vrijdag 25 juli 2014

Maandelijks Weerbericht van juli - Children of Light

JULI

De maand juli zal een tijd zijn van veel re-integratie, ALS je reageert op de fases die tot deze tijd leiden. Nieuwe energieën zal de planeet overspoelen uit bronnen die nog niet duidelijk voor de meeste van jullie zijn. Het zal een tijd zijn van energieën downloaden van Sirius en Pleiaden. Beiden zullen werken om de volgende lagen van energie op jullie planeet in beeld te brengen.

Dit zal een tijd zijn waarin de dingen niet waarschijnlijk veranderen in extreme wijzen waarop mensen voorspellen in de financiële wereld. Dit is omdat het niet dient op dit moment om het financiële systeem dat andere systemen onderhoudt zo radicaal van elkaar weg te laten vallen.

Het zal een tijd zijn waarin veel systemen zullen worden aangevochten door toename van hogere energieën downloaden. Het zal echter geen verstandige tijd zijn de crash van systemen toe te staan die zij hebben voorbereid.

Dit is een tijd van veel steun op jullie planeet. Dit zal een periode zijn dat je deze energieën zal gebruiken om bewegingen van je visies verder te versnellen. Het zal een tijd zijn waarin je meer verantwoordelijkheid moet nemen. Dat is voor de meeste niet gemakkelijk geweest, die wilden in de schone schijn blijven en gehecht blijven aan dingen die buitenkansen van persoonlijke bevrediging hebben gebracht.

Dit zal niet dienen in de nieuwe wereld die je opbouwt. Dit zal een wereld zijn die veel wordt aangeraakt door hogere oorzaak van liefde en elkaar steunen. Dit zullen jullie grotere drijfveren zijn.
Veel mensen ontwaken in deze tijd. Het is nogal een schok aan het zenuwstelsel geweest vanwege de hogere wil door te dringen in het hart van je lagere zelf, je emotionele lichaam.

De energieën van jouw gewonde emotionele lichaam hebben op vele manieren de touwtjes in handen. Als het zo duidelijker wordt dat het emotionele lichaam een kracht is die moet worden beschouwd, zal er een toenemende bereidheid zijn op aarde door om te gaan met deze heilige energieën.

Het emotionele lichaam is het heilige lichaam van ervaring op jullie planeet. En of je het geweten hebt of niet, het is wat jou gered heeft van vernietiging die velen hebben gezocht.

De wereld is op zoek naar de rust van het emotionele lichaam. Er wordt nu doorgedrongen door hogere energieën, die jou herinneren aan wat je bent gemaakt van binnen naar buiten. Dit is voor jullie allemaal je eigen herinnering.

Het is wat jou zal redden van de lagere afspoeling van het vernietigende pad, die keek naar BUITEN in plaats van naar zichzelf als een heilige kracht. Dit zal een tijd zijn wanneer het geheugen van je innerlijke zelf zal versnellen. Velen zullen deze diepere waarheden gaan ontvouwen als ze opgenomen zijn.

Je zult het zien in een aantal kleinere systemen van jullie wereld en ... degenen die minder afhankelijk zijn van controletechnieken en hebzucht.

Mensen zullen gaan samenkomen en alternatieven zoeken. Je zult zelfs enkele verschuivingen van de diepere drijfveren van deze grotere systemen gaan zien, die nodig zullen zijn om hun geld te stoppen waar hun nachtvlinders gezien zijn. Dit alles hangt af van individuen die wakker worden en samenkomen. Dus zorg ervoor dat je één van die individuen bent om een proactief deel van weerklank van genezing en zielsvermogen te zijn.

We hebben over omwentelingen gesproken in deze tijd op jullie planeet. Het zal een omwenteling zijn die streeft naar bewustwording te inspireren. Dus ontwaak en inspireer. Verschijn voor jezelf op een manier die je goed opgezet. Verschijn om elkaar te ondersteunen op een manier die je niet hebt.

Wees niet alleen afhankelijk van crisis en vernietigingen om je te inspireren door te verschijnen vanwege verdriet en wanhoop. Dit zou een variant zijn van hetzelfde wat je geweten hebt ... slachtofferbewustzijn.

Je moet leren om je emotionele lichaam toe te staan om je bewust te maken van vreugde, inspiratie en openbaring van de diepten van die vreugde ... Dat is wat er mogelijk is als deze hogere energieën klaar zijn om meer volledig in je emotionele lichaam binnen te komen.

Dit zal een tijd zijn van veel genezing. Het zal echter ook een periode zijnwaarin mensen zullen reageren als ze onderbreking van hun overlevingssystemen voelen.

Dit zal niet leuk zijn. Om in diepere weerstand te gaan met hogere energieën zal alleen de impact van jouw wrijving met de beweging van het leven een grotere schok hebben.

Alles wat plaatsvindt voorziet jou eigenlijk, want het laat jou zien wat je goed opzet en wat niet.
De aarde beweegt meer in haar herstelde natuur, met degenen die bereid zijn met haar om te gaan. En dit zal een tijd zijn van de scheidingslijn van schapen en bokken ... bereidheid in plaats van onbereidheid ... inspireren tegen weerstand

Dit zal een tijd zijn van verwarrende energieën in het lichaam, wanneer de oude en nieuwe komen van aangezicht tot aangezicht. Dit zal heel wat opschudding in het hartchakra creëren als het nieuwe systeem probeert aan te sluiten op het zenuwstelsel.

De zeven poorten van het hart moeten openen. En dit vereist inspiratie voor hogere energieën.
Als je begint met het gebied te zuiveren ... door het werk dat wij hebben voorgesteld, bereid je voor deze hogere energieën tot een grotere betekenis, waarde en doel te inspireren. Of degenen die zich verzetten zullen steeds meer conflicten, pijn en ziekte te verwerken hebben.

Dit is altijd het geval geweest. Het is simpelweg op eenvoudiger niveaus van energie, die je gewend was " dingen zoals ze zijn."
Laat dus zien en laat de beweging toestaan van deze prachtige energieën in juli.

Geen opmerkingen: