woensdag 12 september 2012

Bereid om een volwassen god-geïnpireerde medeschepper te worden? - September 2012 - Ronna Herman

Aartsengel Michaël doorgegeven via Ronna Herman ©. Vertaling ArjunA. 

Geliefde meesters, er is nogal wat discussie geweest over de integratie van beide hersenhelften van de mens als onderdeel van het evolutionaire Ascensie proces.
Het is belangrijk dat jullie begrijpen dat zolang jullie je in de frequenties van dualiteit of afscheiding bevinden, de rechter – en linkerhersenhelft niet volledig zullen herenigen.
Wanneer jullie je echter afstemmen op je Heilige Geest, boven in je achterhoofd, zullen jullie je afstemmen op een 5D niveau waar eenheidsbewustzijn heerst. In dat etherische gebied van de hersens is alles verenigd, daar is geen afscheiding.
De Godingeïnspireerde rechterhersenhelft streeft immer naar liefdevolle, emotionele interactie en creatieve uiting via het Zielsbewustzijn.

De linkerhersenhelft, de mannelijke geest is meer geïnteresseerd in harde feiten die bevestigd zijn door materieel bewustzijn, wat een dualiteitbewustzijn schept van afstoten en aantrekken. Je Ziel en je Hoger Zelf functioneren binnen een werkelijkheid waar geen beperking is in tijd/ruimte, terwijl het egobewustzijn juist beperkt is door de grenzen van tijd/ruimte.

De goddelijke blauwdruk van verleden en heden komt snel ten einde. Het experimentele karakter van dualiteit en afscheiding wordt dan ofwel aangepast, geharmoniseerd en geïntegreerd of geëlimineerd. Je kunt dat wat in de negatieve arena van dualiteit voorvalt niet oordelen zonder het nauwe pad van balans te verlaten, waardoor je jezelf juist in de positie brengt die je als immoreel of slecht beoordeelt.

Besef dat het lager egobewustzijn verstikt is in de dichtere niveaus van polariteit en oordeel is het gevolg van een gepolariseerde geest. Er zijn vibrerende energie velden van bewustzijn op elk dimensioneel niveau die altijd iemands staat van bewustzijn zullen herbergen en bevestigen. Lage frequenties verzwakken het fysieke lichaam, want er is minder Licht/Levenskracht voorhanden.

Jullie dienen voortdurend te streven naar het beheersen van je ego wenslichaam.
Jullie 3D/4D bestaan is een gewijzigde bewustzijnstaat, een verminderde staat, die slechts een miniem aspect van je krachtige en indrukwekkende GodZelf vertegenwoordigt.

In de aanvangsfase van Zelfbewustzijn is de controle van de egopersoonlijkheid erg sterk. Je verlangen en bereidheid om de seintjes van je ZieleZelf op te volgen moeten zelfs nog krachtiger zijn. Wanneer het pad van deugdzaamheid smaller wordt moet je juist streven naar de hoogste keus in alle beslissingen. Zij die vastberaden het Pad van Licht lopen zuiveren niet alleen de vervormde negatieve energie die in je fysieke voertuig ligt opgeslagen maar tevens elke lagere astrale energie die jullie nog steeds in je aura dragen.

De drie lagere astrale lichamen houden het collectieve overtuigingsysteem vast.
Jullie maken je los van, en gaan voorbij die invloedssfeer aangezien jullie moeite doen om evenwichtiger, harmonieuzere energiemodellen te verwerven. Terwijl jullie je daartoe inspannen is het van belang dat jullie een waarnemer van het proces worden.

Je moet opletten en geduldig wachten totdat je kans om te dienen heel helder voor je wordt gemaakt. Je moet ook je prioriteiten bijstellen om aan je dromen tegemoet te komen, en je dient vertrouwen in jezelf en het goddelijke plan te hebben dat op vervulling wacht. Het is een belangrijke mijlpaal wanneer de angst voor verandering transformeert in opwinding en verwachting van wat de toekomst brengt Heb je het lef om te kiezen voor het leven waarnaar je verlangt?

Omdat jullie hoger het Pad van Verlichting op gaan, zullen jullie niet langer geïnteresseerd zijn in de kleine drama’s van de mensen om je heen, want jullie belichamen niet meer de lagere frequenties van gehechtheid. Jullie verheven perceptie van een ZelfMeester zorgt ervoor dat jullie het voortdurende 3D/4D drama als waarnemer en niet als deelnemer aanschouwen.

De beginfase van Ascensie of het verheffen van je frequenties is een kritieke factor om toegang te verkrijgen tot het Hoger-dimensionale bewustzijn. Eerst verbinden jullie je met het fysiek belichaamde ZieleZelf, dan met je Overziel of Hoger Zelf en dan met je Etherische Replica, dat in je persoonlijke piramide van Licht verblijft. Zodra je deze drie fases van Verlichting hebt volbracht, ben je klaar om op de snelweg van Ascensie te stappen.

Door gecentreerd te blijven in je Heilig Hart & Heilige Geest ben je in staat een versnelling te krijgen in spirituele/intellectuele groei. Iedere Ziel zal uiteindelijk zich afstemmen om haar genius potentie, dat opgeslagen ligt in de Heilige Geest.

Deze schatkist van wijsheid bevindt zich in de hogere frequentieniveaus van de hersens. Het genius Quotiënt is het vermogen om te handelen en te reageren op een individuele, oorspronkelijke wijze via de keuzes die je maakt. Het bepaalt hoe jij je aanpast aan omstandigheden en hoe jij je individualiteit uit. Je dient emotionele stabiliteit en de niveaus van de hogere geest na te streven om intelligente liefde tot expressie te brengen.

Een ZaadAtoom van pure Schepper Essentie verblijft in je Heilig Hart. Openbaringen van enorme importantie worden aan je onthuld en je verbinding met de Bron van Alles wordt intiemer als je deze Essentie van zuivere liefde begint te voelen in je Heilig Hartcentrum. Weet dat je energie aantrekt en dat energie uitzend vanuit je Zonnevlecht voor – en achteruit.

Terwijl je Energetische Signatuur alsmaar verfijnder wordt en afgestemd raakt op de hogere frequenties van Licht, de Oorspronkelijke Levenskracht Substantie, zul je nog steeds een portie van het halfspectrum tot je aantrekken zolang je in een 3D/4D omgeving blijft. Maar het zal zich vermengen en samensmelten met de hogere frequenties van Adamantine Partikels van Licht, en het (halfspectrum) zal automatisch getransformeerd worden door je liefdevolle intentie in de hogere frequentie energie aangezien je dan je Vrije Wil overeenstemt met de Wil van onze Vader/Moeder God.

De verschillende kleuren lichtgevende Stralen zullen helpen in het integreren en in balans brengen van de hogere frequenties van Galactisch Bewustzijn. Hoe meer jullie je chakra’s in balans brengen, harmoniseren en versterken, hoe meer Goddelijke Licht jullie kunnen absorberen. De ruggengraat zal uiteindelijk een Staf van Licht/Macht worden waardoor de stoom van Wit Vuur Essentie van de Schepper ongehinderd kan vloeien, waarmee het Ascensie proces enorm versneld zal worden.

De Oppermachtige Schepper is zuivere Liefde; de ultieme staat van Zijn. Elke Goddelijke Vonk van Licht bevat een Zaad Atoom van onvermengd Schepper Bewustzijn, de Adamantine Partikels van Licht. Deze Goddelijke Vonken van Licht bevatten de Liefde, Goddelijke Wil en Wijsheid om alles in het bestaan, verleden, heden of toekomst, te scheppen. Het Zaad Atoom werd geplaatst binnen het centrum van je Diamanten God Kern Cel voor deze subuniversele ervaring.
Het innerlijke Zaad Atoom van visie en intuïtie moet geleidelijk geopend worden en scherp in focus gebracht worden. Atomen en moleculen zijn miniatuur zonnestelsels met een centrale nucleus en elektronen in een omloopbaan, maar ze zijn meestal samengesteld uit ruimte.

De nucleus en elektronen zijn geen vaste materie, maar vormen van energie, energie die vorm neemt. Alle vormen en geometrische patronen hebben een energetische structuur. De Oppermachtige Schepper heeft het ruwe materiaal en de formules geleverd voor elke denkbare creatie.

Samen met de Elohim scheppergoden, het Rijk der Engelen en de grote bouwers van vorm werden jullie als Zelfbewuste medescheppers, verordonneerd uit te zwermen en werelden zonder eind te creëren. Er is een hoofdthema voor elke subuniversele ervaring; maar de uitvoering van het Goddelijke Plan werd overgelaten aan de God Ouders van elk Sub-Universum.

De eerste impuls als een GodsVonk van geïndividualiseerd bewustzijn was de Wil/ het verlangen tot creëren. Elke GodsVonk werd/wordt een bewustzijn van het Zelf geschonken, evenals de schepende vermogens om in het materiële bewustzijn te manifesteren en het recht om te kiezen wat het Zelf wilde creëren. Maar deze wonderbaarlijke gave vereiste ook dat elke ziel de eigen creaties moest ervaren, of die nu negatief of positief waren.

In het begin hadden alle nieuwe creatieve inspanningen een open einde. Maar nadat het Goddelijke Plan in al haar schitterende variaties was uitgespeeld, wordt het Ascensie proces voor VerLichte Zielen in werking gezet. Jullie bevinden je midden in een van die buitengewone tijden.

Tijd wordt bepaald door grote en kleine pulsaties die uitgezonden worden al golven van energetische gedachtepatronen: uitgekristalliseerde zaad gedachten die ontsproten uit de geest van onze Vader/Moeder God. Deze golven en pulsaties worden ervaren als periodes en cycli van tijd. Ze worden geprojecteerd als grote uitbarstingen van Licht dat krachtig uitgolft in de kosmische schoot van ruimte, waar ze worden gewiegd en gevoed door de Liefdevolle Essentie van onze Moeder God.

Deze kritieke fase van Evolutie/Ascensie vereist dat jullie het gebruiken/benutten van Universele Wetten van Manifestatie begrijpen opdat jullie je co-creatieve vermogens ten volle kunnen claimen en gebruiken. Er wordt jullie een grote kans geschonken je bij de rangen va de Grote Bouwers van Vorm te voegen! Daarom zullen wij jullie een overzicht geven van enkele zeer belangrijke stappen in het proces van co-creatie.

Wij geven de hint om ook de illustraties voor het bouwen van jullie 12-spakig wiel van creatie en je persoonlijke Flower of Life, die wij enige tijd geleden aan ons channel gaven, te bekijken en te bestuderen.

(Deze illustraties kunnen gevonden worden in ons handboek “REFERENCE AND REVELATIONS / GLOSSARY AND ILLUSTRATIONS” RH.)

Als jullie onze instructie hebben opgevolgd, hebben jullie in de vijfde dimensie je Piramide van Licht/Macht gecreëerd, en zijn jullie een regelmatige bezoeker van de Piramide van Licht die een holografische replica van de Aarde bevat. Vele van jullie participeerden ook in het scheppen van groepspiramides voor specifieke doelen, en jullie hebben eveneens diverse Piramiden voor speciale projecten gecreëerd om de Essentie van de Schepping die nodig is om je dromen te vervullen tot je aan te trekken.
Besef dat je in elk van die piramiden een Etherische Replica van jezelf hebt achtergelaten, dat voortdurend de specifieke geometrische patronen van Licht integreert die nodig zijn om jullie Nieuwe werkelijkheid op Aarde te creëren, en ook om de basis te leggen voor jullie nieuwe bestaan in hogere en zuiverder rijken van bestaan.

Jullie zijn niet alleen actief in de fysieke wereld; jullie hebben ook vele aspecten van je GodZelf in de hogere rijken met wie jullie interactief zijn. Hebben we jullie niet gezegd dat jullie multidimensionele Wezens worden? We hebben jullie specifieke instructies en stap voor stap technieken gegeven om ontvankelijk te zijn voor de frequenties van de Licht Stad in jullie gebied via jouw persoonlijke Piramide van Licht.

Door de Oneindigheid/Lemniscaat Ademhaling te oefenen, vullen jullie je Etherische Replica’s met Adamantine Partikels / God Partikels van Licht. Wij zullen nu meer componenten aan dit proces toevoegen en het verfijnen. Hebben jullie je afgevraagd waarom wij, enkele jaren terug, jullie hebben geïnstrueerd om Licht in te ademen en Liefde uit te ademen als jullie de Wereld Piramide binnengaat met de intentie om Liefde/Licht naar de mensheid en de wereld te sturen?

Wanneer jullie Licht inademen, adem je Adamantine Partikels in je Heilig Hart. Als jullie Onvoorwaardelijke/Heilige Liefde uitademen worden de Adamantine Partikels van Zuivere God Essentie geautoriseerd/ontvlamd door je liefdevolle intentie opdat ze benut kunnen worden voor het Hoogste Goed. Jullie zijn de Graal voor deze God Partikels, en jullie liefde is de activator.

Stel je het volgende voor: doe in je meditatie of stille momenten, bij voorkeur tweemaal daags, ’s morgen en ’s avonds twaalf Lemniscaat Ademhalingen, en na de twaalfde trek je je onderbuik in en houd je adem een paar seconden vast.
Dan, als je de volgende ademhaling (13e of de 1e van een nieuwe serie) doet, visualiseer je hoe die adem uit je Solaire Machtscentrum (Heilig Hart Kern) naar de ruimte voor je lichaam uitstroomt.

De Lemniscaat heeft nu een horizontale vorm in plaats van een verticale. Op de inademing breidt de vlakke lus zich naar buiten uit aan de voorkant van je lichaam, en op de uitademing strekt de tweede lus zich uit aan de achterkant van je lichaam om zo de Lemniscaat te voltooien.
(Mijn hemel, wat is dit oud! Wij doen dit al jaren elke woensdagavond om de Flower of Life in – en uit te ademen – ArjunA)

Adem zes Lemniscaat symbolen in en uit, en terwijl je dat doet, zullen ze automatisch een patroon van twaalf lussen vormen die je geheel omgeven als de bladen van een bloem. Wanneer je de laatste lus uitademt, houd je jouw adem even vast voor je overgaat op je gewone ademhaling. Blijf dan bewust in – en uitademen terwijl je imagineert hoe de Essentie van Creatie van je uit stroomt in de wereld van vorm.

Visualiseer ook spiralen van Licht die je verbinden met de Wereld Piramide en de meervoudige piramides die je hebt gecreëerd in de hogere dimensies, waardoor jij je Partikels van Liefde/Licht deelt met de wereld en gebruikt als brandstof voor je dromen/wensen. Die brandstof noemen wij de Goddelijke LevensKracht Substantie van de ganse Schepping.

Neem de tijd om dit gewijde proces te voltooien door je te focussen op je Heilig hart Centrum opdat je de volheid ervan kunt voelen en de overweldigende liefde die door je hele lichaam stroomt.
Je bent nu op de Rivier van Leven aangesloten, deze bevat een onuitputtelijke voorraad Adamantine Partikels. Het is tastbaar, geliefden. Het is echt en het meest wonderlijke, gezegende gevoel dat je ooit zal ervaren in een biologisch voertuig; je ervaart de zuivere liefdevolle Essentie van de Schepper.

Dappere zielen, vrees de toekomst niet, want als je hart en je intenties zuiver zijn, word je behoed binnen de schittering en de bescherming van SchepperLicht.
Wij beweren niet dat er geen gestreste tijden voor je liggen, want jullie moeten het pad van polariteit en dualiteit uitlopen om het niveau van vrede en harmonie te bereiken.

Er zullen altijd uitdagingen, lessen en kansen zijn om je bewustzijn te verruimen terwijl je meer van je goddelijkheid integreert. Begrijp dat de situaties of problemen waarmee je geconfronteerd wordt niet opgelost kunnen worden op het niveau waarop ze zijn geschapen.

Jullie dienen boven de conflicten van het ego-zelf uit te stijgen en elke situatie waarnemen via een filter van liefde en met de perceptie van een ZelfMeester.
Stel je met je geestesoog een heelheid voor die nimmer verstoord is, een wereld die geen imperfecties kent en een stralende, volmaakte JIJ die in dit paradijs verblijft.

Dit is geen tijd voor halfhartige zielen, noch voor besluiteloosheid of ontkenning, want jullie wereld verandert drastisch, of je het gelooft of niet. Wordt het niet tijd om de geschenken die wij bieden te accepteren opdat jullie gracieus en vreugdevol de toekomst tegemoet te gaan?

Het is ons een grootse eer en vreugde om jullie te helpen en te dienen, en vergeet nimmer dat we onvoorwaardelijk van jullie houden!

IK BEN Aartsengel Michaël.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA –www.assayya.com

Geen opmerkingen: