vrijdag 8 juli 2011

Planet Alert Juli 2011- Mahala

Hoevelen onder jullie hebben de boeken van Harry Potter gelezen of de films gezien?
Op 14 juli zal de laatste film in de bioscopen en de wereld uitgezonden worden. Het eindigt met de finale strijd tussen het licht en het duister. Is dat niet symbolisch? Ik las het eerste boek uit nieuwsgierigheid om te zien waarom kinderen zo in beslag werden genomen door die boeken. Toen ik ze begon te lezen dacht ik bij mezelf, ”o jee, dit is precies wat er in de wereld gebeurt, in Hollywood-stijl, natuurlijk. Ik kon nauwelijks wachten tot het volgende boek op de markt kwam om te zien wat er zou volgen.

In het laatste boek houden Harry, die het licht vertegenwoordigt en Voldemort, die het duister vertegenwoordigt, hun laatste gevecht. In het boek bereiden beide kanten zich voor op de strijd. Het licht staat aan de ene kant en het duister aan de andere. Wanneer voor Harry de tijd aanbreekt om oog in oog te staan met Voldemort, houden ze beiden hun toverstokken klaar en wordt de toverspreuk eindelijk uitgebracht. De energieën van de toverstokken stoppen in het midden, de kracht gaat terug naar Voldemort en hij sterft. Het duister vernietigt zichzelf en het licht wint. Dit is waar we nu in de profetie staan.

We weten allemaal dat goed en kwaad slechts illusies zijn. We weten dat God alles is: het goede, het kwade, het lelijke en dat er geen goed of fout is, er zijn alleen maar lessen. Dat gezegd hebbende, zijn we hier gekomen om dualiteit te ervaren en dit is het hoogtepunt van die cyclus. We zullen ons tegen het einde van oktober 2011 in de eenheidsenergie bewegen, ook wel eenheidsbewustzijn genoemd. Op dit moment zal de energie van het einde van de Harry Potter-reeks door miljoenen, of misschien zelfs miljarden mensen gezien worden. Zal men de betekenis van deze film begrijpen?

Nu, wat doen de planeten? We hebben de laatste eclips van deze reeks op 1 juli 2011 om 1:54 u. PDT. Deze eclips zal Pluto en het kardinaalkruis activeren. Dit kruis bestaat uit Uranus in Ram, Zon en Maan in Kreeft, Saturnus in Weegschaal en Pluto in Steenbok. Dit kruis is van invloed op de hele wereld en zal een zeer intense en snel bewegende energie opwekken. De energie van deze eclips zal zich opbouwen tot de volle maan van 14 juli of langer.

Een eclips in Kreeft brengt de Godinnenenergie mee.

Deze eclips stemt zich ook af met Sirius, die een zeer belangrijke ster in onze evolutionaire ervaring is. Isis, de Grote Moeder, belichaamd in de Siriusster, bracht een spiraalvormige, resonante harmonie naar de Aarde, een patroon van Grote Kracht in de atmosferische ether die niet alleen de tijd instelde, maar ook de materie probeerde vorm te geven en een natuurlijke esthetische vorm manifesteerde die men de Gulden Snede noemt.

Nu, terug naar de planeten. Pluto regeert kernenergie. Enkele dagen geleden, toen de zon conjunct Pluto stond, werden we ons bewust van de brand in Los Alamos, New Mexico. Dit vuur is enorm en brandt dicht bij de nucleaire site die daar gevestigd is. Hopelijk zullen ze dit vuur beheersen voordat het de site bereikt. Er is ook een probleem met twee kerncentrales, die langs de Missouri Rivier in Omaha, Nebraska, liggen. Een fabriek werd voor de vloed stilgelegd en de andere is nog steeds in gebruik. Wat zal de uitkomst van deze uitdagingen zijn? Zullen de controllers eindelijk beseffen dat het tijd is dat er een andere vorm van energie tevoorschijn komt?

Deze eclips vindt plaats op 9 graden Kreeft, de graad van geschiedenis. Het ziet eruit alsof de historische gebeurtenissen al hebben plaatsgevonden met de overstroming langs de Missouri Rivier, de uit de hand lopende branden in Texas, Arizona en New Mexico, en waarschijnlijk ook op andere plaatsen in de wereld. Vulkanen barsten uit, samen met meer aardbevingen, stormen en overstromingen. We bevinden ons in de verandering, ik twijfel er niet aan dat dit nu plaatsvindt. We voltooien de negende golf van de Maya-kalender en dit is de Inwijding door het Vuur, dat de definitieve en laatste op dit Aardniveau is.

In mijn laatste artikel zei ik dat het spoedig tijd is om ons financiële stelsel te veranderen. Wat negatief lijkt te zijn kan heel goed positief uitpakken. Vandaag, 29 juni 2011, hoorde ik op het nieuws dat de rechtzaak tegen de Bank of America werd afgehandeld en de mensen die hun huis verloren, gewonnen hebben. Ik denk dat dit geweldig nieuws is en een start in de goede richting. De Bank of America zal 8,6 miljard dollar moeten betalen aan de mensen die ze benadeeld hebben. Nu, wat zal de volgende verandering in het financiële systeem zijn?

Ik denk dat het allerbelangrijkste in een horoscoop de Maansknopen zijn. Toen de Noordelijke Maansknoop door Steenbok bewoog (gedurende een jaar en half) hadden we veel grote aardbevingen die veel structuren vernietigden. We hadden ook de huizenbubbel en de gevolgen van die uitdaging. Steenbok regeert over bedrijven, huizen, gebouwen en overheden, en is een Aardeteken. Het noordelijke knooppunt bevond zich tot maart 2011 in Steenbok en het zuidelijke knooppunt in Kreeft (water), dat de gebieden van de Mississippi naar de Oostkust regeert. China is de andere kant van de wereld die ook getroffen werd. Er is een noordelijk en zuidelijk knooppunt en elk regeert een ander deel van de wereld.

Sinds maart 2011 gaat het noordelijke knooppunt door het teken van Boogschutter en dit teken regeert het bankwezen. Hij zal gedurende een jaar en half in dat teken blijven. Dit is waarom ik zeg dat we tijdens deze periode een verandering in ons banksysteem te zien zullen krijgen. Boogschutter is een vuurteken en regeert advocaten, rechtszaken, hoger onderwijs, bergen, vulkaanuitbarstingen en bosbranden.

De zuidelijke node staat in Tweeling die de woestijngebieden van de westkust regeert, zoals Californië tot de Mississippi rivier, en daar zijn nu de meeste branden, zoals in Texas, Arizona en New Mexico. De andere kant van de wereld zijn Pakistan, Afghanistan en India. Vandaag was er een terroristische aanslag op een groot hotel in Afghanistan. Deze landen zullen in het nieuws blijven, terwijl het knooppunt door Boogschutter beweegt. Mars beweegt zich ook door dit teken en dit wordt ervaren als het geweld in die landen en branden in de Verenigde Staten.

Dan hebben we het kardinaalkruis dat ook geactiveerd wordt. Op het moment van deze verduistering zal de Zon bijna boven Washington, DC, staan. Die stad komt overeen met 13 graden Kreeft en de eclips is op 9 graden Kreeft. De New Madrid breuklijn komt overeen met nul graden Kreeft, die niet ver weg staat. Met de Zon en de Maan tegenover Pluto zou ik kijken naar meer blootstelling van duistere gebeurtenissen die naar de oppervlakte komen.

Tijdens deze verduistering zal Saturnus in Weegschaal een exact vierkant maken met de zon en de maan. Saturnus activeert Libië, Griekenland, Italië en Egypte en brengt karmische kwesties naar boven die bekeken en veranderd moeten worden. Uranus staat in Ram en activeert de Stille Zuidzee-eilanden, en het gebied helemaal omhoog naar Alaska. Er zijn in die gebieden veel aardbevingen geweest. Pluto in Steenbok is dominant en zal meer stormen langs de Oostkust veroorzaken, voornamelijk in de Zuid-Oostelijke staten. Pluto zal ook onze aandacht vestigen op kernenergie, samen met het blootleggen van verborgen informatie.

Vergeet niet, dat we het 19de hoofdstuk van Openbaring afwerken, de oorlog en het geweld in het Midden-Oosten met landen als Libië, Syrië, Griekenland, Jemen en Afrika. Het 20ste hoofdstuk is de ondergang van de controlerende bankiers, die begon met het ontslag van het hoofd van het IMF en nu moet ook de Bank of America miljarden dollars aan hun klanten betalen. De 21ste en de 22ste hoofdstukken vertellen over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde. We zijn er bijna.

Het is onze taak om de vrede in ons hart te bewaren, terwijl de wereld door de grote veranderingen gaat. We moeten ook alle resterende angst kunnen loslaten die we nog steeds in ons energieveld vasthouden. Weet dat je overal beschermd bent op deze prachtige planeet. Wat een spannende tijd waarin we nu leven. Wij, de lichtwerkers zullen zeer binnenkort de overwinning zien.
Ik stuur liefde en licht naar jullie allen die dit artikel lezen. Zo is het!


***** Door Mahala met de hulp van Aartsengel Ariel *****

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen. 


© 2011- Mahala Gayle

4 opmerkingen:

Anoniem zei

ik vind het niet zo leuk dat de plot uit Harry Potter verteld is, de film is hier nog niet uit...;

Ulla zei

wel jammer, ja...

Anoniem zei

Op zich is het goed nieuws voor de huizenbezitters aldaar. Echter een vergoeding veranderd niets aan het stelsel zelf.
Nagenoeg alle grote crissisen in de wereld hebben te maken met geld, of juist het gebrek daaraan.
De oorzaak van honger is niet de productie en distributie capaciteit. Zodra mensen waar ter wereld geld hebben om eten te kopen dan is het er. Om maar een voorbeeldje te noemen.
En geld kunnen we onbeperkt maken, er is geen enkel gebrek aan de hoeveelheid geld. Echter het systeem van rente, inflatie en macht en persoonlijke rijkdom zorgen voor een aarde die in vele opzichten is gegijzeld.

Verder wil ik niet al te pessimistisch lijken maar na een aantal jaren van aangekondigde "betere wereld" te hebben aangehoord zie ik geen enkele aanwijzing dat er structurele veranderingen op handen zijn. De tekenen die er zijn, hebben nauwelijks invloed op het collectief bewustzijn.

Ik hoop dat er nu snel wel echte structuren in de kern gaan veranderen want mijn vertrouwen in de "nieuwe tijd" is ver weg gezakt.

Groeten Willie

Aart zei

Je leeft in de nieuwe tijd als je eigen structuren veranderd/weggevallen zijn.