woensdag 11 juli 2012

Duitsland - Diana Cooper

Alle donkere gebieden op de planeet moeten  tegen 2032 gereinigd zijn en omdat er hier in het land nog steeds energie uit de oorlogen vastgehouden wordt, zullen er zich onverwachte weersomstandigheden voordoen, die ervoor zorgen dat het oude getransmuteerd wordt. Alle schuld uit die tijd zal eindelijk gezuiverd zijn op het kosmische moment van 21.12.12 en dit zal hun eigenwaarde volledig doen terugkeren. Dan kan dit land haar plaats innemen en aan de spits staan om zich naar verlichting en ascensie te bewegen.

Duitsland pakte de samenvoeging van Oost-en West-Duitsland aan op een vijf-dimensionale manier. Hierdoor heeft het land de rol van Hoeder van het Vijf-Dimensionale Licht voor de planeet verdiend en werkt het in afstemming met Aartsengel Sandalphon.

Duizenden volwassen en wijze zielen hebben gekozen om hier te incarneren sinds de Tweede Wereldoorlog, zowel om te helpen oud karma te beperken en evenals dit hogere licht voor de landmassa van Europa vast te houden.

Veel wetenschappers en technologen in Duitsland werken samen met Hilarion, Meester van de Vijfde Straal van techniek en wetenschap om spirituele technologie voor de Nieuwe Gouden Eeuw naar voren te brengen. Duitsland zal de wereld leiden in cellulaire lichthealingtechnologie en het gratis aan de wereld aanbieden.

Het zal mensen overal transformeren. Door dit helende werk, zal dit land goddelijke genade geschonken worden. Daarnaast zal deze focus op healing vrede brengen in het collectieve hart van Duitsland, zodat het land en iedereen die hier leeft snel naar de vijfde dimensie zal stijgen, wat de twintig jarige overgangsperiode hier gemakkelijker zal maken dan op vele andere plaatsen.

Er wordt veel kosmische wijsheid bewaard in de bomen van het Zwarte Woud, en dit zal de hogere energie in Duitsland verankeren en vasthouden tijdens de veranderingen. Er zullen hier veel vijfdimensionale gemeenschappen gevormd worden en na 2032 zullen nieuwe Gouden Steden ontstaan
​​in dit land.


Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2012 door Diana Cooper.

Als je meer wilt weten over de prognoses voor je land kijk dan naar ‘De overgang naar de Nieuwe Gouden Eeuw in 2032’.
http://www.dianacooper.com/store/book/Transition-to-the-Golden-Age-in-2032

Geen opmerkingen: