vrijdag 26 augustus 2011

Planet Alert Augustus 2011- Mahala

We zijn zojuist op 26 juli 2011het Maya Dreamspell Nieuw Jaar ingegaan. Dit is het jaar van de Witte Tovenaar, ook bekend als de fakkeldrager. Dit is het jaar waarin we in staat zullen zijn om een ​​bredere visie te creëren. De Tovenaar is ook de genezer, de mysticus en de magiër. De Tovenaar is een instrument van licht en een geleider voor het werk van Spirit. Een wijze Tovenaar staat toe dat magie plaatsvindt. Dit betekent dat je niets forceert en gewoon met de stroom meegaat. Natuurlijk zul je nog steeds moeten creëren wat je wilt ervaren en het dan zien manifesteren.

De Harry Potter-film kwam vorige maand uit, hetgeen vol magie en opwinding was. Op het einde won het licht. Dit is waar we ons nu in de profetie bevinden, ook al lijkt het echt donker. De duisternis is slechts een illusie en deze illusie gaat eindigen. Het is de illusie die we allen creëerden toen we voor het eerst dualiteit schiepen. Degenen van ons die in de Verenigde Staten leven, hebben een goede dosis dualiteit gehad door ons congres over de begroting te zien ruziën. De Republikeinen zijn tegen de Democraten en dit creëert dualiteit. We zullen ons binnenkort naar Eenheidsbewustzijn bewegen. Volgens de Maya kalender zal dit tegen 28 oktober 2011 gebeuren. Het lijkt alsof er iets groots gaat gebeuren om ons naar dat bewustzijn te duwen.

Er komen deze zomer en herfst drie kometen onze werkelijkheid binnen. De eerste komeet heet Honda. Deze komeet heeft een kern van 1,6 km. Dat is een vrij grote kern en hij zal op 15 augustus 2011 binnenkomen binnen 0,0601 AU van de Aarde. In de Maya-kalender vindt de vijfde nacht van de negende golf plaats tussen 18 augustus en 04 september. Deze periode heet vernietiging. Het teken voor 18 augustus is de Rode Elektrische Aarde. Ik denk dat deze komeet het magnetische veld van de Aarde zal beïnvloeden. Honda heeft een baan van vijf en een kwart jaar om onze zon die bij de Ophiuchus (Asclepius) constellatie op de Galactische Evenaar begint. Toen Honda op 04 februari 1975 de Aarde dichtbij passeerde, was er een aardbeving met een kracht van 7.3 op de schaal van Richter in China.

In Engeland verscheen op 29 juli 2011 een graancirkel. Hij heeft 29 cirkels in de vorm van een slang. Het teken van Ophiuchus is een man/vrouw die een slang vasthoudt. Op 16 augustus stonden Aarde, Zon en Venus aan de hemel op één lijn. De Mayakalender is gebaseerd op de planeet Venus en het Pleiadische Sterrenstelsel. Neptunus is van een hogere vibratie dan Venus en wordt beschouwd als de vrouwelijke hogere geest planeet. Op 22 augustus zal Neptunus op 29 graden Waterman staan, de Zon zal op 29 graden Leeuw staan en zich afstemmen op Regulus, de koninklijke ster van de Leeuw, en het middelpunt zal 29 Stier zijn, waar onze centrale zon Alcyone is gevestigd. Dit is zeer belangrijk. Bekijk www.cropcircleconnector.com en zoek naar de cirkel van 29 juli.

Dan hebben wij Elenin aan onze hemel. De aardbeving in Chili vond plaats toen Elenin op 27 februari 2010 op een lijn stond met andere planeten. De zon stond op dat moment in het teken van Vissen. Daarna was er op 04 september 2010 een aardbeving in Nieuw-Zeeland, toen de zon in het teken van Maagd stond. Toen de aardbeving en de tsunami in Japan plaatsvonden stond de Zon in het teken Vissen. We naderen september weer en op dat moment zou er een andere gebeurtenis kunnen plaatsvinden. Elenin zal op 11-09-2011 op het dichtstbijzijnde punt van de zon staan.

Sommigen denken dat Elenin een groot ruimteschip in de grootte van een komeet is. Ze kunnen gelijk hebben. Ik keek naar de naam Elenin en zag het woord El (Elohim) en het woord negen. Zou dit kunnen betekenen dat deze komeet echt een schip is met negen Elohim (onze scheppers) erin?

Ik keek een paar dagen geleden naar een film ‘Deep Impact’ genaamd. Deze film kwam uit in 1998. De film begon met een tiener, Leo genaamd, die een komeet ontdekte. Zij noemden de komeet E.L.E. wat ‘uitstervingsniveau evenement’ betekent. Een man genaamd Leo ontdekte Elenin afgelopen december 10, 2010 . In de film hadden we een zwarte president en hij had een probleem met het Congres over de nieuwe begroting.

Toen de komeet dichterbij kwam, verkondigde de President het aan het publiek. Hij zei dat ze een shuttle er naartoe gingen sturen om de komeet op te blazen. Toen ze de komeet probeerden te vernietigen, brak hij in twee stukken en kwamen ze beiden richting Aarde. Vervolgens stuurden ze nog meer strijders om een van de stukken op te blazen en dat puin kwam naar beneden als meteoren en stof. Het andere stuk was nog steeds op weg naar de Aarde.

Toen zei de president dat ze een loting van sofi-nummers zouden organiseren en 800.000 mensen kozen die naar de ondergrondse schuilkelders zouden mogen gaan om in veiligheid te zijn voor de impact. Het andere deel van de komeet viel op de aarde en veroorzaakte een grote vloedgolf aan de Oostkust. Op het einde van de film installeerden ze een nieuwe regering in het midden van de Verenigde Staten en begonnen ze het land weer op te bouwen. Wat een film! Het lijkt me alsof een helderziende of een medium in de toekomst keek en ze een film maakten over wat hij of zij had gezien.

Nu, wat doen de planeten? Allereerst zal Mercurius voor het grootste deel van augustus retrograde zijn, dus verwacht een dooreengegooide energie, vooral met auto's of elektronisch speelgoed. De Zon gaat nu door het vuurteken Leeuw. Dit zal waarschijnlijk meer vuurgebeurtenissen activeren, zoals bosbranden en vulkaanuitbarstingen. Het zal ook tot meer warmte leiden op de plaatsen die normaal gezien warm weer ervaren.

Mars beweegt zich naar het waterteken Kreeft en zal het gebied van de Mississippi rivier tot de Oostkust activeren. Dit zal waarschijnlijk meer stormen en overstromingen in die gebieden activeren, plus in andere delen van de wereld. Mars zal ook het kardinaalkruis aan de hemelen activeren. Hij zal beginnen met een vierkant met Uranus te maken, kijk dus uit voor onverwachte gebeurtenissen of een storm die uit het niets komt.

Mars zal zich verzetten tegen Pluto op vijf graden Kreeft/Steenbok op 10 augustus, kort voor de volle maan van 13 augustus. Pluto zal zich op de graden van ongevallen en schotwonden bevinden. Een van de redenen waarom de terroristische gebeurtenis in Oslo plaatsvond, was omdat Pluto op deze graad stond toen dit gebeurde. Mijn liefde gaat uit naar hen die dierbaren verloren hebben bij deze gebeurtenis. Het verliezen van een dierbare is een zeer emotionele ervaring.

China zal ook door deze Mars/Pluto activering geactiveerd worden, samen met het Amerikaanse Midwesten. Ik heb net gehoord dat er in Californië en Nevada vulkanische pluimen opkomen. Een Mars/Pluto aspect kan leiden tot vulkaanuitbarstingen. We hadden op 30 juli een zonnevlam die de aardegebeurtenissen zal activeren. We gingen op 31 juli de 5de dag binnen en het Dreamspellteken voor die dag was de Blauwe Storm die door Pluto wordt geregeerd. Ik had vanochtend een droom (31 juli) van een grote aardbeving. Ik denk niet dat het hier in Seattle was, hoewel ik niet weet waar het zal zijn. De laatste keer dat ik een droom van een grote aardbeving had, was voor de tsunami in Sumatra.

Er is een zeer krachtige volle maan op komst op 13 augustus met de komeet Honda aan de hemel, met Mars en Pluto in oppositie en Mars op de graden van de laatste zonsverduistering. De tijd zal zeggen wat dit met zich meebrengt. We zullen op 18 augustus ook de 5de nacht ingaan, die vernietiging met zich meebrengt. Mercurius, Uranus, Neptunus en Pluto zijn alle retrograde en draaien hun wielen (bij wijze van spreken), wat betekent dat er meer agitatie dan normaal in onze wereld zal zijn. En er is een goede kans dat er meer zonne-evenementen zullen plaatsvinden.

Wat kunnen we doen om rustig te reageren op al deze onrust? Hoe zit het met elke dag mediteren; maak een wandeling op het strand, ga op vakantie of geniet gewoon van de natuur. Mensen met planeten in het kardinaal kruis (Ram, Kreeft, Weegschaal of Steenbok) zullen deze energie het meest voelen. Als je alle gedachten van angst en woede uit je onderbewustzijn hebt verwijderd, zul je deze energie een stuk makkelijker doorstaan. Het leven kan gelukkig zijn – zoek naar de vreugde in het leven - zing, dans, wandel en doe wat je gelukkig maakt. Jij bent de belangrijkste persoon in de wereld, zorg voor jezelf.

Er zijn minder dan drie maanden te gaan tot het einde van de Maya-kalender. Open je hart en blijf in contact met de vrede in jezelf. Wees een waarnemer in plaats van een handelaar. Zie de illusie veranderen van een van duisternis naar een van het licht. Concentreer je op het creëren van het leven dat je wilt. Denk na over de verschuiving naar Eenheidsbewustzijn en wordt de prachtige engelen die jullie bestemd waren te zijn.
Zo zij het!

Ik stuur jullie mijn liefde! ***** Mahala Gayle *****

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen. 


© 2011- Mahala Gayle

Geen opmerkingen: