dinsdag 22 juli 2014

Oproep aan alle bewuste mensen - Vera Koenen en Nienke André de la Porte-Riemersma

Oproep aan alle bewuste mensen:
Collectief zijn we opgeschud, door elkaar geschud en hevig geschrokken door de gebeurtenissen rondom het boven de Oekraïne neergehaalde Maleisische passagiersvliegtuig, dat vele mensenlevens heeft gekost en de emoties in verschillende landen hoog heeft doen oplaaien. 

Naast de schok en het verdriet om de slachtoffers en hun nabestaanden, vraagt dit om onze aandacht. Nederland is rechtstreeks betrokken door het grote aantal Nederlandse doden. Maar achter de schermen speelt een groot conflict: er is veel meer aan de hand. Er spelen politieke belangen mee, er worden spelletjes gespeeld en mensen die zich op de hoogte willen stellen,  worden via de media gemanipuleerd. Het heeft geen zin om daarop in te gaan, want wat je voedt, groeit. Dus ook de aandacht die we hier collectief aan zouden schenken, laat iets groeien dat voor Europa en specifiek voor Nederland niet wenselijk is, maar koren op de molen zou zijn voor een Amerika dat op de rand van bankroet staat. Maar wat wordt ons antwoord, als bewuste Nederlanders? Volgen we het nieuws op radio en t.v. en in de kranten? Leven we mee met de rechtstreeks betrokkenen en laten we het daarbij?  Of geven wij, met ons bewustzijn, met onze trilling, een impuls tot een andere uitkomst, vanuit het hogere weten van ons hart? Onze lichtwerkgroep heeft zich enkele dagen afgestemd op de ontstane situatie. Daarbij ontvingen wij o.a. de volgende informatie:

Aartsengel Michaël op 19 juli 2014:
“Het is niet zo erg als jullie altijd denken, dit was gepland. Het geeft een doorbraak in het conflict in  dit gebied. En nee, wij willen geen herhaling van negen een een  (nine one one). Het is goed dat jullie ingrijpen. Dat verbaast je, hè? Maar het is co-creatie en júllie bepalen de afloop van dit gebeuren, ook de mate van drama die het gaat opleveren. En mensen houden van drama. Maar goed, jullie willen oplossingen voor het hoogste goed en liefst elegant.  

Licht en liefde sturen is uiteraard altijd goed, maar dit vraagt om iets meer. Hier kan Europa laten zien hoe zij conflicten oplost t.o.v. de aanpak van Amerika. Dat is wat jullie werkelijk willen: een Europa dat niet volgt, maar de leiding neemt. Verder willen jullie een vernieuwd Europa: oorlog voeren past daar niet bij. Diplomatie wel, en ook verdere samenwerking, open communicatie en de waarheid boven tafel. Jullie zoeken niet naar de schuldigen, maar naar de zeggingskracht van dit fenomeen en jullie zoeken naar oplossingen. Poetin doet dat ook, maar op de gebruikelijke grove manier. Jullie zijn niet anti Rusland, maar anti de methodes die Rusland hanteert. Veel Europeanen denken zo. Als Rusland meer democratisch zou worden en minder corrupt, dan was dit nooit een conflict geworden.

Het punt is dat de Russen hier nog niet klaar voor zijn. Ze kunnen de verantwoordelijkheid simpelweg nog niet aan. Daarom zoeken ze een sterke man die dat voor hen doet. Dus eigenlijk is dit een conflict tussen 2 culturen die elkaar daar raken. De Oekraïne (Kiev) wil vooruit, het oosten wil dit nog niet en dan scheurt het uiteen in diverse fracties. Hier praten we vooral over onwetendheid, niet over onwil. Het gaat hier ook om respect. Respect dat er meerdere tempo’s en wegen zijn en dat ieder zijn/haar eigen pad moet volgen. Respect is ook: respect voor het leven. Er zijn hier 300 levens achteloos verloren gegaan. Hogere Wil. Het helpt als de betrokkenen meer contact hebben met hun hogere wil. Wie tot bedaren moeten komen, zijn Amerika en Australië. Stuur Licht, liefde en wijsheid naar hen. Michaël”

Daarop lieten de Elohim ons op 20 juli het volgende weten:
“De dualiteit is nog niet uitgewoed op Aarde. De bekende/vertrouwde reflexen golven nog na. Maar wees gerust, de tsunamihoogte van negen elf elf zullen ze niet meer bereiken. Toch is het ernstig: het is inderdaad geen zuivere koffie en jullie gevoel dat hier weer een duister vuurtje wordt opgestookt, klopt wel. Dit is wel een schokgolf voor de Aarde. Kan er een Nieuwe Tijds antwoord op komen? Zijn meer mensen, ook politici en militairen, wakker te schudden en tot andere antwoorden te brengen? Zet in op liefdeskracht en creativiteit i.p.v. actie - reactie en voorspelbare escalatie. Nog belangrijker is de daar achter zittende laag van de bovenbazen, die aan de touwtjes van macht trekken via financiën, zonder scrupules. Dat hun geheimhouding niet langer stand houdt en hun duister spel wordt doorzien en verdwijnt in het niets: de niet-liefde, waar het vandaan komt. Dit zijn naweeën: deze ramp is er één van, die moet uitwoeden. Blijf in jullie midden, blijf in balans, en stuur liefde en de vlam van waarheid naar de regeringsleiders. Dat is genoeg.”

Niet alleen Nederland en Maleisië, de Oekraïne en Rusland zijn hierbij betrokken, maar ook Australië en Amerika. Als lichtwerkteam zetten wij ons licht in: het licht van waarheid en liefde en onze eigen harmonie en innerlijke vrede. We doen een oproep aan de velen onder jullie, die vaker licht en liefde sturen naar probleemgebieden, om zich mét ons hierop af te stemmen, om een antwoord te geven op het oplaaiende vuur van conflict. Om de gemoederen tot bedaren te brengen, om escalatie te voorkomen. En om te laten zien dat we niet voor niets een land van lichtwerkers zijn en dat onze trilling verschil maakt: niet alleen voor Europa, maar voor de wereld, ten behoeve van een wereld die we met z’n allen willen creëren!

Dus een ieder, die deze keer het verschil wil maken: zet je in. Aard goed, maak een stevige hemel-aarde verbinding (en als je met een groep bent, een gezamenlijke hartsverbinding) en zet je rust, liefde, licht, aandacht en innerlijke vrede in richting de betrokken regeringsleiders en allen die achter de schermen aan de touwtjes trekken! Zend je hulp voor kracht, rust en liefde, zodat we op grotere schaal de vrede kunnen bewaren.

Namens ons lichtwerkteam: Vera Koenen en Nienke André de la Porte-Riemersma

2 opmerkingen:

josina zei

Dank Heel veel Dank voor het plaatsen en doorgeven van dit bericht . Voel me enorm gesteund om in vertrouwen te blijven in liefde en kracht .

Anoniem zei

Lieve Vera en Nienke,
Hoera voor jullie en ik heb me ook al afgestemd.
Wat een positieve goed-snik-actie.
Gewoon voetjes op de grond en bidden voor licht, liefde en de vrede van God op aarde.
Met Hartegroet
Maria Rikmanspoel