dinsdag 12 juli 2011

Jullie laatste Planetaire Update - 7 juli 2011 - Karen Bishop

We hebben ons met ons evolutionaire proces in een patroon gevestigd (in ieder geval totdat de dingen een beetje veranderen, en wie weet hoe de dingen zich dan zullen ontvouwen!). Met zoveel dat de afgelopen jaren gezuiverd werd, ervaren we nu de laatste uitlopers van dit patroon, omdat we zeker en vast allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Het patroon ging, en gaat, nog een tijdje over zuivering.

Persoonlijke fysieke, mentale en spirituele zuivering zal nog steeds aan de orde zijn, evenals de zuivering van de aarde. Wanneer de hogere energieën arriveren, manifesteert het patroon zich als een groot geduw en laat ons overweldigd, vreemd hysterisch, gespannen en prikkelbaar voelen, alsof we onzichtbare vliegen meppen. Grenstrekkende kwesties komen er ook aan, omdat alles door de druk uitoefenende energieën uit de normale ruimte wordt verdreven. We kunnen het gevoel hebben alsof we willen huilen, alsof we nergens bijhoren en ons afvragen waar we in hemelsnaam zijn beland. We kunnen depressief worden en ons erg ongemakkelijk voelen met zoveel duisternis om ons heen. Onze omgeving kan vreemd aanvoelen, het kan zijn dat we moeite hebben om met anderen te communiceren (het gevoel verbijsterd en verloren te zijn wanneer we dit proberen), onze nachtelijke dromen kunnen ook heel vreemd zijn, want het lijkt alsof alles en iedereen erin verschijnt! En niets, maar ook niets, voelt in de verste verte vertrouwd.

Na een fase van "duwen," komen we aan in een nieuwe ruimte, ook al duurde het zo lang om in kleine en toenemende stappen daar te geraken. We breken langzaam maar zeker door op nieuw terrein, we arriveren in ruimtes en interacties die zoveel beter bij ons passen. Zo kunnen we ons als de duw- en zuiveringsfase voorbij is, geweldig voelen! We verbinden ons snel met het nieuwe en alles waar we aan denken verschijnt ogenblikkelijk, en er is meer liefde en zorg aanwezig dan in het verleden.

Terwijl we langzaam maar zeker het oude naar buiten duwen, komt het nieuwe eraan, hetzij in fysieke vorm of met betrekking tot de nieuwe hartenergie waar het in de nieuwe wereld om zal draaien. Legen, vullen, legen, vullen, legen, vullen. Dit zal geruime tijd het patroon zijn. Dus ook al voelen we ons leeg, oppervlakkig, uitgehold en als een kartonnen knipsel, we maken ons gewoon leeg om meer van de hartenergie te belichamen.

Wanneer het licht arriveert, vergroot het alles wat nog steeds bestaat. Op deze manier wordt dat wat van onze persoonlijke onevenwichtigheden is overgebleven, of liever gezegd, waar we in onszelf nog niet helemaal in de hartenergie zijn, overdreven en komt het aan de oppervlakte. Als we een dominante persoon zijn, worden we ERG dominant. Als we graag de leiding nemen en dicteren, worden we veel meer van die eigenschap. Als we nieuws willen delen, lijkt het alsof we niet kunnen ophouden met te praten over wat er om ons heen gebeurt. Als we communicatoren zijn, beginnen we te snateren als een onsamenhangende gebroken plaat! En als we anderen graag helpen, helpen we TE VEEL en kunnen we niet gecentreerd en stil blijven. Deze hogere energieën die zoveel versterken, creëren ook "te-druk-bezig-om-bij-te-benen” ervaringen. Na verloop van tijd zullen velen ondervinden dat het heel druk hebben veel te stresserend is, en dit zal helpen bij het tot stand brengen van de vele veranderingen die op de planeet nodig zijn. We zullen weer terugkeren naar eenvoud en wat echt en belangrijk is. En weet dat het gevoel onzichtbaar te zijn nog steeds een fundamentele ervaring van het ascensieproces is!

Uiteindelijk zal, nadat veel opgeruimd is, de hartenergie de overheersende energie zijn die we allemaal zullen belichamen, en hierna zullen de dingen echt beginnen te escaleren met de liefdesenergie die de planeet overneemt. Maar totdat we deze drempel bereiken; wees voorbereid op nog meer zuiveringen.

Ik heb gedurende zoveel jaren genoten om berichten te brengen en heb beloofd dit te blijven doen tot op mijn hoogtepunt en mijn voorafgaande oproep van het voltooien van dit laatste boek, Hart in de Nacht ... dus bleef ik op deze manier een beetje langer dan verwacht (mijn gidsen waren onvermurwbaar dat dit boek zou worden vrijgegeven voordat ik verder ging!). Dit werk is nu af. (Mijn nieuwe ruimte en nieuwe streven is dat op de Gama Books-website.) Als we binnen deze nieuwe en andere structuur onze eigen weg beginnen te vinden, zullen we spoedig ondervinden dat er nieuwe ruimtes op ons wachten. Onze oude rollen zijn nu voorbij, en God en het universum zullen in de komende tijden altijd voor ons zorgen.

Aangezien dit mijn laatste e-mailbericht aan jullie is, weet dan dat deze e-lijst onmiddellijk zal vernietigd worden nadat ik dit bericht heb gepost. Jullie e-mail adres is nooit en zal nooit worden gedeeld of aan iemand verkocht worden. Ik zal jullie allemaal erg missen! Maar voor nu --------------

wens ik jullie de hemel in je hart, sterrenlicht in je ziel en wonderen in je leven in deze wonderlijke tijden ... vanuit mijn hart aan dat van jullie,

Karen

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen. 

3 opmerkingen:

Willy zei

Goede morgen,
Na vele jaren genoten te hebben van Karen haar brieven,komt er voor mij ook helaas een einde eraan,wat zal ik ze missen,
Maar Karen is al op de plek waar ze heen moest,het gaat haar heel erg goed.
Maar nu ,Ik lees het alleen maar,
als het vertaald is, dus nu hoop ik dat iemand het boek vertaald,
Met veel liefs Willy Lampe.

Anoniem zei

bedankt karen bishop 2 augustus is het einde en het begin tot 2012

Anoniem zei

Van menselijke god gebaseerd op ego gericht denken naar goddelijke mens die voelt en zich verbindt met het hoger zelf. Oud karma(angst) wordt beeindigt en illusies (maya)verdwijnen.
Zie alles is LIEFDE.

Liefs Helga S'Jongers