maandag 13 augustus 2012

Depressie en Ascensie - 13 Augustus 2012 - Jennifer Hoffman

Depressie is iets dat vandaag steeds meer mensen treft. Het is een woord dat we gebruiken om te beschrijven hoe we ons voelen als we verdrietig, lusteloos, ongemotiveerd, rusteloos, en in het slechtste geval, hopeloos, machteloos en nutteloos voelen. Als we depressief zijn, is het moeilijk om gemotiveerd te raken om iets te doen en we kunnen ons ook heel verdrietig en emotioneel, of dood en levenloos voelen. En dit is iets wat meer mensen zullen ervaren wanneer we onze energievelden uitbreiden, want hoe meer we ons energetisch bewust worden en openstaan voor ascensie, hoe groter het risico dat we (tijdelijk) depressief worden.

Betekent dit dat we depressief kunnen worden als we ons energieveld uitbreiden? Absoluut, en om verschillende redenen. Wanneer we ons bewust worden van nieuwe energieniveaus, wat betekent dat onze bestaande energetische verbindingen uitgeput zijn, creëren we twee aparte energiestromen. De ene bestaat uit onze eigen energie en de andere is de nieuwe, hogere energie. We worden depressief omdat de hogere energieniveaus onze energie comprimeren en ons zeer bewust maken van haar lagere vibratie. Dit proces perst letterlijk elk beperkend aspect uit ons, zodat we weten wat het is (alsof je tussen een bankschroef zit of tandpasta uit een tube knijpt). Dat is de reden waarom ons leven er zo donker en 'slecht' uitziet wanneer we depressief zijn. We moeten een verbinding met de nieuwe stroom creëren door dingen los te laten die onze vibratie verlagen, zodat we de nieuwe energie kunnen integreren. De beide niveaus kunnen ​​binnen ons niet naast elkaar bestaan, we moeten kiezen waar we willen zijn.

Omdat deze lagere aspecten vrijkomen, voelen ze aan als zware emotionele energie, herinneringen aan onze beperkingen, mislukkingen, twijfels, verwarring en de realiteit waarin we ons op dit moment bevinden. We zijn ons volledig bewust van alles in ons leven dat niet werkt, dat ons geen vreugde brengt en dat ons niet veel voldoening geeft. Nu hebben we het gevoel dat we vastzitten en tot stilstand gekomen zijn, en zo is het ook. Dit is het punt waar we ons moeten aanpassen aan de nieuwe energieniveaus en kanalen creëren om ze in onze werkelijkheid te integreren, zodat ze onze nieuwe vibratie worden. Als we ons heel goed bewust zijn van dit proces, stellen we ons open voor nieuwe mogelijkheden. Zo niet, worden we depressief, voelen we ons vreselijk en kunnen we in een spiraal van zelfveroordeling en angst komen die ons lichamelijk en geestelijk ziek kunnen maken.

De reden voor depressie is dat we niet meer energetisch afgestemd en volledig verbonden zijn met onze bestaande energie en vibratie. Het doel van depressie is ons helpen bewust te worden van de nieuwe energieën waarmee we ons kunnen afstemmen. De psychologische gemeenschap omschrijft het als een op het verstand gebaseerd probleem, maar het is in feite energetisch. Als je je 'depressief' voelt, is je energie gecomprimeerd en ben je je volledig bewust van wat er losgelaten kan worden om je te helpen bij de afstemming en integratie van de nieuwe energieën. Afstemming en integratie worden bereikt via intentie, bewustzijn, loslating en aarding. Dit stelt ons in staat om ons met nieuwe energie te verbinden en brengt ons op een hoger energetisch trillingsniveau. Dit kan erg ongemakkelijk zijn, maar als we bedenken waarom het gebeurt, kunnen we onze depressie gebruiken om datgene los te laten wat ons verlangen om te ascenderen niet dient en ons voorbereiden op nieuwe en hoger vibrerende energieën, zodat ze onze nieuwe, uitgebreide werkelijkheid worden.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age
Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2012 door Jennifer Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Dit artikel mag vertaald, geciteerd of gepost worden, zolang de naam van de auteur en de website, www.urielheals.com is inbegrepen. 

Geen opmerkingen: