woensdag 11 juli 2012

Griekenland - Diana Cooper

Griekenland is elke dag in het nieuws, terwijl hun oude economische paradigma van corruptie, slecht management, hebzucht enz. uit elkaar valt, zodat het nieuwe kan binnenkomen. Hoe harder de mensen aan het oude vasthouden, hoe pijnlijker de overgang voor hen zal zijn.

Als genoeg Grieken hun spirituele frequentie verhogen en in co-creatie gaan samenwerken, elkaar gaan ondersteunen en helpen, zich met de natuur verbinden en hun overvloedbewustzijn uitbreiden, zal hun overgang een stuk gemakkelijker zijn.

Griekenland is heel bijzonder, want dit is waar de Hogepriester Poseidon van Atlantis met de hulp van de Godin Athena een kosmische piramide construeerde tijdens de val van Atlantis. De gehele constructie werd vele eeuwen geleden volledig verwoest door een aardbeving en het Parthenon is gebouwd op de site. Toch is de energie er nog aanwezig, net als de verbinding met het sterrenbeeld van de Pleiaden.

Momenteel ontwaakt de slapende kundalini binnen de kosmische piramide en dit heeft grote invloed op wat er in Griekenland gebeurt. De piramide bevat veel oude wijsheid en een grote kennis van geneeskunde en healing, waarvan een groot deel werd ontvangen door hun verbinding met de Pleiaden, de healing planeet. Terwijl dit ontwaakt zullen de Grieken zich hun oude erfenis herinneren. Uiteindelijk zal dit land onder degenen zijn die de wereld leiden in natuurlijke vormen van gezondheid en genezing. Zij zullen mensen van overal leren hoe ze de mentale, emotionele, spirituele en fysieke lichamen van mensen en dieren weer heel maken door goddelijke resonantie. Dit zal bereikt worden door middel van kruiden, muziek, kristallen en andere methoden.

Ofwel verzetten de Grieken zich tegen de overgang en maken het leven moeilijk of ze verwelkomen de komende twintig jaar met gratie, dan zal hier na 2032 een grote Gouden Stad ontstaan
​​.


Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2012 door Diana Cooper.. 


Voor meer informatie zie De overgang naar de nieuwe Gouden Eeuw in 2032
http://www.dianacooper.com/store/book/Transition-to-the-Golden-Age-in-2032

Geen opmerkingen: