maandag 4 juli 2011

Bericht 30 juni 2011 - Karen Bishop

Gegroet iedereen!
De energieën hebben onlangs echt hun intrede gedaan en creëren innerlijk grote hoeveelheden beweging. Symptomen? Misschien voel je dat je zonder een duidelijke reden wilt huilen, heb je een snelle hartslag, kortademigheid, moeite met slapen, een opvliegend gevoel.
Je kunt het gevoel hebben alsof je tilt slaat, je acuut overweldigd voelen of zelfs alsof er niemand in de verste verte steek maakt.

Hectisch, hectisch, hectisch en druk, druk, druk zijn het resultaat van deze snel bewegende energie, die bijna alles op haar pad op een zeer gestaag en snel tempo voortduwt. We kunnen de snelle creaties nu absoluut niet bijbenen en ons voortdurend overbelast voelen. Voeg daarbij het druk van de energieën zelf: druk op het hoofd, stijve nek en de totale DRUK om ons heen zijn veelvoorkomende resultaten.
De mensen die we ontmoeten kunnen ons abrupt afscheiden met de behoefte om te verhuizen (geen hoog responsniveau met verbinding en eenheid in de gewenste realiteit! --- nog meer verwarring en verdrietige harten creërend!), of blijven ratelen over hun persoonlijke problemen met een bijna-hysterie in de kern, ook al is het zo subtiel (ik kan het ze niet kwalijk nemen ... deze energie is intens!)

De afgelopen weken hadden we het druk, druk, druk, terwijl we ons voorbereidden op onze nieuwe ruimtes... we maakten onze nieuwe bedden op voor de tijden die gaan komen. Met een schijnbaar eindeloze energievoorraad tot onze beschikking, ging onze oude uitputting plotseling liggen. We hadden zoveel te doen!
Zodra een voldoende aantal van ons zich nestelt (zoveel dingen werken nu tegelijkertijd zonder een echte lineaire tijdlijn), zal de intense drukuitoefenende energie het oude nog meer naar buiten beginnen te duwen. Deze laatste ronde van drukuitoefenende energie is nu aangekomen, maar verwacht dat deze golven een tijdje zullen komen en gaan. Wat nu overblijft, is zo minutieus, dat druk uitoefenen en zuivering nu de belangrijkste de methoden van de voorbereiding zijn voor de komst van de nieuwe energie.
Op deze manier treffen persoonlijke zuiveringen ons, samen met de aardezuiveringen, ook hard, terwijl het proces doorgaat. En laten we ook niet de oude vertrouwde hitte en verbranding vergeten die we soms van binnen voelen, wanneer het oude zich letterlijk zelf uit onze systemen brandt.
Pijnlijke onderste ledematen kunnen ook van tijd tot tijd oplaaien, wanneer we ons verder gronden in de nieuwe aarde die zich voor onze ogen vormt. Phew! Het is alsof we nooit pauze krijgen! We kunnen nog steeds een vreemd en ongemakkelijk gevoel hebben en ons misplaatst voelen, alsof er in de verste verte absoluut niets is dat goed en past voelt. "Ik wil me gewoon normaal voelen!", kunnen we het universum verklaren, maar een nieuwe norm doet haar intrede en de dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn (omdat ze.... ahem .... beter zullen zijn!)
Omdat deze druk uitoefenende energieën hun werk doen om het oude te verdrijven, kunnen we ons zonder aanwijsbare reden ook gewoon vreselijk voelen. Alsof we binnenste buiten gekeerd worden, kunnen we ons emotioneel (en fysiek) ... UGH voelen! Gewoon afschuwelijk... en niet weten
waarom. We zijn misschien ook niet in staat om ergens comfortabel te worden, omdat geen enkele van onze oude beproefde remedies zoals gewoonlijk lijken te werken. Zucht... wat is dit een lange reis geweest! Maar we hebben een lange tijd op deze omwenteling gewacht en de dingen bewegen zich uiteindelijk op goddelijke en perfecte wijze.
Wanneer de drukuitoefenende golven tot stilstand komen, worden onze nieuwe ruimtes de
overheersende energieën, en deze nieuwe ervaringen en ruimtes kunnen verdomd goed aanvoelen. De harten beginnen zich eindelijk te verbinden en de hartenergie doet zeer zeker haar intrede.
Mijn website is nu in principe af ... we wachten gewoon op de eerste boekzending. Het boek zou na de 4 juli vakantie hier in de VS gereed moeten zijn om te bestellen. Hartelijk dank voor jullie interesse en geduld.
Nog een prachtig weekend!

Veel liefde aan jullie allen,
Karen Bishop
www.gamabooks.com
Karen Bishop, postkantoor Box 15196, Rio Rancho, NM 87174, USA
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen. 

Geen opmerkingen: