dinsdag 13 september 2011

Metatron: boodschap aan de United Nations - James Tyberonn

- De Natie van de Mensheid -
Aartsengel Metatron via James Tyberonn
2011 © Earth-Keeper (zie onderaan dit bericht)
2011 © Nederlandse vertaling: Guido Jonkers / WantToKnow.nl
“Gegroet, Ik ben Metatron, heer van het Licht en ik omhels jullie met Liefde, onconditionele Liefde. 
En hier zijn we, op deze prachtige dag, samengekomen bij de United Nations. We pauzeren om de ruimte te vullen met kosmisch licht en onconditionele liefde. En we zeggen je, dat alleen onconditionele liefde in staat zal zijn de landen van jullie geliefde Aarde te verenigen.
We omgeven ieder en elk van jullie met een verzorgende energie en met het veld van zelfbekrachtiging, omdat ieder van jullie werkelijk meester is op jullie pad van ascentie. Het is ons doel om jullie inspiratie en klaarheid aan te reiken, maar het is in dit geval en altijd van belang dat JIJ, als een heilig en onafhankelijk wezen, onderscheid maakt in dit en andere van deze ‘gechannelde’ boodschappen.
En zo zijn we in 2011 belandt, op de rand van jullie ascentie-voorbode. En nu vragen we je vriendelijk om een moment om je heen te kijken, naar de wereld. En wat zie je dan? De berichten van jullie media spreken over oorlogen, rampen en economische ineenstorting… En wat uitgezonden wordt, is datgene wat te zien is in 3D. En die is vaak vol met rampspoed en dreiging, is het niet zo?
Maar wij vertellen je dat er een nieuwe zon opkomt, en dat is inderdaad de zon van verandering. Deze brengt het licht van de magnifieke Nieuwe Aarde. En geliefden, wij bedoelen dan magnifiek.. En inderdaad weten we dat sommigen van jullie denken: “De engelen kijken naar de wereld door een roze bril. Hun perspectief is een sprookjesverhaal”.
Er zijn altijd pessimisten geweest op deze planeet, zij die rampspoed en vernietiging voorspelden en waarschuwingen waarvan je bang dient te worden. En hun adviezen dienen een bepaald doel vanuit dualiteit, en inderdaad wanneer je even oppervlakkig naar de Aarde kijkt, lijkt het op ze gelijk hebben. Maar we vertellen je dat het de oude energie is. Onze boodschap is om je te vertellen van je eigen goddelijkheid, en om je het feit mee te delen, als een waarheid, dat deze planeet en met haar de mensheid, zal ascenderen.. en deze mensheid is beslist op het pad om dat te laten gebeuren. Punt uit.
S.E.A.T.
Nu zullen we gaan spreken op deze dag bij de Verenigde Naties, op de alledaagse manier, waarop we spreken tot alle zoeker, tot alle bewuste toehoorders. We herkennen in deelnemers van deze ‘Society voor Verlichting en Transformatie’ de leden van het ‘Transformatieteam’. We kennen jullie erg goed, en we eren jullie voor de rollen jullie spelen in deze organisatie.
Het Begin en niet het Eind…
En zo vragen velen wat zich werkelijk zal gaan afspelen in 2012. De onheilsprofeten lopen deze dagen zeker in de hoogste versnelling, inzake dit onderwerp. En sommige van de speculanten zijn hier in deze arena op bijzonder vruchtbare grond aan het werk.. Zij genereren angst die voortkomt uit berichten over botsingen van kometen, astroïden, cataclysmische poolkeringen en economische ineenstorting..
Geliefden, we vertellen je hier opnieuw dat de ascentie zál plaatsvinden, en de mensheid heeft hiervoor gezorgd. Het is tijd om de oude energie te laten gaan, de energie van ANGST. En degenen aanwezig in deze ruimte vandaag, dienen de leiders te zijn, om als voorbeeld in dit proces voorop te gaan.
Meesters, planetaire veranderingen zúllen optreden, maar deze zullen ‘passen’ in het beeld, en de wereldwijde rampen, die sommigen hebben voorspeld, zullen NIET gebeuren. De planeet zal ascenderen, en de mensheid zal erdoor worden meegetrokken. In jullie hoger bewustzijn, dat niveau bóven angst, daarvan zijn jullie je niet alleen bewust, maar jullie hebben het script ervoor geschreven.. En daarom zeggen we hier: “Goede gedaan!”..
Maar opgepast nu, er zal inderdaad een opschoning van de planet plaatsvinden, het stijgen van de frequentie, maar dit zal op regionaal gebied gebeuren, in het belang van de totale ‘up-shift’, voor het hogere doel. We verzekeren jullie, dat wanneer deze regionale aardbevingen, schokken, winden en golven, hoe verwoestend ze ook mogen zijn, de grotere uitvoeringen onnodig maken; deze zouden anders moéten plaatsvinden.. En deze zullen dus niet optreden, juist om de reden dat er graduele verschuiving zal plaatsvinden. Dat klinkt logisch toch?
Het loslaten van Oude Energie.
Geliefden, we vertellen je dat de ascentie zál plaatsvinden, en dat de mensheid hiertoe aanleiding heeft gegeven. Het is tijd om de oude energie los te laten, ANGST los te laten.
Deze angst is diep ingeprogrammeerd, maar het is opname die keer op keer wordt afgespeeld. Zó vele van jullie geloofsovertuigingen zijn doorspekt met angst-controle dogma’s, waarschuwingen en beperkingen. Ze programmeren jullie met verkeerde concepten, over de ‘oerzonde’, de eed van armoede, en ook de focus op wat je NIET zou moeten doen. Hun angstgebaseerde manieren van controleren zijn onderbouwd met ‘straffen voor de overtreders’, waardoor collectieve gedachtenvormen worden gecreëerd waarin je gevangen wordt gezet. Dit zorgt weer voor fanatisme en dweepzucht. Het zorgt voor eigenrichting en dreigingen met vergelding: onze manier of anders… Meesters, je kunt NOOIT meer afdalen naar lagere niveau’s van bewustzijn, het leven IS expansie. Met de nieuwe Aarde komt ook de grotere rol van co-creatie van de realiteit rondom je. Maar deze verantwoordelijkheid zal zich onthullen door liefde, niet door dreiging.
Daar waar je wel degelijk rekening dient af te leggen voor je acties, is dat de rekenschap tegenover jezélf..! Jij bent een soevereine vonk van het Goddelijke.
Grotere toegang to Schepperschap.
Dus wat zal er gebeuren in 2012? Het korte antwoord is dat zich een grotere toegang toegang tot je goddelijke creativiteit zal aandienen. De Aarde zal zich versterken naar 12 dimensies, en doordat je toegang hebt tot deze kristallijne velden, zul je een grotere vaardigheid aan de dag leggen om verantwoordelijk te creëren.
Als je de ascentie zult binnengaan, zal het Kristallijne netwerk, het magnetische netwerk vervangen, dat de eb-en-vloed van de Aarde sinds eonen heeft gedomineerd. Het resultaat hiervan is, dat de 3D-dimensionale polariteit optimaal, in een meer stabiele energie-matrix geperst wordt.
Je zult je afvragen, ‘Wat betekent dat Metatron?’ Het betekent dat de uitslag van de slinger van dualiteit langzaam aan zal afnemen. Dit zal een gradueel proces zijn, het zal plaatsvinden op gedoseerde momenten. En we vertellen je dat het al begonnen is en dat dit ook precies de reden is, waarom het vasthouden aan oude energiepatronen zeer doet. Deze worden uit de schaduw getrokken, naar het midden van de smeltkroes, zodat iedereen ernaar kan kijken. Als het licht sterker wordt, zullen de insecten zich ertoe aangetrokken voelen. Maar gebeurtenissen zullen niet langer zodanig worden scheefgetrokken dat zij de waarheid verbergen; kijk naar wat er gebeurt in Noord Afrika: positieve ontwikkelingen ontrollen zich en er staat nog veel meer te gebeuren, dat verzekeren we je..
United Nations
En dus zeggen we tegen jullie, hier allemaal aanwezig, dat de S.E.A.T. een belangrijke rol spelt, wellicht veel belangrijker dan velen van jullie zich realiseren. Want jullie zijn de stem van hen, die niet kunnen spreken, jullie zijn hebben de oren van hen die willen luisteren. En velen van de delegatie zullen naar jullie luisteren. Dus wees niet ontmoedigd, want wij herkennen het belang van jullie rol. Zelfs als anderen dat niet doen!
We vertellen jullie dat op een gegeven moment, de wereld voor de ene helft zich in het licht bevindt en de andere helft zich in het donker bevindt. Het is een wereld van polariteiten. We vertellen je dat meer dan de helft van de mensheid zich in een ‘bewustzijnschaduw’ bevindt, nog zullen ontwaken in het licht van wijsheid. We vertellen je dat verlichting plaatsvindt hart ná hart. Daarom moeten de lichtdragers onder jullie ook nooit hun geloof verliezen, altijd helder blijven schijnen, want zelfs een kleine photongolf, zorgt voor een transitionele verlichting! Zo is het, en zo moet het zijn met jullie hier vandaag.
1ste Wereldlanden
Welnu, sommigen van jullie zullen zeggen, dat grote landen, in wat jullie de 1ste wereld noemen, de financieel dominante en machtige landen, meer op grote corporaties lijken dan op landen.. Grote bedrijven die winstgedreven zijn, en waarvan de inwoners meer als werknemers dan als burgers behandeld worden. In het bijzonder in de Verenigde Staten.
Dat het gat tussen hen die ‘bezitten’ en hen die ‘niet-bezitten’, steeds groter wordt. Er zijn sommigen die beweren dat de grote meerderheid in de VS wordt gecontroleerd en gemanipuleerd door de media, vergiftigd wordt door de grootte en schuldslaaf is. Dat de soevereiniteit van het individu totaal verloren gegaan is. Maar er brandt nog steeds een licht, dat alsmaar feller wordt. Een nieuwe generatie over de hele planeet komt aan de macht en zij zullen de verandering bespoedigen.
We vertellen je dat de tijd nabij is dat mensen wakker zullen worden in de wetenschap, dat het niet hún zware schulden zijn, die hen aan hun overtuigingen vast doen houden, maar dat het hun overtuigingen zijn, die hen aan de schuldenlast heeft geketend..
Het economische systeem in de wereld zal veranderen, wat niet betekent dat het oude in een vrije val terecht zal komen, of dat het onherstelbaar zal crashen tijdens een planetaire chaos. Een dergelijke chaos zou niet dát dienen, wat zich gaat manifesteren. Het zal eerder nog worden geforceerd om te veranderen, een drastische verandering, waaruit positieve elementen naar voren zullen komen, die een betere weg mogelijk zullen maken.
De Nieuwe Aarde, de Nieuwe Mensen, kunnen en willen geen betere toekomst creëren, door simpelweg het verleden te negeren. De verandering zal komen, doordat we van het verleden leren en ons aanpassen aan het heden, stap voor stap. De Nieuwe Mensen die voortkomen uit de generaties die in het volgende decennium aan de macht komen, zullen een nieuw patroon kiezen, als werk-in-uitvoering, en die economsche verschuiving zál plaatsvinden. 
De kracht van Liefde
Meesters, we hebben het eerder gezegd, en we zeggen het opnieuw, dat wanneer de liefde voor macht, wordt vervangen door de macht van de liefde, de mensheid een kwantumsprong zal maken. Maar weet dat liefde zonder kracht niet compleet is. Liefde zonder kracht is niet integrale LIEFDE.
De veranderingen die de komende 15 generaties van de mensheid zullen maken, zullen de bloei van de ascentie creëren. Verandering vindt plaats overal om je heen, en het is niet moeilijk om het te zien. Kijk naar dátgene wat er nu gebeurt in Noord Afrika en het Midden Oosten. En kijk eens naar hoe deze verschuiving begon. Deze vroeg om kracht, om wilskracht en het vergde moed.. Dát is wat we bedoelen met de uitspraak ‘Liefde heeft kracht nodig’, en dat deze kracht het resultaat is van grote wilskracht en moed.
De Kracht van Liefde
Eén moedige man in Algerië besloot dat het meer dan genoeg was, dat hij zich niet langer de onrechtvaardigheid van de tirannieke corruptie zou laten welgevallen. Hij ontstak zijn leven met een vlam en dat vuur brandde in het gezicht van de tirannie, en het brandt nog steeds.. Een zuiverende smeltkroes. En zie wat de acties van deze pure ziel creëerde, het veroorzaakte een revolutie, die nog steeds de wielen van verandering in de wereld laat draaien.
De energie van de planeet is aan het veranderen, en de oude bewaker van ‘politieke macht bóven liefde’, kan simpelweg niet langer standhouden in het nieuwe paradigma. Naties die zich willen handhaven door brute kracht, gaan ten onder, de ene tiran, de ene corrupte overheid ná de andere. En daarom zeggen we tegen alle machthebbende overheidsorganisaties lichamen, dat wanneer verandering niet vanaf de top naar de burgers wordt gebracht, de burgers op machtige wijze de verandering naar de top zullen brengen…
Nieuw rekenschap afleggen.
Overheden dienen van de burgers te zijn en door burgers te worden samengesteld. Overheden dienen te zorgen voor de minderen in hun land, en niet de sjablonen te creëren voor het machtsspel van de hebzuchtigen en de doortrapten. Hart en liefde vormen de nieuwe energie, dit is de nieuwe weg, dit is het nieuwe rekenschap afleggen.
Overheden kunnen niet op tronen gaan zitten, en achteloos toekijken hoe hun burgers aan het knokken zijn om te overleven. Naties van de 1e wereld dienen de 3e wereld op te tillen. Niet door middel van militair ingrijpen, niet door manipulaties van multi-nationale bedrijven. Door middel van ‘delen’..! Door het begrip te omarmen, dat een mensenleven niet kan worden afgemeten in goud, of kan worden afgewezen door gebrek eraan..
En wat betreft de economie. Kijk naar wat er is gebeurd de afgelopen 5 jaar. Geliefden, Spirit zit niet krap bij kas. Er zijn middelen genoég voor iedereen om toegang te krijgen tot overvloed; er zijn middelen voor elke ziel om levenskansen te verkrijgen.
De waarheid kan niet meer verstopt worden, manipulatie is manipulatie en corruptie is corruptie. Zelfs als deze voor korte tijd worden verstopt in schaduwrijke legaliteiten en schijnvertoningen. Het huidige economische systeem zal transformeren in een volledig nieuw, in de loop der tijd.
Het middenpad.
Het middenpad tussen datgene wat we kapitalisme en dat wat we socialisme noemen, zal door de tijd heen worden gebaand. Het zal zich bewijzen als de meer duurzame weg. Het gaat in het leven om ontvangen, maar ontvangen is niet altijd gelijk aan geldelijke winst..
Maar het leren creëren is een deel van jullie puzzel op deze Aarde-sferen in dualiteit. En jullie zullen door de tijd, elk pad ervaren langs de weg van de oplossing om de planetaire bronnen te delen.
Oorlogen en conflicten.
Naarmate 2012 nadert, zal de mensheid moe zijn van oorlogen, maar er zijn nog té weinigen krachtig genoeg om hun leiders te dwingen ermee te stoppen. Voorheen werden oorlogen voorbereid in koninklijke kringen en in politieke tempels. Tegenwoordig worden oorlogen gecreëerd in de leidinggevende militair-bedrijfsmatige directiekamers.
En de slachtoffers van deze oorlogen zijn slechts een korte melding waard, tijdens het avondnieuws, naast de aandelenkoersen. Zelden besluiten landen in vrije wil om ten strijde te trekken, maar zij volgen blind leiders die de oorlogen hebben uitgeroepen. Wanneer je in staat zou zijn om de gesloten gordijnen van jullie verborgen geschiedenis open te trekken, dan zou je ontdekken, dat het merendeel van de oorlogsconflicten die zich op jullie planeet hebben afgespeeld, niet toevallig plaatsvonden maar als het resultaat van strategisch gekozen manifestaties. Er waren geen vijanden waartegen je je diende te verdedigen, maar wel strategieën die ontworpen werden om bankrekeningen te vullen en de macht van de machtigen uit te breiden.
Oorlogen zijn een aspect van polariteit en deze zal alleen eindigen wanneer de Aarde en de mensheid erboven uit kan groeien. Oorlog háten zal nooit oorlogen eindigen. Het liefhebben van vrede zal oorlogen doen beëindigen, door het creëren van vrede.
Geliefden, zoveel is er aan het veranderen, zie je de verandering niet die al plaatsvindt? Zou dat niet hetgeen zijn wat men ascentie noemt..? En wat is dan deze 2012 ascentie; wat zal er gebeuren in 2012?
De planetaire ascentie
Geliefden, voor het grootste deel van de planeet, zal de 21ste December komen en weer gaan, en de wereld zal erover spreken alsof niets gebeurd is.. Wanneer je deze woorden hoort of leest, in de hoop dat er nog enkele slotzinnen aan deze discussie zullen worden toegevoegd, die jij prettig vindt te horen, dan zul je niet worden teleurgesteld..
Maar we vertellen je dat het sjabloon van de expansie zal plaatsvinden in 2012, dat de massale verlichting van de mensheid pas zal plaatsvinden ná enkele eeuwen. 2012 Geeft zal je alleen meer ‘gereedschappen’ geven, om mee te werken..
Wij uit de engelendimensie zijn niet hier om jullie problemen op te lossen, maar er eerder om je aan te moedigen op je pad naar de oplossing. En hoewel de mensheid, zoals gezegd, pas een kritische massa voor verlichting van dit Aarde-veld zal bereiken, over enige eeuwen, is het belangrijk om ‘aanwezig’ en positief te blijven, omdat deze verlichting zal plaatsvinden, dag voor dag, hart voor hart..
Elk van jullie heeft de kans om elke dag volkomen te zijn. Het scenario waarin je je eigen falen herkent, je eigen conflict met integriteit, zal de dag zijn waarin je op het pad komt van meesterschap, en inderdaad lijkt dit op een reis. En logischerwijs zal de dag dat je in jouw waarheid staat met de bereidheid om de waarheid van een ander persoon te herkennen, zul je jouw integriteit op het spoor zijn. En deze waarheid geldt ook voor landen, en is van toepassing op micro- en op macroniveau.
Spirit spreekt over LIEFDE, Spirit valt niet aan. Elke religie die momenteel op jullie Aarde bestaat, heeft zijn waarheden en zijn vertekeningen. Onderscheid maken is de sleutel. Het is een werktuig dat je in je bezit hebt, om te beslissen wat ‘waar’ is en wat niet, gebaseerd op je hart en NIET OP ANGST. Er is geen ware, heilige uitdrukking, die de waarheid beperkt, het is de schoonheid voor groepsvorming.
Geliefden, kies ervoor om vrij te leven, kies ervoor om je geen zorgen te maken en angstig te zijn, en creëer je eigen welbevinden. Respecteer en koester elkaar, en omhels LIEFDE. Het is de wetenschap en de frequentie van God. Het is de wijze waarop de Natie van de Mensheid zich zal verenigen.
Ik ben Metatron en deel deze waarheden met jullie; jullie zijn geliefd.
En zo is het.”
De boodschap van Aertsengel ‘Metatron’ valt onder copyright van www.earth-keeper.com 
Het plaatsen van deze boodschap op websites is toegestaan, zolang de informatie niet wordt gewijzigd, én credits van de auteur én vertaler zijn opgenomen.  
Deze boodschap mag niet worden gepubliceerd in nieuwsbrieven, tijdschriften, YouTube’s, of andere publieke afdruk, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Earth-Keeper. Toestemming kan worden aangevraagd bij vertaler en/of Earth-Keeper Admin door een e-mail naar Anne op dit adres: Tyberonn@hotmail.com


Geen opmerkingen: