maandag 11 maart 2013

Hoe Nieuwe Creatie werkt: Magie in Actie - Lauren C. Gorgo

www.thinkwithyourheart.com

Het gedeelte van de tekst aangegeven met ...kan je lezen wanneer je je abonneert op Lauren's nieuwsbrief. Zie de site hierboven.

Maart is altijd een belangrijke maand...een keerpunt, een periode van afsluiting voor het nieuwe begin, maar gebaseerd op wat ik hoor en voel, is deze maart veel meer dan dat. We stappen de komende weken rechtstreeks onze bestemming binnen, en ook al zijn we op de weg hierheen met veel moeilijkheden geconfronteerd geweest, toch is dit specifieke moment absurd belangrijk. De Pleiadische Hoge Raad zegt me dat de komende equinox (21/3) en de komende volgende volle maan (27/3) respectievelijk het belangrijkst zullen zijn, dat deze twee portalen die voor ons liggen gecodeerd zijn met specifieke zonne- (mannelijke) en maan- (vrouwelijke) frequenties, bedoeld om onze banden met de dualiteit te verbreken en tegelijk onze gechristende goddelijkheid diep binnen in ons fysieke leven en lichaam te activeren en te verankeren... en daardoor ook in de aarde zelf.


Nu is Mercurius nog retrograde en met al die Vissen-energie drijven we een beetje doelloos rond zonder een specifieke richting en zonder het vermogen definitieve keuzes te maken...maar dit is echt goed. We zitten pal in de 'terugtrekking voor de uitbreiding'- periode, waarover de ongezienen spraken in het rapport van 4 februari, en dus is het nu niet de tijd om iets te beslissen, maar in plaats daarvan een tijd om te SPELEN met de keuze-mogelijkheden. Wel, niet dat we echt kunnen kiezen om deze maand iets anders te doen dan drijven, wel dat we kunnen stoppen met te proberen, of met weerstand te bieden . 

Hoe Nieuwe Creatie werkt

De Pleiadiërs zeggen me dat de energie die doorkomt deze eerste equinox na 21/12, letterlijk de deuren zal openbreken om onze nieuwe co-creatieve krachten vollediger te gronden in de fysieke dimensies. Je kan al merken dat je manifestatie magie terug begint te werken, maar omdat we nog niet in beweging zijn, raken we nergens wanneer we het gaspedaal indrukken. Dit kan momenteel het effect creëren van een schot in het wilde weg, maar er wordt me gezegd dat in april en mei die magie fysieke vorm gaat beginnen aannemen.

De rest van maart zullen we dit nieuwe rijk van menselijke ervaring binnengaan, en ons voorbereiden op wat de Pleiadiërs noemen: 'het avontuur van ontelbare levens...een dat voorafgegaan zal zijn door een golf van transcendentie die over ieder van jullie zal komen wanneer je ten volle zal beginnen werken in de energetica van de nieuwe creatie.'


Er is me de vorige jaren vaak gezegd dat het vermogen te kunnen werken met de energetica van de nieuwe creatie deel uitmaakt van de nieuwe menselijke gereedschapskist...dat het letterlijk deel uitmaakt van onze nieuwe cellulaire opbouw. Deze vermogens horen standaard bij het kristallijnen kern werksysteem en zijn dezelfde als die die onze voorouders goed kenden (biologische technologieën).

Het werd me ook duidelijk gemaakt dat we ons gaan moeten herinneren hoe deze vermogens toe te passen en aan te zetten, en dat is wat er blijkbaar begint tussen equinox en zonnewende.

We hebben je in het verleden gezegd dat je graag zou creëren met een nieuwe set hulpmiddelen, en deze nieuwe middelen zullen momenteel tot je beschikking zijn. Het zijn niet echt nieuwe middelen, ze worden gewoon terug opgeëist door die pioniers van kosmisch bewustzijn...die die op de voorgrond staan van deze ongelofelijke klim naar menselijke vrijheid. PHR

Dit gezegd zijnde...en opdat dit nieuwe systeem, of toepassing van creatie zou werken voor ons, word ik eraan herinnerd dat ons hart moet zingen afgestemd op het lied van Universele LIEFDE. (528 Hz)
Eigenlijk is het nog anders. Niet alleen ons hart moet afgestemd zingen op het geluid van het universum, maar ook elke cel van ons wezen. Deze cellulaire resonantie is letterlijk wat ons harmoniseert met de universele scheppingskrachten...het is de sleutelcode om de intelligentie in en rond ons te ontsluiten en te activeren, om te werken voor ons.

...

Een laatste woord van de Pleiadische Hoge raad:

De komende equinox is een speciale verzamelplek voor die zielen die echt hun goddelijkheid willen zien. Deze doorgang zal er een zijn van grote healing...het verrijzen van de menselijke vorm tot zijn goddelijke mal van licht. Dit proces is al vele jaren bezig voor de meesten onder jullie, maar het is nu in de laatste fase. We zouden graag willen dat jullie je herinneren dat jullie niet transformeren in iets nieuws of iets vreemds...in tegendeel zelfs, je komt thuis in jezelf; Er ligt een prachtige reis voor jullie, een die veel nieuwe onthullingen meebrengt, veel nieuwe beginnen, en veel nieuw-menselijke kwaliteiten.

Na de equinox zal ieder van jullie overlicht zijn door de verrezen Christus. We zeggen dit om je te inspireren om nu samen te creëren met je fysieke lichaam. Om binnen in jou de heilige codes wakker te maken die je in staat stellen je te herinneren hoe de herstellende essences te ontsluiten die in het lichaam en bloed van je verrijzende gechristende zelf omvat zit.

Tenslotte zouden we eraan toe willen voegen dat jullie in een periode komen van grote uitbreiding, en weldra zal dit al zijn dat je kent. Niet in de zin dat er niet langer nog periodes van rust zullen zijn, van innerlijk werk, maar dat, eens het transfiguratieproces compleet is, je niet langer meer in quarantaine zal zijn. De metamorfoseperiode loopt ten einde en je zal vrij uit gaan vliegen.

We verzekeren er jullie van dat het wonderlijk zal zijn!

We zijn de Pleiadische Hoge Raad en we groeten jullie in het Huis van de Christus.

Lauren Gorgo

Vert. Fran Tielemans

Geen opmerkingen: