donderdag 23 april 2015

Het onmerkbaar in elkaar overgaan van Dimensionale Werkelijkheden - april 2015 - Steve Rother

De Orthogonale Matrix

De Groeten van Thuis, lieve mensen

Het Opruimen van de Sluier

Zo’n blijdschap vandaag. Deze dag is zo speciaal omdat, lieve mensen, dit is het nu moment in alle dimensies. Dit is het mooie deel van wat wij met jullie vandaag willen delen terwijl we je door deze reis meenemen. Zie je, lieve mensen, er gebeuren dingen op jullie planeet die zeer opwindend voor jullie zijn omdat jullie beginnen je eigen werkelijkheid te realiseren en om die positief te gebruiken om alles te scheppen dat je wilt scheppen vanaf dit punt naar voren. Dus jullie zitten op dit moment in het nu moment. Dat is perfect omdat je alleen vanaf daar toegang kunt krijgen naar het positieve, negatieve, verleden, toekomst en de hele rest ervan om jezelf op het moment echt te gronden.

Het mooie dat gebeurt en dat je wel of niet hebt gemerkt, is de ontvouwing en de schoonmaking van de sluier. Dat gebeurt op veel manieren en dat gebeurt voor ieder individueel lichtjes anders. Ieder mens zal dit op een licht andere wijze ervaren en zo moet het zijn. Jullie, ook jullie zullen dit op verschillende manier beginnen te beleven. Laten we een paar van die manieren uitleggen die het gehele collectief van de mensheid feitelijk ervaart bij het schoonmaken van de sluier.

De Orthogonale Matrix

Er zijn veelvoudige dimensies in tijd en ruimte. Jullie denken dat dit je tijdslijn is omdat dit alles is wat jullie kunnen zien. Jullie kunnen niet in andere dimensies zien die vlak naast die van jullie zitten. Hoe krijg je daar toegang toe? Nou, dit is een geheim geweest dat al een zeer lange tijd werd geweten en toch nauwelijks werd gebruikt. Hoe ga je andere dimensies in? Dat gebeurt door een 90 graden ommekeer. Zeer eenvoudig maar om dit in toepassing te brengen, dat is moeilijker. Denk er zo over: Je kunt de volgende tijdslijn in gaan dan die van jullie tijdslijn door gewoon een rechtsaf te nemen in een 90 graden hoek. Dat is de orthogonale matrix. We zullen beginnen om die stukjes bij elkaar te zetten als we uitleggen dat de muren tussen de dimensies nog meer beginnen dunner te worden. Je begint dingen te beleven als een collectief, niet gewoon van een dimensie, maar van vele, veelvoudige dimensies tegelijkertijd. Nu, terwijl dit gebeurt, zie je gewoonlijke vreemde dingen. Laten we dat uitleggen.

De Vermenging van Dimensionale Muren

Als je jullie nieuws aanzet en je ziet opeens een trein ravage, dan ben je vatbaar om 3 of 4 trein crashes te zien in de zeer nabije toekomst. De werkelijkheid is dat de treinen feitelijk in een andere dimensie zitten die samen beginnen te gaan en daarom zie je herhalingen van best alle energie daarbuiten. Als er een vliegtuig ongeluk is of iets van dien aard dat werkelijk de mensheid vernietigt, en dan ben je zeer in staat om nog een van die gebeurtenissen te zien of een die er op lijkt, direct daarna. Dit gebeurt zodat je je energie neemt en die er doorheen laat gaan. Er zijn veel manieren waarop je met die energie kunt werken. Dit is eigenlijk het vermengen van dimensionale muren en jullie hebben gelegenheden om die energie op te pakken en om die in elk van die gevallen anders te behandelen. dit is magisch aan het worden voor ons om naar te kijken omdat jullie in staat zijn om voor de eerste keer in andere dimensies te kijken van tijd en ruimte. Voor de eerste keer gaat dit ook de collectieve vibratie in van jullie gehele mensheid en waar die naar toe gaat en hoe dat werkt. Jullie zijn goed op jullie weg, lieve mensen. Het werkt buitengewoon goed dus ga door met het goede werk. Jullie halen de muren naar beneden tussen de dimensies. Nou, waarom is dit belangrijk voor ons? Lieve mensen, jullie zijn een perfect wezen en dat is moeilijk te begrijpen omdat jullie op de planeet leven van niet-perfectie. De enige manier waarop jullie op deze planeet kunnen zijn is om je perfectie te verbergen in de vele veelvoudige dimensies waarin jullie tegelijkertijd leven. En, het werkt op deze wijze best goed.

Volmaakte Wezens in een Onvolmaakte Wereld

Nu, terwijl jullie nog verder gaan zal er een tijd komen waarop jullie feitelijk in staat zullen zijn om uit te wisselen met enkele van jullie eigen andere dimensionele werkelijkheden. Nu dat zal eerlijk interessant worden voor jullie. Wat als je werkt en je leven in deze dimensie op bouwt.  Laten we gewoon zeggen dat je een baan hebt, je bent een xyz persoon die werk doet, je hebt 3 kinderen, je bent 12 jaren getrouwd en je doet diverse andere dingen. Perfect. Hier boven heeft dezelfde spirit een licht andere ervaring. Je gebruikt dezelfde kern persoonlijkheid van al die veelvoudige dimensies, maar toch heb je een andere ervaring en maakt andere keuzes in ieder van die tijdslijnen. Nu dat is magisch. Er zijn veel quantum velden en jullie quantum fysiek gelooft eigenlijk dat een keuze maken je een andere dimensie begint van tijd en ruimte. We zeggen je dat dit niet nodig is. Je bent al helemaal uitgespreid in diverse andere dimensies en je hoeft feitelijk niet dezelfde keuze te maken in ieder ervan. Vaak voel je je slecht nadat je een belangrijk besluit neemt tussen dit of dat omdat je voelt dat je die persoon geringschat hebt of de energie daarvan. Lieve mensen, dat is niet de wijze waarop dit werkt. De manier waarop dit werkt is zo: als je een echt belangrijk levens veranderende besluit neemt in deze dimensie, waarschijnlijk maak je dan de tegengestelde beslissing in een volgende dimensie. Dat is het mooie ervan. Zo breng je een perfect wezen naar een onvolmaakte planeet en je hebt een onvolmaakte ervaring. Vanuit onze staat is dat volmaakt… uitstekend. Je krijgt het idee ervan. Na een tijd zal je wat meer zien van wat we gewoon zullen noemen ‘dat er vreemde dingen gebeuren’. Hier is het dat je begint te bloeden door de dimensionale werkelijkheden heen en waar de verdeeldheden ertussen zeer snel dunner worden. We zeggen het rustig want dat is de werkelijkheid ervan. Je kunt niet iets precies zeggen en zeggen dit is een andere dimensie want op het moment dat je dat doet vanaf deze dimensie en uitwisselt met die andere dimensie, verandert het. Letterlijk, je invloed verandert alles dat er mee heeft te maken. Jullie lopen/gaan, bewuste scheppers – ieder van jullie. Jullie doen dat met een ongelooflijke hoeveelheid liefde.  Dat is de energie van de nieuwe wereld. Dat is wat jullie samenbrengt.

Vreemde Dingen Gebeuren in 3s of 4s

Dus waarom brengen jullie al jullie dimensies samen terug? Om de erg eenvoudige reden, lieve mensen, dat jullie volmaakt zijn en jullie claimen je perfectie. We konden daar niet trotser op zijn. Ja, sommigen hebben daar problemen mee, jullie is geleerd dat het ego slecht is, dat je dat niet kunt koesteren en dat je eerst aan een ander moet denken voordat je aan jezelf moet denken. Dat is niet zo. In feite, dat is een absolute foute richting van energie. Het jezelf voorop zetten in deze tijden van enorme verandering zal absoluut noodzakelijk zijn. Jullie zullen letterlijk in een vortex gezogen worden die je rond de vortex zal laten gaan, en dat zal niet verder gaan, die zal je gewoon aan de gang houden. We noemen dit ‘het je staart achterna gaan’ en dat hebben jullie best veel gedaan. Je zult de eerste tekenen van het samengaan van de dimensionale muren gaan zien bij wereld gebeurtenissen. Jullie zullen letterlijk in staat zijn om je af te vragen waarom je plotseling 3s of 4s dezelfde gebeurtenissen ziet die allemaal opeens tegelijkertijd gebeuren. Dat komt letterlijk omdat je begint de andere delen van jezelf binnen te brengen. Dit moet gebeuren op collectieve basis, en dat is omdat je dit niet zoveel ziet op persoonlijke basis maar bij wereld gebeurtenissen of bij gebeurtenissen die minstens op het wereldnieuws komen. Dit is wat de deur opent voor dimensionale werkelijkheden die jullie scheppen. Waar lijkt dat op? Nou stel je voor dat je dit spel speelt. Stel je voor dat je dat script hebt dat je volgt en er zijn diverse spelers waar je mee uitwisselt. Plotseling verandert iemand het kanaal en dan heb je dezelfde acteur die een andere rol speelt met verschillende ondersteunende karakters. Maar, hij is dezelfde persoon die hier was in dit kanaal. Nu begin je het te begrijpen. Uiteindelijk heb je keuzes in welk van de scripten je zult zijn en welke ervan zal je voornaamste leven worden. Nu, betekent dat dat men belangrijker is? Nee. Dit betekent alleen maar dat dit de tijdslijn is van waaruit je dat op dit moment bekijkt. Heel eenvoudig. Je bestaat al in al deze maar je perceptie komt echt maar uit een dimensie per keer. Dus, kijk naar de wereld gebeurtenissen. Kijk naar de dingen die heel erg ongewoon zijn die in 3s, 4s of zelfs in 5s schijnen te komen.  Jullie beginnen samen te gaan met je dimensionale werkelijkheden en dit is er gewoon het bewijs van.

Nu, jullie hebben vermogens om nog meer ter tafel te brengen dan je ooit dacht dat mogelijk was. Planeet Aarde is aan het veranderen; zij maakt ruimte voor bekrachtigde mensen. Ben je er klaar voor? Ben je klaar om je kracht aan te nemen en om verantwoordelijk te zijn voor je keuzes in alle dimensies van ruimte en tijd?  Daar ben je vandaag dus. Er zijn stukken die je samen zet om die volgende stap te zetten – en dat werkt. Gefeliciteerd aan ieder van jullie. Jullie hebben jezelf op de planeet van de vrije keuze gezet op precies het moment in de tijd en ruimte waarop je er wilde zijn. Stap nu naar voren en wees blij met deze reis en weet dat alles dat je ziet in veelvouden gaat zijn totdat jullie leren om veelvoudige dimensies te zien. Dan zal je in staat zijn om het beste te winnen van elke dimensie en dat is feitelijk waar dit samengaan van multidimensionaliteit op lijkt. Jullie staan er vlak voor.

Lieve mensen, jullie zijn ook gestapt in een tijdsframe dat jullie in staat stelde om uit de kruising van de tijdslijnen begunstigd te worden. De werkelijkheid is dat jullie op dit moment in verwachting leven. Droom groots. Durf gewaagd naar voren te treden en vind die passie wat het ook is. Zonder te oordelen kun je veel meer vinden van wie je echt bent.  Stap naar voren. Nu is het de tijd waarin je de wind in je rug voelt, misschien wel voor de eerste keer in best lange tijd. Er zijn belangrijke veranderingen die op jullie planeet Aarde naar voren komen. Jullie zijn overeengekomen om als collectief naar voren te komen, en dat is niet wat je hier ziet, maar al jullie dimensies van tijd en ruimte tegelijkertijd. Dat is best een collectief. Dit is de tijd waarop je het samengaan zult zien van dimensionale werkelijkheden. Het is een prachtige tijd en we konden niet trotser zijn op de grootse engelen die hier ooit geleefd hebben.

Espavo, lieve mensen. Weet dat we met trots jullie gadeslaan bij elke beweging die jullie maken. Beoordeel jezelf niet; het is niet aan jullie om dat te doen. Stap naar voren en vind ieder elk stukje hiervan dat je heden kunt vasthouden in je wezen en de dimensionaliteiten zullen beginnen samen te rollen en jullie volmaaktheid zal terugkeren.

Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar te behandelen met respect in deze speciale tijden. Kijk naar gelegenheden om elkaar te voeden/koesteren wanneer je maar kunt. Geniet van dit nieuwe spel. Speel goed samen.

Espavo.

Het woord Espavo is een vroege Lemurische begroeting: “Dank Jullie dat je Je Eigen Kracht Opneemt.”

(vertaling winny)


Geen opmerkingen: