vrijdag 2 september 2011

Grote Verandering hangt in de Lucht! - 30 augustus, 2011 - Meg Blackburn-Losey

Online Berichten 30 augustus 2011
Bericht van Dr Meg:

Gegroet allemaal! 
Wat een tijd waarin we leven! Aan onze tijdelijke periode van stilte is een einde gekomen! Zoals jullie je wellicht herinneren, hebben de Meesters ons een gedetailleerde beschrijving gegeven van het sterrenpoortstelsel dat zich in deze tijd weer opent. Dit is wat ze tijdens onze laatste transmissie in juni zeiden:

De volgende gebeurtenis zal de opening van het Renari Sterrenpoortstelsel zijn, dat in augustus van het huidige jaar zal beginnen. Deze opening zal overlapt worden door de opening van het Leioni sterrenpoortstelsel dat op 9 september van dit jaar zal beginnen. De gelijktijdige opening van deze systemen zal als een hete wind van energie over jullie wereld stromen. Het zal effect hebben op meerdere niveaus , met inbegrip van de gebeurtenissen in de wereld en de intensiteit van het weer. Er kan ook een reactie van jullie planeet zijn in de aard van seismische activiteit of vulkanische uitdrukkingen.

In de afgelopen week hebben we aardbevingen gezien in ongewone gebieden, zoals in Colorado en Virginia, een van 7,0 in Peru en andere over de hele planeet. We hebben ook een enorme orkaan ervaren. Wanneer de energieën zich openen en in hun stroming geconcentreerd worden, reageert de hele schepping. Het kan je opvallen dat veel mensen voor een groot deel anders dan vroeger op situaties reageren. Mensen worden geprikkeld, zijn soms moeilijk mee om te gaan of ronduit onredelijk.

Lichamelijke klachten staan opnieuw op de voorgrond, in het bijzonder het slaappatroon (velen vertellen over erg weinig echte slaap), spier- en skeletpijn en disfunctie, in het bijzonder nekklachten, emotionele stemmingswisselingen, zoals een gebrek aan motivatie of de neiging vast te zitten in overdrive. Veel mensen vertellen ook over een wazig hoofd met geheugenproblemen of hebben moeite om uit zich te drukken.

We zien ook politieke veranderingen in het Midden-Oosten en andere plaatsen, zoals Chili, waar ineens hele samenlevingen opstaan ​​en zeggen dat ze er genoeg van hebben. Leiders van misbruik worden verdreven, terwijl er in andere delen van de wereld rellen plaatsvinden in de naam van de waarheid en men in opstand komt tegen wandaden.

De recente Mercurius Retrograde heeft tot een groot aantal communicatieproblemen en misverstanden geleid, en dat meer dan normaal.

Dus, wat is er nu aan de hand? Telkens als er energetische veranderingen in de schepping zijn, hebben deze veranderingen effect op elk ander niveau. Met de heropening van het sterrenpoortstelsel en de verfijning van haar innerlijk evenwicht, worden de energieën direct gefocust, een tunneleffect dat letterlijk als brandslang functioneert die de energie met immense snelheid en intensiteit direct naar onze werkelijkheid stuurt. Terwijl deze energieën in ons wezen neerstromen worden wij dooreengeschud, geprikkeld en opnieuw in harmonisatie gegoten. Zoals ik in het verleden al zei, komt telkens wanneer dit gebeurt onze rommel naar boven, komt ons lichaam in opstand en kunnen onze relaties uitgedaagd worden, omdat communicatie niet alleen op woorden is gebaseerd, maar op emoties, motieven, intenties, problemen en al het andere achter de woorden .

Maar deze gebeurtenissen zijn nooit permanent en dat is wat we moeten onthouden.
Wanneer we zulke kosmische veranderingen krijgen, hebben ze invloed op onze zintuigen en onze algemene vaardigheid om intuïtief onze volgende stap te zetten. Voor sommigen van ons wordt het Etherisch bereik groter, met nieuwe en andere realisaties. Voor anderen verduistert emotionaliteit de weg, wanneer oude energieën en emoties soms letterlijk uit onze constructies gereten worden. Onze intenties manifesteren zich met meer duidelijkheid en snelheid dan ooit tevoren en we schudden verwonderd ons hoofd. Voor we ons aan de veranderingen kunnen wennen, gebeuren ze weer opnieuw en opnieuw. De dingen verplaatsen zich steeds sneller en sommige dagen lijkt een waas, terwijl andere eindeloos lijken.

Dus hoe blijven we in evenwicht, in verbinding en raken we niet verloren in de veranderingen? Als er ooit een tijd was om onszelf diepgaand te kennen, is het nu. Hoe meer we onszelf binnenstebuiten kennen en begrijpen, hoe meer we anderen kennen, en hebben we het vermogen om duidelijk te zien, efficiënt te handelen en goed te communiceren.

Onze werkelijkheid is uitsluitend op onze waarnemingen gebaseerd. Als onze waarnemingen zuiver zijn en niet belast met illusie, worden de verhalen die we in onze werkelijkheid creëren om onszelf een gevoel van veiligheid en comfort te geven (was natuurlijk niet waar is), licht en veruit heel anders dan de dichte manieren waarop we bestonden terwijl we dat verhaal met ons meedroegen. Weten wie we zijn verlicht ook de mogelijkheid dat iemand anders ons van iets anders kan overtuigen, waardoor wij onderdanig worden aan hun grillen en controle-aangelegenheden. We worden ook meesters van onze ervaringen en stoppen ermee ze uit te leven op basis van de wil van anderen. Immers, we zijn, we hebben, toch een vrije wil?
Wat je ervaringen in de komende weken ook mogen zijn, onthoud dan dat jullie heel zijn en volmaakte kinderen van de schepping. Het erfgoed van oneindige mogelijkheden zit van nature in jullie.

Zoals altijd, wens ik jullie vreugde in je hart, gelach in jullie dagen en liefde in alles wat je doet.
Liefde en zegeningen,
Meg
Meg Blackburn Losey, Ph.D.
www.spiritlite.com
Boodschap van de Meesters:

Boodschap van de Meesters
30 augustus 2011

Ansi, Anshallah, Asi, Asi, Asi
Immense Groeten Van het Licht, Met het Licht en in het Licht.
We groeten jullie. Zoals we al eerder zeiden, is het voor de hele schepping een tijd waar de uitlijningen samenkomen; sterrenpoorten heropenen na millennia van slaap en de energieën veranderen snel, net zoals het bewustzijn binnen de hele schepping. En terwijl al deze gebeurtenissen plaatsvinden en hun processen blijven voortgaan, gebeurt dit ook bij de veranderingen in jullie zelf en in jullie wereld.

Vergeet niet dat alles in de schepping onuitwisbaar verweven en verbonden is. Niets is uitgesloten in het oneindige tapijt van het Ene. Terwijl de veranderingen zich voordoen, veranderen alle dingen. Zoals alle dingen zijn veranderd, doen zich veranderingen voor. Je zou kunnen overwegen dat alle oorzaken een gevolg hebben. Tijdens de recente gebeurtenissen waren deze gevolgen monsterlijk in verhouding tot de menselijke ervaring.

Je ziet deze veranderingen in de vorm van weerpatronen die verschuiven en intensiever worden. Ook seismische activiteiten worden, zoals we voorspelden, intensiever en veranderen van locatie, alsook het soort gebeurtenissen waarvan jullie getuige zijn. We weten dat er binnenkort een seismische gebeurtenis plaatsvindt in de regio van Alaska die ook een aantal ongewone kenmerken zal hebben. Want zie je, voor elke seismische gebeurtenis of beweging van de aardkorst moet er een percussieve reactie zijn. Een percussieve reactie kan overal plaatsvinden, maar is meestal te vinden aan het eind van de golfpatronen van de beweging van de aarde. Dit gebeurt vaak in jullie ring van vuur. Wanneer zich een gebeurtenis voordoet aan de ene kant van de Stille Oceaan, zal er in antwoord hierop een andere plaatsvinden aan de andere kant van de oceaan. Wat nu verschilt, is dat de responsieve aardbevingen waarvan jullie nu getuige zijn, nu plaatsvinden op voorheen onbekende aardbreukgebieden of gebieden van compressie. Jullie zullen hier in de komende tijd meer van zien, vooral in de komende 9 maanden.

Terwijl jullie aarde op multi-dimensionale gebeurtenissen reageert, doet jullie lichaam dat ook. Velen onder jullie hebben de veranderingen in je bewustzijn gevoeld, alsof je je opent voor verschillende soorten waarnemingen en energieën. Verschillende soorten van bewustzijn, en misschien zelfs een glimp van hoe je de huidige en komende energieën kunt gebruiken als groots uitgebreide versies van alles wat je tot hiertoe hebt gekend.

Historisch gezien, zijn bepaalde geometrische patronen van cruciaal belang om de energie-sets te vormen en te doen functioneren. Nu, terwijl jullie de uitgebreide aspecten van jullie huidige verschuivingen binnengaan, voegen de geometrische patronen zich samen in complexere patronen die zo te zeggen complexe levens aannemen. Wanneer vorm en functie van de geometrieën veranderen, verandert ook de manier waarop de energie jullie beïnvloedt. Het wordt soms bijna tastbaar. De energieën kunnen grote verandering en manifestaties bereiken door gewoonweg bewustzijn van ze te zijn. Wanneer jullie je bewust worden van de nieuwe patronen, worden de patronen een deel van jullie vorm - je bestaan, je bewustzijn.

Wanneer dit soort veranderingen plaatsvinden, word je weer in harmonie gebracht op een manier die je nooit eerder gekend of ervaren hebt. Wanneer dit gebeurt, word je bewustzijn eerst alert en zich daarna bewust dat iets anders of veranderd is. Dan, beginnen jullie waarnemingen te verschijnen en verschuift jullie werkelijkheid.
Natuurlijk gebeurt dit alles in een oogwenk, maar in de menselijke ervaring lijkt het op een proces dat aanvankelijk onbegrijpelijk is.

Wat je moet weten, is dat de veranderingen die je ervaart niet lineair van aard zijn. In feite zijn ze voorbij het holografische, want wanneer de patronen veranderen, worden er nieuwe en andere dimensies en niveaus van de werkelijkheid gevormd. In plaats van een waarnemende ervaring, word je zelf de verandering. Ze gaan deel uitmaken van jullie energievelden en worden dus een deel van wie je bent. Wat je denkt dat een veraf, apart deel van je is, bevindt zich letterlijk binnen in je, zoals jijzelf je erin bevindt.

Wetend dat je het bewustzijn binnen de levende Ene bent, en het is jullie bewustzijn, word je de stroming. Niet erin, niet terzijde, maar een vloeiend aspect van alles wat zich in haar oneindige en voortdurende verandering bevindt. We zeiden eerder dat:

De volgende gebeurtenis de opening van het Renari Sterrenpoortstelsel zal zijn dat in augustus van het huidige jaar zal beginnen. Deze opening zal overlapt worden door de opening van het Leioni sterrenpoortstelsel dat op 9 september van dit jaar zal beginnen. De gelijktijdige opening van deze stelsels zal als een hete wind van energie zijn die over jullie wereld stroomt.

Het Renari Sterrenpoortstelsel is begonnen te ontwaken na vele millennia van slaap. Toen het begon voelden jullie een tijdelijk vacuüm effect, alsof alles was stil geworden, alsof er universeel weinig of geen communicatie was. Dat is natuurlijk verre van waar, maar de energie-effecten trekken, wanneer de sterrenpoort zich opent en de energiebanen veranderen, krachtige energiestromen binnen die dienen om het openingsproces voort te zetten, en veranderen de stromingspatronen van de energieën die naar jullie toekomen. Dit is, zoals we zeiden, tijdelijk. De energiestromen zijn in de afgelopen week beginnen uit te breiden en wakkeren de dingen in jullie wereld aan, zoals jullie gezien hebben met de aardbevingen en stormen. Dit is slechts het begin van het effect dat deze twee sterrenpoortstelsels in jullie wereld zulllen hebben.

Op 9 september, wanneer de Leioni sterrenpoortopening samenkomt met de veranderingen die al begonnen zijn, zal er een intensivering van de energie-effecten van drie maanden in jullie wereld zijn. Jullie zien meer en grotere opstanden, vooral in het Midden-Oosten. Jullie zullen minstens nog vier aardbevingen van opmerkelijke aard zien en er zullen eigenaardigheden en intensiteit zijn in jullie weersextremen. Deze effecten zullen begin januari van volgend jaar luwen. Jullie kunnen ook getuige zijn van gebeurtenissen in de Euro Naties die intens maar van korte duur zullen zijn.

Om in deze tijden je evenwicht te behouden, moet je onthouden de komende gebeurtenissen niet persoonlijk te nemen, ook al voelen ze soms heel persoonlijk aan. Open, in plaats van te bezwijken voor drama- en trauma-mentaliteit, je hart en ziel voor het grotere plaatje. Wat er gebeurt, is een zegen voor de mensheid en alle andere aspecten van de schepping. Het is een grote verschuiving. Het is de tijd die jullie hebben gecreëerd om te kunnen ervaren. Om de verschuivingen te laten plaatsvinden, moeten er altijd veranderingen zijn. Chaos leidt, zoals we al zeiden, altijd tot pracht en praal!

Het behouden van innerlijk evenwicht tijdens elke verschuiving kan voor menselijke wezens een uitdaging zijn.
Dit komt omdat je zo veel diepe emoties en reactiviteit vindt op wat er om je heen gebeurt. Om veranderingen op een comfortabele en rustige manier te ervaren, moet je beginnen jezelf vollediger te kennen. Ken jezelf diepgaand. Weet wat echt voor je is en wat illusie is. Het is de illusie die trauma en drama veroorzaakt, niet de werkelijkheid. Wat echt is, is dat je vrije wil hebt, de mogelijkheid om in elk gegeven moment keuzes te maken en te behouden, en dat al het andere dat zich buiten je bevindt, zowel een gewone gebeurtenis is aangezien het algemene bewustzijn zijn frustraties als werkelijkheid projecteert, en wanneer de universele energieën intensiever worden, kan het vaak aanvoelen alsof de gevoelens heel persoonlijk zijn.
Je bewust worden van je innerlijke wereld is van cruciaal belang voor het behouden van je evenwicht. Velen van jullie voelen wat er binnen het algemeen bewustzijn geprojecteerd wordt.

Sommigen van jullie voelen zich hulpeloos of verdrietig, sommigen van jullie voelen zich boos en weten niet waarom. De waarheid is dat als je het gevoel wilt veranderen, je het bewustzijn moet veranderen. Projecteer hoe je je zult voelen als je de werkelijkheid hebt bereikt van de ervaring die je wenst. Indien je vrede wenst, projecteer dan dat je zelf vrede, medeleven, begrip en liefde voelt. Als je eenheid wilt, projecteer dan eenheid, gemeenschappelijkheid, mededogen, liefde en vreugde in alle anderen, evenals jezelf. Als je liefde van je medemens wilt, projecteer dan eenheid, vrede, vreugde en bovenal liefde. Maar doe deze dingen vanuit een gevoel van verbondenheid, niet om te proberen er bij te horen. Dat is de illusie.
Jullie hebben er altijd bijgehoord, behalve in jullie waarneming misschien.

Hoe je erbij past, hoort of samenleeft en samenkomt als vitale aspecten van het grotere Ene is, heeft alles te maken met het besef van wie je bent en dat jullie krachtige en perfecte wezens van de schepping zijn, bestemd om een leven van keuze en diepgang te leiden, zelfs van grootsheid in de kleinste momenten en details.
Grootsheid is geen prestatie; het is een manier van zijn, zoals Liefde.
We zijn dankbaar voor de kans om te ervaren en jullie nu hierbij te helpen. Wees in vrede.
Einde van de transmissie.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen. 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo misschien kan ik hier een antwoord krijgen. Ik heb de laatste tijd niet altijd, meestal als er aardbevingen zijn, een vreemd gevoel. Als ik stil zit dan kan je mijn lichaam licht zien schokken, dit is niet de hele tijd maar kan er wel op wachten. Daar naast heb ik een vreemd gevoel door mijn hele lijf. Vroeger werd ik nogal eens zee ziek, dat zelfde gevoel net voor je zee ziek wordt. Licht, draaierig niet prettig. Met mijn emoties is niet aan de hand, het is puur lichamelijk.

Johanna

Els zei

Wat een positief schrijven...herken er heeeel veel in en probeer al steeds het toe te passen. Het mooie vind ik dat ik het begrijp en als je iets begrijpt kan je het ook accepteren en je inleven in de ander omdat we samen op weg en elkanders leerobject zijn...

hartelijke groet

Ulla zei

@Johanna

Sommigen zijn gevoelig voor aardbevingen, veranderingen in het magnetisch veld van algemeen bewustzijn, opengaan van sterrenpoorten, zonnevlammen, ontladingen van energie de vorm van onweer etc. Dit kan zich uiten op verschillende manieren zoals bv: algemene onrust, boosheid, irritatie, niet kunnen stilzitten, en tal van ander manieren.

Daarnaast heb je ook een hele reeks ascensiesyptomen. Hierover kun je in de rubriek Ascensie lezen. Op het internet vind je ook heel wat terug...

namaste

Anoniem zei

Lieve Johanna
Wat jij beschrijft herken ik wel. Heb het niet altijd als er aardbevingen komen of zijn,maar wel vaak Ik word dan een beetje niet geaard en zeverig en sta beetje te draaien op mijn benen. Heel vreemd gevoel. Soms voel ik het ( is 3x gebeurd) dat ik lichte schokjes voelde en dat er idd. een aardbeving was in een heel ander deel van de wereld.Ik vind dit een hele erge mooie boodschap,en voel het ook zo het komt binnen en begrijp het ook.Bij mij komen er wel iets meer emoties los de laatste tijd. Maar zie ze als opruiming.Ik ben trouwens altijd al gevoelig geweest voor weersveranderingen etc. Maar nu nog heviger.Lieve groetjes Veronica

Anoniem zei

Inderdaad Veronica jij beschrijft het goed, dat lukte mij even niet echt:). De ascentiesymptomen ook daar ben ik mij in aan het verdiepen. Nu de laatste week, moet ik zeggen dat het steeds erger wordt. Maar nu kan ik het controleren, in de schuur heeft mijn man het nodige hangen. Dus als ik in eens een zwieper voel, alsof een schip in eens schuin gaat op een golf, vaak maak ik dan ook in eens een zijpas als ik loop. Dan ga ik even in de schuur kijken, en zie dan de dingen zachtjes slingeren. Mijn man gaat vaak even mee ter bevestiging, want ik ben soms wel bang dat ik dingen wil zien bewegen. Maar hij is het er mee eens en ziet het ook alleen hij voelt het niet. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat er iets gebeurt en dat we er al midden in zitten, ik voel het aan den lijve om het zo maar eens te zeggen. Ik ben er niet bang voor, maar zou beter willen begrijpen waarom ik die dingen nu zo sterk voel. Emoties opruimen heb ik al een hele tijd geleden gedaan gelukkig, verleden heb ik ver achter me en verwerkt. Ik ben er de laatste tijd vaak mee geconfronteerd en heb zelf kunnen constateren dat al het oude verdriet en boosheid er niet meer is. Overigens een heel prettig gevoel als je geconfronteerd wordt en zelf mag voelen dat die dingen niet meer opborrelen, en je er rustig onder blijft allemaal. Ik zie het als geslaagd voor mijn examen om het zo maar eens te zeggen, maar nu dat lichamelijke, dat mag van mij iets minder heftig als ik heel eerlijk moet zijn. En denk dat als ik het begrijp dit ook wel beter zal worden, maar geen idee hoe ik aan het antwoord moet komen. De tijd zal het leren denk ik dan maar, maar hopelijk wel een beetje snel.

Johanna.