dinsdag 26 maart 2013

Oproep vollemaanmeditatie 9.21 | Kin 43: Blauwe Zelfbestaande Nacht (woensdag 27 maart 2013)‏ - Martha van Mourik

Lieve lichtwerkers!
Versterk je innerlijke weg; voel je vrij!

geschreven door Martha van Mourik

Er is momenteel veel aan de hand. Er gebeurt veel. De aartsengelen zijn zeer actief.
Veel mensen hebben last van een ‘wervelwind’ waarin ze verkeren. Ze blijven ronddwalen in hetzelfde cirkeltje en komen er niet uit. Steeds maar weer dezelfde patronen in denken, doen en overleven in plaats van te leven.
De hemelse druk wordt steeds meer opgevoerd, waardoor mensen het soms letterlijk benauwd krijgen. Wat is hier allemaal aan de hand? De Schepper neemt zijn schepping steeds meer ‘in zijn hand’. Geeft steeds meer sturing en leiding om nu toch echt voort te gaan maken met de hemel op aarde te creëren. Uiteraard wordt onze vrije wil om hieraan mee te werken gerespecteerd, maar aan de andere kant wordt de druk steeds meer opgevoerd om bewust te worden en onze eigen verantwoordelijkheid voor ons leven op ons te nemen. Het is niet meer zo vrijblijvend als voorheen.

Zelfs de natuur lijkt te zeggen dat we meer moeten inkeren. Het is al langdurig koud in Europa; het is weer om binnen te blijven, ondanks dat het licht toeneemt en de dagen lengen en net de lente-equinox is gepasseerd.
We zullen met z’n allen de innerlijke weg moeten gaan. Naar binnen inkeren om te kijken en te voelen wat zich daar afspeelt. Naar binnen keren om te kijken waarom je met deze of die ziekte te maken krijgt, wat je lichaam je wil vertellen. Waar is de emotionele disbalans ontstaan? Wat kan ik nu opruimen, welke patronen kan ik doorbreken? Wat heb ik hiervoor extra nodig? Een andere manier van bewegen, van ademhalen, of andere en of aanvullende voeding? Zoek en kijk naar binnen. Wordt stil en vind de antwoorden. Vertrouw op de liefde diep in jou zelf.

We zullen moeten inkeren om te kijken wat ons beweegt. Om te kijken hoe wij functioneren.
Wees hierin heel eerlijk naar jezelf, heel transparant. Want fout is ook oké. Veroordeel jijzelf niet, maar accepteer jijzelf ook met je mindere kanten. Accepteer jezelf totaal.
We zullen moeten inkeren om te vertrouwen op onze kern, ons innerlijk Weten in ons hart.
Wij zijn immers gevoelswezens met een verstand en geen verstandwezens met een gevoel.
Gebruik je gevoel en volg je intuïtie. Weet wie je bent! Sta in je liefdeskracht.

We worden aangespoord om het oude leven los te laten, veel in en om ons heen op te ruimen, zodat er ruimte ontstaat voor de Nieuwe Levensvorm die zich nu aandient.
Wees open voor het nieuwe. Alleen met een open mind, onbevangen als een klein kind, kan de Nieuwe Levensvorm zich ook in jouw leven manifesteren. Kijk waar je uit angst, vaak voor controle verlies, vasthoudt aan oude denkbeelden over het leven en hoe dit hoort te zijn.
Voel je vrij. Leer je geest te openen, meerdere facetten te bekijken, je open te stellen voor meerdere mogelijkheden. Durf gewoon te twijfelen en het niet meer te ‘weten.’

Vrij zijn betekent je geen zorgen meer te maken over de toekomst, de crisis, of erkenning van jouw persoon. Je zoekt je zekerheden niet meer buiten jou zelf, maar vind ze diep binnen in jou zelf.
Je bent vrij van geest, je hebt niets meer te verliezen, omdat je alles hebt gevonden, omdat je in contact bent met je eigen goddelijke kern.
Hier gaan we naar toe, dit is een belangrijk aspect van de Nieuwe Levensvorm. Ieder mens legt zijn eigen gemaakte maskers af en functioneert vanuit een diepe eigenwaarde en besef van wie hij in wezen is. Erkenning van de goddelijke kern in elke mens.
Van hieruit, vanuit deze onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf, kan de mens functioneren.

Om je vrij te gaan voelen is het wel noodzakelijk hiertoe de beslissing te nemen om ook werkelijk vrij te willen zijn. Alleen dan kan dit ook werkelijk plaatsvinden. Dan begint jouw bevrijdingsproces, waarin je volledig vanuit je Hoger Zelf wordt ondersteund.
Dit proces van je steeds vrijer voelen gaat gelijk op met je bewustwordingsproces. Alleen vanuit een verhoogd bewustzijn zal je neiging tot oordelen, ook over je zelf, oplossen. Je zult een andere realiteit gaan ervaren. Je zult vaker een ‘toevallige’ samenloop van omstandigheden kunnen ervaren. Je gaat vaker en duidelijker de goddelijke orde ervaren en zien dat alles wordt geleid vanuit een Universele Bron. Je zult ervaren dat alles en iedereen hier deel van uitmaakt. Allemaal uniek en toch verbonden, toch ook weer één.
Het wordt steeds makkelijker om minder te willen doen, en meer te kunnen zijn in het hier en nu. Je gaat de stilte steeds meer waarderen. Bewust worden betekent je vrij gaan voelen en dat is heerlijk!

Voed de frequentie van Vrijheid en voel je vrij! Elke dag maken we bewuste of onbewuste keuzes in het leven. Als je jouw keuzes in het leven bewust maakt, ga je vooruit op je bewustwordingsweg. Als je ze onbewust maakt, sta je stil, of ga je zelfs achteruit. Je kunt kiezen voor groei in bewustwording en de daarmee gepaard gaande vrijheid of je kunt kiezen om dit niet te doen en te blijven zitten waar je zit. De keuze is aan jou!

De Nieuwe Levensvorm dient zich aan. Het is nu de tijd om bewust te kiezen en bewust worden wie je bent!

De volle maan van 27 maart 2013 bereikt haar hoogtepunt om 10.27 uur. De volle maan meditatie zal in het teken staan van kiezen om je vrij te voelen! (in de 13-Manenkalender is de datum Solaire Jaguarmaan, Silio 21, Kin 43: Blauwe Zelfbestaande Nacht) Als je kiest om mee te doen met deze volle maan meditatie, kun je onderstaande tekst als leidraad gebruiken. Je kunt je ook overgeven aan de leiding van je Hoger Zelf.
De lichtcirkelmeditatie begint om 20.00 uur. Indien dit tijdstip je niet schikt, kun je altijd een ander moment van de dag kiezen en je intentie richten op deel te nemen aan de meditatie. Het collectief werkt!

Ga rustig zitten of liggen. Neem de tijd en ruimte voor jezelf.. Maak contact met de aarde.
Adem bewust (niet te diep) nieuwe frisse lucht in en oude verbruikte adem uit. Adem zacht onopvallend en oppervlakkig. Doe dit gedurende enkele minuten heel rustig en ontspannen. Relax en ontspan al je spieren in je lichaam. Laat los, laat gaan.
Neem eventueel een *Aquariuswerkkaartje, of het Platinawerkkaartje, tussen beide handen. Dit verbind je direct met energie van de Bron.

Versterk je aardeverbinding. Visualiseer een heldere kristallen buis vanuit je stuitchakra diep de aarde in. Tot in het kristallen hart van Moeder Aarde.
Neem de warme aarde energie volledig op en laat deze via je wortels en buis in je bekken stromen. Visualiseer eventueel ter versteviging, een mooie blauwe aarde in je buik, ter hoogte van je navel. Voel de eenheidsverbinding met de aarde. Laat hem draaien in je buik en omring de aarde met transparant licht vanuit haar kristallen hart. Laat het transparante licht nu stromen naar je hartchakra.

Versterk je verbinding met het Licht van de Centrale Zon.
Visualiseer eventueel, een transparant zonlicht dat binnenstroomt via je kruinchakra en via je derde oog. Je bent één met het zonlicht. Het gaat via je energiebuis tot in de kom van je bekken. Daar laat je het circuleren en vervolgens weer naar boven stromen naar je hartchakra, waar het zich vermengt met de aarde energie.

Ontspan nu volkomen en ga met je aandacht naar je hartchakra. Voel daar de energie stromen. Hier zetelt je Innerlijke wijsheid. Een stralend transparant Licht.

De energie stroomt in en om je heen. Je bent nu volkomen transparant. Je laat alles oplossen in dit transparante licht. Je laat alles gaan wat je onbewust nog vasthoudt. Je laat los en laat gaan…..
Spreek nu de woorden: "Ik ben mij bewust van mijn goddelijke kern,
Ik ben Vrij!”
Je hoeft alleen nog maar te Zijn.......

Voel je centrum je hart, voel daar de onvoorwaardelijke liefde stromen. Geef je hier volledig aan over. Dit Is Het.

Ik wens een ieder die zich afstemt op deze volle maan meditatie een totale vrijheid van geest toe; Voel je vrij!

In liefde, licht en dankbaarheid voor NU!
Martha van Mourik
Witte Resonante Wereldoverbrugger
* Aquariuswerkkaartjes, kleine Papershields, zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen via deze prachtige website: www.ellyvanmaaren.nl
** Voorgaande meditaties zijn te vinden op de website: www.marthavanmourik.com/meditatie
*** Voor uitgebalanceerde celvoeding zie mijn (Martha's) website: www.heelvoedendvoornu.nl
****Voor meer informatie over het onderwerp vrouwelijkheid raadpleeg het boek: Vrouwelijk Manifest van Maitreyi D. Piontek.
NB - Martha heeft ervoor gekozen om met de Romeins-Katholieke kalender te werken, dus vandaar de 13-manenkalenderdatum tussen haakjes erbij...

Geen opmerkingen: