donderdag 22 januari 2015

Komeet Lovejoy en de Sirius/Pleiadische Beroering - Celia Fenn

19 Januari 2015 / Celia Fenn
Dit is de tweede in onze serie van Sterrenzaad Transmissies van 2015. Op het moment voelen we zeer sterk de invloed van Komeet Lovejoy door ons gedeelte van de Galaxy passeren, in de regio van Orion, Sirius en de Pleiaden. Dit deel van de Galaxy heeft een sterke verbinding met de Aarde, met veel Sterrenzaden die van Sirius en de Pleiaden komen, alsook heel veel Kosmische Leraren die zich met de Aarde verbinden om informatie te delen over de evolutie van de Aarde in relatie tot het Zonnesysteem en de Galaxy.
Vanzelfsprekend, de naam van de Komeet is interessant, want de combinatie van "Liefde" en "Vreugde" suggereert dat deze specifieke komeet een specifieke rol heeft bij diens passage door ons gedeelte van de kosmos. In ons metafysische begrip van de aard van hemelse "gebeurtenissen", representeren kometen altijd een kans voor betekenisvolle veranderingen op de Aarde en de aankomst van nieuwe energieën.
Maar, toen ik me afstemde op het Sterrenzaad Transmissiekanaal om te zien wat ik zou kunnen leren over die gebeurtenis, hoorde ik zeer duidelijk, diverse keren, het woord "perturbation" (Woordenboek:storing/verontrusting/beroering/verwarring/onrust/bezorgdheid). Ik had er geen idee van wat het betekende dus zocht ik het op. Het had verscheidene niveaus van betekenis. Eén maakt deel uit van een serie van mathematische theorieën in de Kwantum Fysica die gewoonweg te mathematisch voor mij waren, maar het had duidelijk iets te maken met verschuivingen en veranderingen binnenin een systeem.
Ik vond iets meer alledaagse definities die hielpen om voor mij de betekenis te verduidelijken. 
De eerste definitie was, "verontrusting en mentale onrust". De tweede definitie was, "een afwijking van een systeem, bewegend object, of voortgang van diens regelmatige of normale staat of pad, veroorzaakt door een externe beïnvloeding.
De correlatie tussen de mentale staten van verontrusting waren interessant voor mij, en de resultaten van een externe beïnvloeding welke onbalans en verandering in een systeem creëren.
Hier is een andere definitie: "Variatie in een aangewezen omloopbaan, als van een planeet, dat resulteert van de beïnvloeding van één of meer externe lichamen". Dus een Komeet zou een extern lichaam kunnen zijn dat tijdelijk "perturbation" (beroering) veroorzaakt en de omloopbaan van een planeet, zoals de Aarde, teweegbrengt of beïnvloedt.
Ja, dat maakt zin!
De ouden wisten heel goed dat de passage van een komeet grote effecten op de Aarde had, en hoe dichterbij en zichtbaar de Komeet, hoe groter de kansen die in diens kielzog zouden komen.
De Sirius, Pleiaden en Orion Verbinding
De Komeet beweegt nu door een deel van onze galaxy dat het op diens reis dichtbij Orion, Sirius en de Pleiaden plaatst. Het handelt als een tijdelijk extern object dat een verstoring creëert in het energiegebied. Deze verstoring heeft de bekwaamheid om de zwaartekracht en omloopbaan van hemelse lichamen, alsook Tijdlijnen, te beïnvloeden.
Ja, Tijdlijnen zijn ook verankerd in elektromagnetische energieën, en verstoringen in het gebied kunnen ook verstoringen en verschuivingen in Tijdlijnen creëren.
In dit geval, creëren de verstoringen in het gebied een potentieel voor een nieuwe relatie en een nieuwe tijdlijn met Sirius, Orion en de Pleiaden, hetgeen de nieuwe status van de Aarde in de Galaxy reflecteert als een ascenderende Multidimensionale Planeet.
Dit betekent, zoals mij verteld werd in de transmissies, dat de Aarde een eervolle status in de Zonne Raad aan zal nemen, en deze andere lid lichamen zullen in harmonie en coöperatie met de Aarde Raden werken.  Het is niet langer een kwestie meer van onze Sterren Natie vrienden die handelen als evolutionaire mentoren en gidsen, maar eerder van hen met ons werkend als gelijken terwijl wij hen vertellen wat we nodig zijn en hoe wij graag hun hulp bij ons werk zouden willen.
Sirius heeft gedurende duizenden aan jaren als een mentor en energie leraar gefunctioneerd, en mensen reizen nog steeds naar Egypte om zich met de "Sirische Sterrenpoort" bij Giza te verbinden. De Pleiadianen hebben ook veel energie in het Terra/Aarde programma geïnvesteerd, en wezens van Orion hebben een onophoudelijke interesse gehad in kwesties van de evolutie van de Aarde. Maar nu is het tijd voor een partnerschap in plaats van een mentorschap relatie.
De Nieuwe Aarde is gereed om op te staan en een verantwoordelijke Planetaire beschaving te zijn. Het mag niet zo voelen aangezien we door de laatste stadia's van de desintegratie gaan van het "oude" 3de dimensionale systeem, maar er is een nieuwe manier van leven dat tevoorschijn komt en die ondersteund zal worden door onze Sterren Natie vrienden alsook de Sterrenzaden en Sterren Kinderen op de Aarde.
Niettemin betekent dit dat wij op moeten staan en verantwoordelijk moeten zijn voor onze Aarde en voor wat wij op de Aarde creëren. Of op z'n minst, diegenen van ons die voelen dat wij hier zijn om te helpen met de Ascentie van de Planeet en Haar opkomst als een Multidimensionaal Lichaam in het Zonnesysteem. Er zijn golven van binnenkomende Diamanten Licht Zielen die incarneren als Diamanten Kristal Kinderen die zullen helpen met de verankering van deze nieuwe energie en zij helpen ons om omhoog te treden naar onze nieuwe verantwoordelijkheden.
De Fysieke Effecten
Dus, precies nu, voelen velen van ons de fysieke effecten van deze passage van Komeet Lovejoy.
Eerst, is er een verhoging in de niveaus van verontrusting bij veel mensen geweest, aangezien de rimpelingen van de energie op de Tijdlijnen een verstoring van de zwaartekracht in hun energiegebied creëert.
Veel mensen hebben kwesties gerapporteerd met het spijsverteringssysteem, en pijn en ongemak in het gebied van de Zonnevlecht en Hart Chakra's.
Dit is omdat zeer oude kwesties van mentale en spirituele afhankelijkheid voor externe gidsen en leraren tot een einde komen. We verlaten de "comfort zones" van spirituele "kindertijd en afhankelijkheid" en komen tevoorschijn als "volwassenen" die hun eigen relatie hebben met de Galaxy en de Kosmos.
Terwijl wij deze nieuwe energie integreren, laten we ook jaren en levensspannen van "religieus" en "spiritueel' misbruik en overheersing los, dat een negatief bijeffect geweest is van sommige van onze contacten met sommige van de Sterren Naties en met de duistere en meer onstabiele Sterrenpoorten in het Midden Oosten. Dit loslaten van oude mentale pijn en verontrusting wordt in het fysieke lichaam als pijn, verontrusting en ongemak gevoeld. Maar het komt naar boven om losgelaten te worden en om de activering toe te staan van het Originele Goddelijke Sjabloon in het DNA, voor de Spirituele volwassenheid, en voor de evolutie in overeenstemming met het Menselijke Goddelijke Sjabloon.
Wij laten de angst van overheersing en controle los, de angst van misbruik en de angst van gebrek en lijden. Allen welke "ingezaaid" werden op de Aarde door onze wisselwerkingen met Sterren naties voorafgaand aan de ondergang van Atlantis. Het is nu tijd om eindelijk die angst en die verontrusting los te laten en de Tuin van Liefde en Vreugde te betreden. Want dat is het doel van Komeet Lovejoy, om ons te helpen de Tuin te herinneren en om wederom onze Planetaire Thuis in/naar een Tuin van Liefde en Vreugde te maken!
Terugkeer naar de Tuin
Als je graag zou willen werken met Komeet Lovejoy en de binnenkomende energieën, kan je deze eenvoudige meditatie volgen. Het zal je ook helpen om ieder ongemak los te laten die je vast zou kunnen houden in de Zonnevlecht en Hart gebieden van het lichaam.
Begin door je lichaam te ontspannen en diep adem te halen. Volg de inademing en de uitademing totdat je lichaam ontspannen aanvoelt.
Focus je in je Hartcentrum en sta jezelf toe je te verbinden met de Goddelijke Vlam binnenin je hart. Breid dat Licht uit in/naar je Lichtlichaam en voel de uitgebreidheid van Liefde, Licht en Besef/Gewaarwording.
Focus je nu gedurende een minuut op dit beeld van de Komeet.
Na een poosje zal je de energie voelen welke het Hartcentrum activeert en je zult in je Wezen de stijging voelen van Liefde en Vreugde.
Als je deze stijgende energie voelt, sta jezelf ook toe om alle oude energieën en patronen die relateren aan angst en misbruik door religieuze controle en oude vormen van misbruik op de Aarde los te laten. Voel gewoon deze oude patronen wegsmelten in het Licht.
Focus je nu op de Tuin die de Aarde bedoeld is te zijn. Visualiseer de Aarde en dat deze wederom een Prachtige Tuin wordt, gevuld met Overvloed en Liefde en Vreugde.
Je mag de Wateren van de Planeet ondertussen fris en helder en levendig zien, dansend met de elementale energie. Je mag bomen en bossen zien, planten, kruiden en bloemen, dieren, vogels, insecten en mensen, allen in harmonie in de Tuin van de Aarde levend, zoals het oorspronkelijk bedoeld was te zijn. Schone Luchten, regenbogen, regenbuien, en een hemel gevuld met heldere sterren, en de bossen gevuld met eenhoorns, feeën, draken en andere magische wezens!
En VOEL de LIEFDE en de VREUGDE! 
Als je het leuk zou vinden kan je ook naar deze video kijken … "The Return to innocence - door Enigma!"
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2006-15 Celia Fenn and Starchild Global http://www.starchildglobal.com - You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.

1 opmerking:

veronica zei

Hele positieve doorgeving! Maar ik vraag me wel af wanneer? Dit soort verhaal hoor ik al jaren en jaren.En heb me al helemaal gereinigd,losgelaten,liefde en licht gestuurd,healingen,me helemaal ontdaan van negatieve gedachtes gevoelens en daden ( voor zover dat kan in 3D)En nog steeds voel ik onrust,en nog steeds is de aarde een puinhoop.Ja ik vraag me af wanneer dit gaat gebeuren ,ik denk niet meer in onze tijd.Ik denk dat dit allemaal gaat gebeuren in de tijd dat onze kinderen en of klein kinderen of achtekleinkinderen groot zijn.Maar niet in onze tijd. Er moet teveel worden opgeruimd.