zaterdag 11 augustus 2012

Oogst je Beloning - De Voorbereiding - Lauren C. Gorgo

OOGST JE VERMOGENS: DE VOORBEREIDING

door Lauren Gorgo
www.ThinkWithYourHeart.com

Gedeelten van de tekst zijn betalend, en zijn aangeven met '...'.Wil je deze lezen, ga dan naar de originele tekst op de site hierboven

In het laatste 5D rapport zegden de Pleiadiërs dat we officieel in 5D binnengekomen zijn, en dat is waar, maar met alle hemelse intensiteit van juli met daarbij nog de Mercurius retrograde en zonnevlammen, voelde er helemaal niks 'nieuws' aan hier. Gelukkig loopt Mercurius vanaf gisteren (8/8) niet alleen recht, maar was het ook de krachtige opening van het leeuwenpoort- portaal (Siriusportaal). We kunnen deze energieën zeker elke cel van ons wezen voelen uitschrobben, een vibratie die door de hemel (en ons lichaam) zal weergalmen tot ongeveer de 12de augustus...al kan deze energie, naar mijn mening/ervaring tot het eind van dit jaar ter beschikking zijn en gebruikt worden. Met andere woorden die energie staat er echt wel.

Manifestatie explosie
Eerst en vooral wordt het duidelijker dan ooit dat onze manifestatievermogens aan het exploderen zijn...en dat is verbazend! Dat wil zeggen, tenzij je nog altijd werkt vanuit een gepolarizeerde/ afgescheiden instelling (liefde tegenover angst, duister tegenover licht enz...hetgeen vanuit 5D eenheidsbewustzijnsperspectief gewoon de twee kanten van dezelfde medaille zijn), en in dat geval toon je jezelf precies waar je je focus plaatst en waar nog altijd healing nodig is. De snelheid waarmee 'gedachten dingen worden' is nu zo snel dat mentale, emotionele en spirituele zuiverheid echt onze enige overblijvende optie is. Alles stimuleert ons via transparantie om in volledige aflijning te komen met onze gedachten, woorden en daden, hetgeen nu meer dan ooit betekent dat we moeten zijn wie we echt zijn, en handelen daarnaar.

Rijpende oogst
We gaan naar een maand van wat de zusters snelle en spoedige manifestatie noemen. Ik hoor ook de analogie van transmutatie...zoals in: basismetalen omzetten in goud. De stroom van overvloed die zich in onze individuele levens opent zal alles te maken hebben met hoeveel schoonmaakwerk we gedaan hebben, waar onze focus/energie (vooral sinds maart) heeft gezeten, en OF we stevig verankerd en in balans staan op onze rechtmatige positie van ontvangen...en dat is een heel andere energiedynamiek dan we gewend zijn als 3D mensen. Dat zijn veel elementen die samen moeten komen, maar voor velen is dit exact wat zichtbaar zal worden.

Dit gezegd zijnde delen de zusters deze informatie met enige aarzeling daar er mensen zijn die zich aan het tegenovergestelde van dit potentieel bevinden...diegenen die ofwel aan het begin staan van hun activeringsperiode (ontwaken) ofwel diegenen die nog altijd bezig zijn met balans te vinden in deze energieën. Heeft geen belang. Wat belangrijk is en wat ze ons willen duidelijk maken, is dat het potentieel er nu voor ieder van ons is, waar we ook zijn op onze reis. Zoals altijd is het aan ieder van ons als individu om in dit potentieel te stappen, om onze karmische doorgangen schoon te maken en te openen naar de grotere geschenken die net achter de sluier van transformatie liggen.
Met zovelen die nog altijd slapen in de massa, betekent het niet veel waar we ergens zijn op die reis. Het betekent wel veel dat we op reis zijn.

8 augustus : de Leeuwenpoort
Er is zoveel om dankbaar voor te mogen zijn tijdens deze maand en de zusters zeggen dat ze echt blij zijn te zien wat er voor ieder van ons tevoorschijn zal komen wanneer de dingen op hun plek beginnen te vallen, en in sommige gevallen dieper in positie gaan komen. Er is me ook gezegd dat we in de komende weken in staat zullen zijn om zonder ook maar enige twijfel te zien wat er aan komt, waar we naartoe gaan, wat er op stapel staat, en zelfs het begin van hoe de volgende fase er zal uitzien.
Over het algemeen is augustus altijd een snel-bewegende/drukke/actieve maand, maar dit jaar is er zeker grote beweging en het duidelijke gevoel van eindelijk weer los te komen, met het binnengaan van 5D en het recht lopen van Mercurius...op dezelfde dag dat de leeuwenpoort zich opent, let maar op. De ongezienen zeggen dat deze energiedynamiek kan aanvoelen als afgeschoten worden door een kanon en door de lucht vliegen zonder parachute. Waar we landen zal alles te maken hebben met het vertrouwen hebben in het goddelijke plan, anders komt er grote stress en lijden.

Herkenning van het Doel
In het laatste 5D rapport haalden de zusters aan dat de Mercurius retrograde periode een goede tijd was om onze percepties van ons doel eens opnieuw te bekijken, en dat 'een stroom van creatieve energie aan het binnenkomen is die ons zal inspireren om onze zielspassie opnieuw te gaan koesteren en te herdefiniëren.' Wel, die tijd is blijkbaar nu gekomen. 

Op het einde van dit belangrijke portaal, dat wil zeggen nadat we dat volledig geïntegreerd hebben, is er een nieuw aanvoelen van ons doel, waarvan de zusters zeggen dat het in ieder van ons naar boven zal komen. Voor een groot deel van juli was ons nieuwe niveau-doel aan het sudderen onder de oppervlakte van de smeltkroes van de schepping, zich vermengend met de primordiale vuren om ons te koken tot op de waarachtigste, meest zuivere versie van onszelf, zodat we de diepste niveaus van authenticiteit kunnen tot uitdrukking brengen in onze creaties en bijdragen aan de wereld. 

Afsluiting
Onlangs wilden de zusters wijzen op het feit dat er, terwijl er deze maand zoveel gebeurt in de vorm van verandering en nieuwe creaties, tegelijkertijd ook een ENORME healing gebeurt die zal mogelijk maken dat vele nog resterende blokkades die de vervulling tegenhouden van ons nieuw niveau doel, losgelaten worden. De voortdurende healings komen er als gevolg van de zuiverende vuren van deze krachtige maand en zullen ons op nog veel meer manieren katapulteren in de vrijheid.
Ik denk dat er nog maar één ding te zeggen is: doe je veiligheidsriem maar aan!

Lauren Gorgo

Vert. Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/teksten/oogst_je_vermogens.html

Geen opmerkingen: