelijkaardige haalbare opties voor ons. Het is een buitengewoon creatieve tijd voor de mensheid.

Onze mechanische geest en onze 3D comfortzones worstelen ermee om ons bij te houden en proberen onze evolutie in de weg te staan. Maar we zien natuurlijke eindes die plaatsvinden bij dingen die ons niet meer dienen. Het voelt bijna aan alsof de controle over ons leven volledig uit onze handen ligt. Dit losgeslagen gevoel triggert een diepere overgave en een vrede die zo diep is, dat het enige wat overblijft een WETEN is dat het allemaal OK gaat zijn. We drijven op een nieuwe zee van mogelijkheden.

Ondanks het gevoel te hebben dat de controle uit onze handen ligt, zeggen de Sterrenouderen ons steeds opnieuw dat we in beweging moeten blijven. Geen dingen uitstellen omdat er te veel mogelijkheden zijn om uit te kiezen. Gewoon blijven bewegen. Dit is geen tijd om zich te krommen, neer te hurken en te verschuilen en te denken dat je kunt wachten tot deze golf voorbij gaat. Op deze manier werkt het niet meer. Je moet leren op deze golf van energie te surfen en dit kun je niet door stil te zitten. Beweging zal je helpen bij de integratie van deze geconcentreerde en veelvuldige energie. Uiteindelijk zal het comfortabeler worden om van de 3D losgemaakt worden, waardoor we meer afgestemd zijn met circulaire tijd.

De Sterrenouderen zeggen ons onze geest te openen voor de matrix van mogelijkheden die voor ons ligt en om actie te ondernemen. Vergeet niet, je verstand zal willen doen wat het al begrijpt. Dus kijk uit voor de "hoofdvalstrik" die we allemaal hebben. Vergeet niet dat de juiste optie voor jou misschien iets gloednieuws is en misschien niet erg praktisch binnen je oude denkwijze. De geest houdt van gerieflijkheid. Het is veilig. Maar we evolueren niet zonder risico's te nemen. We zullen geen vooruitgang boeken als we geen sprong in het onbekende maken. Wat wordt uitgestuurd, komt terug. Dus maakt het eigenlijk niet uit wat je kiest, omdat het universum eigengerechtigd is. Je komt precies daar aan waar je moet zijn. De matrix gaat altijd terug naar het centrum. Dus raak niet teveel betrokken bij de details. . . Houd je ogen op het grote geheel en spring.

De energie van de heilige plaatsen heeft ons al tientallen jaren op deze tijd voorbereid, en dat is de reden waarom we zien dat zoveel mensen zich geroepen voelen om te reizen. De heilige plaatsen van de Maya’s zijn voornamelijk ontworpen om ons te leren over circulaire tijd en multi-dimensionaliteit. Ze waren deskundigen in tijd/ruimte verplaatsing. Uxmal, in Yucatan, is een van de beste sites om te leren over circulaire tijd en om losgemaakt te worden van 3D. Het bezit een mystieke eigenschap die niet eens echt lijkt, terwijl je er recht voor staat. Labna en Kabah, ook in de Yucatan, hebben beide krachtige dimensionale doorgangen die een homeopathische inenting bieden met een frequentie die ons leert om over te schakelen van de ene werkelijkheid naar de andere. De heilige plaatsen in Yucatan zijn de afgelopen 3 tot 4 jaar ontwaakt en hebben hun energie heropend. We zijn hier persoonlijk getuige van geweest. Dit deel van de wereld vuurt nu transformerende energieën af ten behoeve van de evolutie van de mensheid. We verwachten dat deze energieën in deze Maya sites nu snel escaleren nu we bijna het einde van deze cyclus naderen, waarin we ons voorbereiden op de sprong naar een nieuwe wereld.

Wij (iedereen die dit leest), hebben het geluk de tijd gehad te hebben om ons op deze tijd voor te bereiden. Velen in de wereld hebben deze 3D dimensie in stand gehouden en beginnen in de angst te geloven. We zagen dit toen we deze voorbije week het nieuws opzetten. Het is onze taak om de ruimte te bewaren van dit WETEN dat het OK wordt… en dit WETEN dagelijks aan de Aarde over te dragen, van minuut tot minuut, door onze gedachten en daden. Vergeet niet dat we allemaal een deel van elkaar zijn. Zoals we onszelf dienen, dienen we anderen. Hoe we anderen dienen, is hoe we onszelf dienen. Dit is circulaire dienstbaarheid. De Maya's noemen deze handeling…"In Lak'ech Ala K'in." Deze boodschap is mijn liefdevolle dienstverlening naar jullie toe!

© 2011 Aluna Joy Yaxk'in
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Geen opmerkingen: