zaterdag 29 september 2012

Singulariteit van Licht - September 2012 - Steve Rother

Opkomst van Elrah & de Hoeder van Tijd

GROETEN VAN THUIS
Jullie hebben hier lang op gewacht en leefden voort in een poging om de perfecte ruimte te krijgen teneinde waar te nemen wat er staat te gebeuren. Het wordt behoorlijk spannend voor vele van jullie, aangezien sommigen het niveau hebben bereikt waar de spanning zich uit in een beetje angst omdat jullie je niet gemakkelijk voelen met wat er gaande is.

Dit is het enige wat jullie dienen te weten: ieder wezen is in beweging. Ieder frequentieniveau op zich gaat naar het volgende niveau en beweegt zich letterlijk als een totale bandbreedte van frequenties, niet een enkele laag maar de hele bandbreedte (golflengte) van vibraties die jullie de Aarde zouden noemen. Al haar schepsels en wezens gaan nu door deze transitie.

Zowel jullie als wij zelf hebben de term ‘je frequentie verhogen’ gebruikt, en dat is een zeer accurate omschrijving van wat er nu plaats vindt. Wanneer wij zeggen ‘je frequentie verhogen’ is het grootste struikelblok dat jullie onmiddellijk in dualiteit duiken, wat aangeeft dat de ene vibratie beter is dan een ander trilling.

Daar willen we vandaag over spreken, want jullie zien nu overal op de wereld het bewijs van juist dat wat we vroeger voorspelden. Laat ons dus je aandacht op een paar verschillende niveaus richten.

Vanmorgen werd ik in bed wakker en dacht aan de dag die voor me lag. Ik voelde me dankbaar voor dit geschenk van een nieuwe dag in mijn wereld. Ik wist dat het aan mij was om te creëren wat voor een dag het zou worden. Ik heb nu een nieuwe waardering van mijn dagelijkse leven.

In het verleden zouden de dagen zo snel komen en gaan. Tijd zou in maanden en dan in jaren verglijden. Alleen bepaalde gebeurtenissen als vakanties en jaarlijkse gedenkdagen zouden het verloop van tijd markeren. Verjaardagen in het bijzonder zouden me laten evalueren waar ik in het leven stond. Ik zou dan denken: “Ben ik wel op het punt waar ik nu zou moeten staan?”

Ik heb een vriend die ik al ken sinds we veertien waren. We zouden diepgaande gesprekken hebben over het leven toen we zo erg jong waren. We zouden altijd voor de volgende vijf jaar plannen maken. Ik moet er nu om lachen omdat we zo bezig waren met het leven dat we die plannen gewoon vergaten. Een uitspraak van John Lennon die ik goed vind is: “Het leven is wat je overkomt terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken.”

Ik weet dat het belangrijk is doelen te stellen die ons gemotiveerd houden, maar het is net zo belangrijk om met de stroom mee te gaan; go with the flow. Een van mijn gelukkigste herinneringen was dat ik, als het leven niet liep zoals ik had gepland, er voor koos op plan “B” over te stappen. Door flexibel te zijn maakte ik het mij mogelijk de deur naar vele mogelijkheden open te zetten.

Ik word nu wakker in eerbied voor elke dag. Het geschenk van een ernstige ziekte is dat ik gedwongen wordt kalm aan te doen en gewoon te ZIJN. Ik ben me meer bewust geworden van de heiligheid van mijn dagelijkse leven. Ik maak gewoon tijd om zorgvuldiger te luisteren, dieper waar te nemen en te voelen.

Ik geniet nu met een grotere waardering van de natuur. Mijn gevoeligheid is verhoogd.
Ik zorg ervoor dieper in andermans ogen te kijken en met mijn volle aandacht te luisteren naar wat ze te zeggen hebben waardoor ik de vreugde ervaar van het aanraken van elkaars hart en ziel.

Ik waardeer veel vaker de warmte van de zon op mijn gezicht terwijl een lichte bries waait, en ik geniet meer van de schoonheid van een zonsondergang. Ik voel een ontwaken naar een nieuwe en zuiverder versie van de werkelijkheid die de manier waarop ik leef beïnvloedt. Ik zei altijd dat ik gezond honderd jaar zou worden. Dat zou ik nog halen ook, maar het is belangrijker dat ik elke dag van mijn levenspad geniet.

Abraham Lincoln had een diepgaande uitspraak: “Het zijn niet de jaren in je leven die tellen. Het gaat om het leven in jouw jaren!”

De Schommeling in Balans brengen.

De Aarde heeft haar schommeling veranderd vanwege de veranderingen in dimensie en frequentie. De Aarde moest een nieuwe dimensie binnengaan om te groeien en ruimte te maken voor geautoriseerde mensen op deze planeet. Ten gevolge daarvan is ze in beweging gekomen en door die beweging zijn er letterlijk fysieke reacties.

Jullie zagen dit in de vorm van aardbevingen; die reacties zijn op meer manieren gemanifesteerd dan aardbevingen alleen, maar het gaat om het idee. Jullie zagen het in Chili, voor de kusten van Australië en Japan. Die drie aardbevingen hebben de schuine stand en de rotatie van de Aarde veranderd. Hoewel het bekend was dat dit plaatsvond, was niemand zich bewust van de effecten op lange termijn. Jullie ervaren nu de gevolgen aangezien de Aarde zichzelf in balans brengt via de herverdeling van water.

Een paar jaar geleden was er in Rusland een ernstige en ongekende hittegolf. Nu zien jullie dergelijke extreme temperaturen en gelijksoortige energieën op verschillende locaties over heel de wereld. Jullie noemen het droogte of hittegolf, maar eigenlijk is het de herverdeling van water via jullie Aardse systemen.

Stel je even een grote bal voor die perfect in balans en gelijkmatig draait en die je plotseling naar een ander dimensioneel niveau duwt. De bal zal de neiging hebben te gaan schommelen om totdat hij zijn perfecte momentum weer vindt. De manier waarop de Aarde haar perfecte draai en evenwicht weer vindt, gebeurt door herverdeling van water op de planeet.

Dit zal nog 3 à 5 jaar doorgaan totdat het langzaamaan begint te stabiliseren en de nieuwe Aarde verankert. Dit is eigenlijk een gezond proces dat de energieën voorwaarts stuwt. Dit kan echter uitdagend zijn voor de komende jaren omdat de Aarde deze transitie zelf maakt. Oogsten zullen mislukken en vele dingen waar jullie op rekenen zullen in verschillende streken op de planeet verdeeld worden.

De Aarde is zwanger en dat is het mooie van de zaak. Ze staat op het punt te bevallen en dat komt sneller dan jullie ooit dachten. Bevalt ze van een andere Aarde? Nee, ze geeft geboorte aan een andere menselijke vorm. Vroeger moesten alle mensen de planeet verlaten door middel van een cataclysme om het ene frequentieniveau uit te wissen en een nieuw niveau te starten.

Maar dat is dit keer niet het geval. Jullie zijn de eerste wezens die deze uitdaging ooit zijn aangegaan en ervan overtuigd zijn dat we bewust van het ene niveau naar het ander kunnen gaan zonder de fysieke lichamen achter te laten. Gefeliciteerd geliefden, jullie doen het!
Jullie zijn hiermee het Spel een stap voor en jullie werken er zeer effectief aan om dit voor elkaar te boksen.

Nu geven we inzicht in de andere veranderingen die je over de hele wereld ziet.
Je hoeft alleen maar naar het Nieuws te kijken om te zien wat er aan de hand is.
Alle landen ter wereld waren op een frequentieniveau georganiseerd die geen bestaanrecht had op de Nieuwe Aarde, en dat is een deel van de reden waarom vele landen moeilijkheden en revoltes hebben betreffende de oude energie.

Het is heel simpel: jullie kunnen kiezen waar je wilt zijn. Begrijp gewoon dat als je naar een ander niveau gaat er nog steeds hoge en lage vibraties zijn op dat volgende niveau. Jullie zullen nooit allemaal tegelijk op dezelfde frequentie leven, want dat zou erg exclusief zijn.

Dit is wat we met jullie willen delen, geliefden. Elke organisatie of menselijk collectief loopt de kans enkele uitdagingen te ondervinden in de komende jaren omdat jullie deze uitdagingen moeten zien door te komen. Het zullen uitdagende aanpassingen zijn, want vele van jullie hebben je organisaties gevormd. Of dat nu kerken, zaken of een club betreft, jullie vormden deze groepen op een bepaald frequentieniveau…

Dus, als die groepen naar het volgende niveau gaan, zullen er ook bepaalde aanpassingen nodig zijn. Organisaties die gevormd zijn op bepaalde principes die op de Nieuwe Aarde geen bestaansrecht hebben zullen als eerste die uitdagingen ervaren. Oordeel alsjeblieft niet over die uitdagingen als goed, slecht, hoge of lage vibraties, aangezien dat een gevolg van dualiteit is in jullie wereld waarvan jullie je nu volkomen verwijderen.

Het zijn gewoon aanpassingen zoals jullie aanpassingen doormaken van je fysieke lichaam terwijl jullie van het ene bestaansniveau naar het andere verhuizen.

Herhalingen en Verantwoordelijkheid.

Wat jullie nu zien gebeuren, vooral in de VS, zijn de presidentsverkiezingen die in een tamelijk ongewone toestand zijn gekomen. We zijn niet helemaal zeker wat het is, maar wat jullie zullen zien is dat dualiteit heen en weer wordt uitgespeeld.
Er zijn twee partijen die met elkaar debatteren. Zelfs als er een derde partij zou zijn, wat niet is gebeurd, maar die de dynamiek veranderd zou hebben, zouden vele oude energie technieken en systemen zijn blijven hangen die weigerden te veranderen.

Steeds maar weer hetzelfde doen en toch iets anders verwachten is wat jullie een definitie van dwaasheid vinden. Dit gebeurt nu op jullie planeet meer dan je ooit zou denken. Jullie proberen herhaaldelijk hetzelfde te doen en verwachten de zelfde resultaten, ondanks dat jullie je op een ander frequentieniveau bevinden.

Welnu, er is een verantwoordelijkheid – ach, daar heb je dat woord weer dat vele van jullie afschrikt - er is een verantwoordelijkheid van zijn op dit niveau van Licht. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop jullie vaak de diverse niveaus van overvloed of geld, als je het zo wilt noemen, op deze planeet bekijken.

Er zijn mensen die een gat in hun hand hebben, mensen die op een houtje bijten en mensen die zo veel overvloed hebben dat ze niet weten wat ze er mee moeten of er absoluut niet mee om kunnen gaan. Het is geen volmaakt systeem, lieverds.
Beoordeel je zelf nooit naar de hoeveelheid geld die je hebt of die je verdiend. Het is een systeem dat gemakkelijk veranderd kan worden, en hier komt iets interessants.
Als je naar het geld aspect kijkt en dat vertaalt naar vibratie, zou je kunnen zeggen dat de mensen die het meeste geld op Aarde hebben bijna ook de verantwoordelijkheid hebben om hoe dan ook mensen te helpen of dat nu met financiën is of door middel van programma’s die anderen helpen bekrachtigen.

Met betrekking tot overvloed kan je, als je de lat iets lager zet, een heel comfortabel leven leiden. Ja, je kunt het soms financieel moeilijk hebben, maar je er gemakkelijk bij voelen. Op de hogere sporten van de ladder heb je wellicht nooit problemen met geld, maar dan heb je verantwoordelijkheden die er op de lagere sporten niet zijn.

Vele van jullie hebben gekozen om de middenweg te bewandelen omdat het tamelijk comfortabel is. Wij vragen jullie eerst de verantwoordelijkheid op je te nemen en daarmee alles te veranderen. Het zal niet alleen je overvloed beïnvloeden, maar je ook helpen naar een hogere vibratie te gaan en welke beperkende conflicten dan ook los te laten op je weg naar een hoger niveau.

Wij zien hoe jullie op vele manieren hiermee starten in je organisaties, zaken, vriendschappen en spirituele families. Jullie beginnen dit concept op een heel mooie manier uit te dragen.

Licht is nooit exclusief.

Het enige wat we jullie willen bijbrengen is dat Licht nooit exclusief/uitsluitend voor vibratie is. Begrijp alsjeblieft dat jullie al die verschillende frequentieniveaus hebben, maar dat het licht dat door al die niveaus straalt, is exact hetzelfde licht.
Daarom kunnen jullie een verschil maken op elk van die niveaus die je kiest. Als je een verschil wilt maken op deze planeet, zul je tot een van die niveaus aangetrokken worden.

En jullie denken dan onmiddellijk: “O, maar dan verdien ik het topniveau, want ik heb zo hard aan mijzelf gewerkt om op dit niveau te komen en een verschil uit te maken.”

Licht is nooit exclusief en de laagste vibratie op jullie planeet moet ook dat licht voelen. Zodra je denkt dat je een niveau hebt bereikt waarop je op je gemak achterover kunt leunen, bereid je er dan op voor dat je erg verrast zult zijn als schijnbaar uit het niets je naar een ander niveau wordt gebracht. Jullie vibratie orde wordt op dat punt aangepast, omdat je niet door die deur kunt gaan als je aarzelt en de weg blokkeert. Je dient in staat te zijn direct door de poort te gaan met alles intact.

Singulariteit – ‘Wij’ zijn de groep.

Goed, wij hebben al 17 jaar als een collectief gesproken. Wij hebben als een collectief, als één stem vele van jullie leren kennen. Maar wij zijn niet één stem, en dat zijn we nooit geweest. Wij zijn een collectief van Wezens, en ieder heeft zijn eigen expertise.

Onlangs hebben we de analogie gebruikt van de oude schrijfmachines die jullie hadden. Heel lang hadden jullie de schrijfmachines die als je op een toets drukte iets kleins omhoog deed komen, op het papier sloeg en je boodschap op het papier drukte. Die machines waren grappig.

Toen kwamen jullie met een uitvinding die een bal in het midden had waar alle letters en tekens op stonden.
Her-inneren jullie je de toets? Als je op de toetsen drukte, ging de bal naar de perfecte plaats op de pagina en maakte de inspringing, keerde terug en bewoog naar de volgende volmaakte plek op de pagina als een op andere toets werd gedrukt.

Het gebeurde allemaal in een oogwenk. Dat is precies hoe wij zijn binnen wat wij de groep noemen, want we zijn een collectief van deskundigen op vele gebieden. Onze expertise en kennis werd gebundeld via een gezamenlijke stem waarmee wij 12 levens lang met de Hoeder hebben gewerkt. Wij zijn erg succesvol geweest om dat in dit leven voort te zetten, en op dat niveau te werken.

Wij beschouwden ons zelf erg succesvol door jullie met onze boodschappen te bereiken. Nu komen jullie op een ander niveau, daarom moeten wij net zo goed veranderen om dezelfde diepte te bereiken waarop jullie met ons kunnen communiceren. Om die reden geven wij ‘act de presence’ aan een van de singulariteiten die altijd deel uit maakten van het collectief dat bekend is als de groep. De singulariteiten die wij tot nu toe hebben geïntroduceerd zijn twee entiteiten die de Hoeder erg goed kent.

Zij zijn deel geweest van wat hij sinds het begin de groep noemt, ofschoon er bepaalde leden van de groep zijn die interim zijn. Met andere worden, ze gaan bij de groep voor een tijdje weg, en wanneer hun expertise nodig is komen ze weer terug. Deze bijzondere Wezens zijn hier vanaf het begin aanwezig geweest. Zij zijn op vele manieren erg close met de Hoeder. Wij zullen ze vragen erbij te komen, één voor één.

Opkomst van de Hoeder van Tijd.

Gegroet, Ik ben … de Hoeder van Tijd en ik heb een heel lange periode met jullie gewerkt om nu hier te zijn. Jullie wisten beter dan wie dan ook waar dit toe leidde. Dit is er gebeurd, want jullie zijn begonnen tijd op een nieuwe manier te bewegen. Jullie denken dat het tijd is, maar we zeggen jullie dat tijd vanaf het prilste begin eigenlijk een illusie is geweest op jullie planeet. Nu beginnen jullie dat te begrijpen en het op een nieuwe manier waar te nemen, maar jullie hebben ook het vermogen verkregen het te beheersen.

Vele van jullie denken: “Hoe kan ik terug in de tijd gaan, want dat zou het volmaakte antwoord zijn op alles. Ik zou gewoon terug gaan en alles in orde maken dat in het verleden een puinhoop werd. Ik zou beslist een hoop geld vergaren en mee nemen, en mijn leven zou ineens geweldig zijn.”

Welnu, jullie missen een belangrijk ding. Jullie leven in een wereld waar je verschillende perspectieven tegelijk ziet. Jullie zien het verleden, het heden en de toekomst. Het verleden is niet meer dan een herinnering. Denk na. Het verleden is een erg ingebakken herinnering waar jullie je leven omheen weven, want jullie zijn wie je eerst bent geweest en dan zijn jullie wie jullie worden.

Wij zouden jullie graag helpen dat te veranderen, en het is een zeer eenvoudige techniek. Nu, we zullen nu een heel diep zaadje planten en terug komen om je te helpen hiermee te werken en om er zeker van te zijn dat je het begrijpt.

Circulaire Tijd.

Wat betreft verleden, heden en de toekomst, jullie geloven dat slechts een van die drie werkelijk is; het heden. Het verleden is slechts een herinnering en de toekomst is alleen een potentie of mogelijkheid.
Wij zouden graag willen dat jullie het zien zoals Einstein het zag; als een voortdurend weefsel, als een constante stroom die van het ene gebied naar het andere vloeit.

Je kunt het beschouwen als een stroom die dan hier en dan weer daar heen gaat.
Je zou je leven opnieuw beginnen en als je ouder zou worden, zou je deze richting opgaan en de flow zou met je meegaan. Zo nemen jullie dit waar. Jullie plaatsen je bewustzijn hier en de flow gaat zo: daar is jullie verleden en dit hier
Is jullie toekomst.

Jullie proberen altijd uit te vinden hoe je de toekomst kunt beheersen. Jullie denken dat als je dat kunt je dan alles hebt wat nodig is. Wat jullie niet begrijpen is dat de stroom van bewustzijn die jullie momenteel tijd noemen in feite circulair van aard is. Hoewel jullie den ken dat het een rechte lijn is, zeggen wij dat het een gebogen lijn is.

Het is niet alleen gebogen, maar het is circulair; jullie verleden en heden vouwen zich op een prachtige manier om elkaar heen en verbinden zich met elkaar. Wist je dat je toekomst verbonden is met je verleden? Wist je dat de beheersing van je toekomst ligt in het zuiveren van je verleden? Is dat niet iets wat enkelingen altijd al hebben gezegd? Dit is een simpel inzicht ervan, want circulaire tijd is de enige tijd die er is.

Nu zouden vele van jullie graag terug in de tijd willen gaan en er plezier aan te beleven omdat jullie je omgeving op die manier kunnen controleren. We zeggen jullie dat als je eenmaal tijd begrijpt en het geheel overziet van wat het werkelijk is, je helemaal niet graag terug in de tijd wil gaan. Het zou net zo zijn als het omkeren van je innerlijke spijsverteringsysteem, en dat is beslist geen prettig gezicht.

Het gaat er om dat je hier gewoon mee werkt om je verleden aan te pakken, want dat is het deel dat je kunt veranderen. Jouw deel is een ingebakken herinnering en ja, het is op je hart gestempeld. Daarom is het meer dan slechts een herinnering. Het is een emotionele herinnering die je naar Thuis zult meedragen omdat je terugkomt met alle ervaringen die je op Aarde hebt gehad.

Daar zit je dan, je werkt ermee en het is werkelijk prachtig! Als je toch ooit kon zien wie je werkelijk bent, dan zou je alles ogenblikkelijk veranderen om in je ware luister te leven in plaats van net te doen of jullie de verloren kinderen zijn die jullie soms pretenderen te zijn. “Ik heb dit nodig. Ik wil dat hebben, iemand moet me de weg wijzen.” Geliefden, kleine onnozelaars, je kunt er zijn wanneer je maar wilt.

Je hoeft alleen maar je ogen te openen en je realiseren dat je al bewust bent, om dan overeenkomstig in actie te komen in plaats van af te wachten totdat alles op zijn plaats is om de volgende stap te maken… Doe die stap gewoon! Maak maar fouten. Heb het lef om twee stappen te doen als het moet om bij te blijven. Hoe dan ook, je zult de energie harmoniseren en aanpassen zodra je in beweging komt.

Wij zeggen jullie dat de sleutel voor je toekomst in het verleden ligt. Het ligt niet in het heden, want het gaat er om elk NU te zuivere en je ermee te verzoenen alsof al voorbij is. Als je onvolledige relaties of energieën uit het verleden vast houdt, zal het je weerhouden. Het zal je niet toestaan heel te zijn, omdat je die negatieve energie mee moet nemen naar je toekomst, het lijkt je dus in de greep te hebben. Het verleden, heden en de toekomst zijn niet afgescheiden op de manier waarop je dacht dat ze waren.
Wanneer jij je verleden en je toekomst met elkaar verbind, begrijp je ook dat je controle hebt over je leven en dat je het groots kunt maken. Je vraagt je af: “Waarom zou ik het groots maken? Oké, ik vind het fijn om hier te zijn, maar wat maakt mij zo speciaal?”

Je hebt geen idee hoe speciaal je bent, totdat je werkelijk Thuis komt en al de mensen ziet die opzij gingen opdat je hier en nu in die stoel kon zitten. Ze zijn ongelooflijk trots op je omdat je het werk al gedaan hebt om de Aarde te veranderen. Wij zijn ongelooflijk trots op je voor al het mooie werk. Wij beloofden dat we, voor deze dag voorbij was, ruimte zouden maken om Elrah binnen te laten komen, dus wij verlaten jullie nu. Ik ben… de Hoeder van Tijd.

Opkomst Elrah.

Gegroet, Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst. Ik ben hier om met jullie te werken op vele diverse manieren. Jullie proberen nu allemaal achter mijn accent te komen. Waar komt dat vandaan? Uit welk deel van de wereld komt dit accent?
Nee, het komt niet van de Aarde, het is een ritme.

Veel van jullie talen zijn ritmes, verschillende patronen waar jullie nogal vaak op terugvallen. Wij willen jullie graag vertellen hoe ik in de toekomst met jullie zal werken. Jullie zijn grote wezens die de Sluier van Vergetelheid om hebben gedaan, en wij willen jullie zeggen hoe je kunt beginnen die Sluier te verwijderen.

Vele van jullie zullen ontdekken wie jullie werkelijk zijn en wie je altijd bent geweest. Jullie stoppen gewoon met net te doen alsof je mens bent. Jullie verwijderen de jassen en mantels die niet meer nodig zijn op jullie pad.

Elrah’s Glimlach.

Wat is mijn geschenk? Welnu, dat is wat ik hier en nu jullie wil vertellen. Ik wil graag jullie iets hierover vertellen, opdat jullie beter begrijpen hoe jullie op de planeet Aarde reageren. Ik heb een geschenk dat overal bekend is in dat wat jullie de hemel noemen, ik noem het Thuis.

Mijn geschenk is erg uniek, want ik heb het vermogen vanuit Thuis met mensen te communiceren. Dat gebeurt via trillingen en een ritme. Dat is ook een deel van de reden waarom de Hoeder en ik goed door één deur kunnen, want hij is in dit leven een drummer en hij heeft altijd met ritmes gewerkt.

Telkens als hij van de ene naar de andere kant van een kamer loopt, telt hij op een of andere manier in ritmes. Vaak is het mijn ritme dat ik hem aangeef, opdat hij me kan voelen en met me kan communiceren. We hebben samen m et die connectie gewandeld en hij vertrouwt er op. Hij heeft er nu mee gewerkt om te leren hoe hij sommige van zijn channelingsvaardigheden op een andere wijze kan gebruiken.

Zijn bereidheid om in beweging te blijven geeft ons de gelegenheid op een iets andere manier door te komen met een meer gerichte vibratie om jullie expertise te brengen uit de diepste kern van ons Wezen. Mijn expertise is communicatie en ik heb veel gecommuniceerd aan deze kant van de Sluier. Er zijn er vele die ik persoonlijk geleerd heb om te communiceren met mensen.

Vele van jullie noemen het channelen, anderen hebben er een andere naam voor. Jullie hebben geen idee hoeveel gebeden wij dagelijks horen, en jullie bidden voor de vreemdste dingen, geliefden.
Soms bidden jullie om geld en dan bidden jullie om geen geld te hebben; jullie bidden om een relatie en als die er is, bidden jullie om er vanaf te komen. Jullie zijn soms zeer verwarde wezens, maar dat maakt niet uit want wij houden toch onvoorwaardelijk van jullie. Wij oordelen op generlei wijze over jullie en wat wij wensen dat jullie dit van ons zouden willen leren, want het is het volgende niveau om elkaar te helpen.

Waarom zouden we plotseling de Sluier opzij willen trekken en jullie laten zien wie wij eigenlijk zijn en waarom wij iets meer van de persoonlijkheid en de kennis van elk van deze Wezens aan jullie doorgeven? Dat komt omdat jullie eigen menselijke evolutie hetzelfde doet. Jullie beginnen naar het volgende niveau te gaan, waar jullie je vertakken op nieuwe manieren waarmee jullie je nooit eerder gemakkelijk bij voelden.

Het is magisch. Wij dagen jullie uit je uit te strekken en te zien wat daar is, verleg je grenzen en je comfort zones iets verder. Kijk waar je vreugde is, kijk waar je hart is. Wij zijn zo bekend met deze kant van de sluier en wij wensen jullie hierheen te halen, wij wensen jullie Thuis te brengen. Wij wensen jullie te helpen herinneren hoe het is om Thuis te komen.

Waarom zouden wij dat doen? Ach, omdat een ieder van jullie een aspect van Thuis heeft dat jullie meebrachten naar de Aarde en dat je koestert in die fysieke biologische (lucht)bel. Vele van jullie hebben hun speciale aspect van Thuis al gevonden en zij noemen het Passie. Als je het eenmaal hebt, kan je niets anders meer.

Het is zo prachtig, omdat jullie ogen oplichten als je in Passie verkeert. Zelfs als iemand je zegt dat je fout zit, maakt het je n iets uit omdat je in je hart weet dat je goed zit… Je wéét dat dit je Essentie is, en je voelt het. Dat is wat voor een ieder van jullie werkt terwijl jullie voort gaan. Elrah is hier om jullie lachend te houden. Jawel, ik zal jullie laten lachen als je mij te serieus neemt.

Weet dat het een Spel is dat jullie spelen; het is niet je verantwoordelijkheid om alles serieus te nemen of alles te herstellen. Wij willen dat jullie van deze reis genieten. Wij willen dat jullie hier genieten van elk deel van jezelf en dat jullie in staat zijn je Essence uit te dragen.

Wij zeggen jullie dat er een stroom is van wezens die van de Aarde Thuis komen, want zodra ze sterven moeten ze hier komen en zich Thuis herinneren. Sommige mensen voelen zich erg betrokken bij hoe wij deze wezens kunnen voorbereiden en helpen te aarden en het Licht van Thuis te vinden. Maak je geen zorgen, wij zijn Lichtwerkers en wij regelen dat wel.

Het concept hiervan is erg eenvoudig, omdat een ieder van jullie een uniek en individueel puzzelstukje heeft dat niemand anders kan dragen. Als je nu naar voren durft te treden en er op vertrouwt, zullen jullie je ruimte vinden, het werkt altijd. Jullie zullen zien dat de volgende generatie hiermee op de proppen komt, en jullie op vele verschillende manieren laat lachen, maar jullie zullen het altijd voelen. Jullie zullen die diepe verbinding voelen en jullie zullen die kant op bewegen. Dit zijn aspecten van de nieuwe energie van de Nieuwe Aarde.

Iemand in voor Passie?

Vele van jullie hebben ons jarenlang horen spreken over jullie Passie. Enkele onder jullie raken nogal gefrustreerd en zeggen: “Wij horen jullie alsmaar over Passie spreken, toch heb ik die van mij nog niet kunnen vinden. Ik voel er een ietsje van, maar daar koop ik niets voor.”
De meeste mensen proberen uit te vinden hoe ze er inkomsten mee kunnen genereren, maar dat is niet wat wij jullie vroegen. Wij vroegen jullie je Passie te vinden. De meeste van jullie zullen er uiteindelijk de kost mee verdienen, maar ga daarin eerste instantie niet van uit, want dat zal je visie bezoedelen zodra je dat als doel stelt.

Ontdek, in plaats daarvan, wat je gelukkig maakt. We horen jullie al zeggen: “Ik kan mijn Passie niet vinden. Ik weet niet wat het is. Ik begrijp het niet als jullie erover praten.”

Hoe zou je het vinden als we je Thuis brachten? Hoe zou je het vinden als wij jullie Thuis brachten, hier een kijkje lieten nemen en jullie vertelden welke leuke dingen wij Thuis kunnen doen? Jullie zouden je ineens beginnen te herinneren wie je was als je niet op Aarde was. Er staat je niets in de weg om je Passie nu snel te ontdekken, omdat er geen menselijke overtuigingen meer zijn die het kunnen bezoedelen of die het vreemd doen lijken.

Het concept is erg simpel. Wanneer je in beweging komt, verander je Passie. Dus wat gaan jullie doen met je Passie, want daar zit het knelpunt. Hoe ga je ermee te werk? Welnu, geliefden, wij zullen er niet zijn om je de weg te wijzen, de deur open te doen en je een richting in te duwen. Maar wij zullen er zijn om je aan het lachen te krijgen en om je aan Thuis te Her-inneren; je te Her-inneren wie je bent, waarom je hier bent en waar het om gaat.

Geliefden, geloof het of niet, jullie zijn de grootste engelen die ooit leefden. Ik heb meerdere levens met de Hoeder gekend. Er waren levens waarin we de beste vrienden waren, in andere levens waren we zakenpartners. Er waren levens waarin hij mijn broer was, en zelfs een leven waarin hij mijn vrouw was. We hebben samen vele levens gedeeld en we kennen elkaar heel goed, wij zijn telkens weer een reflectie van elkaar op het hoogste niveau.

Het is magisch en wij willen dit met jullie delen, want jullie kunnen dat ook voor en met elkaar doen. Jawel, jullie kunnen channelen. Jullie allen hebben het vermogen ervoor. De stemmen zijn er al, ze wachten tot jullie luisteren en ontdekken wat bij jullie past. Durf gewoon je ZELF te zijn. Durf te ZIJN wie je bent. Wij delen die boodschap van je hart met de rest van de wereld.

Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst, en ik verlaat jullie nu met een eenvoudig geheugensteuntje: bejegen elkaar met respect. Voed elkaar waar en wanneer je kunt. Her-inner je dat het een splinternieuw Spel is dat jullie spelen, speel goed samen.

Espavo.

De groep.

Vertaling ArjunA

Geen opmerkingen: