zondag 2 september 2012

De Leeuwenpoort en verder... in de richting van de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde - Celia Fenn

De Nieuwe Aarde Energieën augustus 2012

Aartsengel Michaël door Celia Fenn

Geliefde Familie van Licht, in dit jaar 2012 zijn jullie net een Uitzonderlijk Tijdbaken gepasseerd...de Leeuwenpoort van 8: 8, 8 augustus 2012. Dit kenmerkt het begin van het Planetaire Nieuw Jaar en de Nieuwe Cyclus van Energieën die leiden naar 2013 en de Manifestatie van de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde in jullie werkelijkheid.
Wat een vreugde, Geliefde Familie, om deze Gezegende tijd en de Transformatie van de Aarde om haar Hogere Werkelijkheid en haar Nieuwe Bestemming, te verwelkomen.

Ja, jullie Aarde zit in het proces van Ascensie voor haar nieuwe rol als Lid van de Galactische Raad en een tijd waarin de Planeet / Ster door haar eigen Raden van Licht in haar verdere evolutie zal begeleid worden.

De Leeuwenpoort was altijd al een bijzondere viering van de Sirius-energie in samenwerking met de Oude Egyptische Wijsheidhoeders. Op dit moment, viert jullie Sirius Lichtfamilie jullie "afstuderen" naar een onafhankelijke status als Wijsheid- en Aardehoeders van de Nieuwe Aarde.

Velen van jullie die er klaar voor zijn, activeren nu hun Zonne- en Galactisch Lichtlichaam en bewegen zich naar Multi-Dimensionaal Bewustzijn. Jullie nemen grote stappen vooruit, terwijl je je voorbereid op je werk als de Aardehoeders en Navigatoren van "Ruimteschip Aarde', terwijl ze door de 2012 poorten naar de Nieuwe Aarde Frequenties van Licht gaat. Wanneer je dit Nieuwe Werk binnengaat, zul je Vreugde, Kracht, Doelstelling en een gevoel van Voldoening hebben, terwijl je je zonder ramp of catastrofe door deze Transitie beweegt, net zoals we jullie al vele jaren verzekerd hebben! 


Geliefden, dit zal voor velen om je heen een verwarrende tijd zijn. Er zal een laatste "opheffing" of zuivering van het lang aangehouden "Atlantis Syndroom" van angst zijn, wanneer de angst voor wereldwijde catastrofes en straf verwijderd zal worden uit het Collectieve Bewustzijn en de Planeet voorwaarts zal gaan zonder de oude geloofssystemen die angst, gebrek en lijden veroorzaakten. Wanneer dit proces zich voordoet, zullen velen zich verward en verloren voelen, alsof ze niet gecenterd zijn, terwijl het Collectieve Bewustzijn een Nieuw Perspectief op het Leven en op de Sociale Evolutie begint te vormen. Dit zal vooral duidelijk worden in jullie politieke en economische systemen en de grote veranderingen die de komende vijf jaar zullen aangebracht worden.

Dit is het "moment" voor de Indigo Wezens, degenen die in de jaren ‘70 en '80 kinderen waren, en die nu in hun volwassen jaren komen, klaar om aan hun missie te beginnen in het weven of het manifesteren van de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde Maatschappij. Samen met de Prachtige Kristalkinderen, dit is hun spirituele ZielsTaak. Diep van binnen weten ze hoe de Energie van de Nieuwe Aarde in de tijd na december 2012 zal Verschijnen en zich zal Manifesteren.

De Nieuwe Aarde Raden van Licht
De Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde zal geleid worden door haar Hoger Dimensionale "Raden van Licht". Dit zijn de "Raad van Oudsten", de "Raad van Aardehoeders" en de recent opgerichte "Raad van Kinderen". Deze Hoger Dimensionale Raden die samenwerken met de Zonne-Raad en de Galactische Raad, zullen belast worden met de leiding van de Nieuwe Aarde in haar Multi-Dimensionale Toekomst van Vrede en Overvloed.

De Belangrijke Beslissingen over de Toekomstige Ontwikkelingen van de Aarde en haar Relatie met haar Zonne- en Galactische buren, zullen gemaakt worden met de Raad van Ouderen in samenwerking met de Zonne- en Galactische Raden. De Belangrijke Beslissingen met betrekking tot de Aarde en het welzijn en de duurzaamheid van de Planeet, zal gemaakt worden met de Aardehoeder Raad.

Alle leden van de Raad van Oudsten zullen ook Leden van de Aardehoeders Raad zijn, en deze twee instanties zullen nauw samenwerken.

Ook nieuw gevormd is de Raad van Kinderen, die de zaken van Nieuwe Zielen en de Nieuwe Golven van Kristalkinderen die op de Nieuwe Aarde aankomen, zal beheren. De Raad zal gewijd worden aan het waarborgen van hun welzijn op de Planeet, en dat allen welkom zijn en verzorgd worden, zoals ze verdienen.

Geliefde Familie van Licht, wanneer je met deze Raden begint te werken, zul je de ware kracht van Hoger Bewustzijn en je vermogen om een Vreedzame en Overvloedige toekomst voor jezelf en de planeet te Manifesteren, als geheel beginnen te begrijpen.

Activeren van het Zonne- en Galactische Lichtlichaam
Geliefde Familie van Licht, zoals velen van jullie beseffen zul je, wanneer je aan deze doorgang van de 2012 poorten begint, aan vele krachtige binnenkomende Kosmische Frequenties en Lichtcodes blootgesteld worden. Maar weet dat wanneer je Bewustzijn zich naar Multi-Dimensionale frequenties uitbreidt, je Lichtlichaam de Zonne- en Galactische niveaus zal activeren die deze frequenties in evenwicht zullen brengen en op de gepaste niveaus zullen absorberen, zodat het Fysieke Lichaam niet overbelast of geschaad wordt.

Het Zonne-Lichtlichaam is jullie link tot Solaris, of de Zon. Dit Lichaam bestaat uit Gouden Licht en het absorbeert de energie van de Zonnevlammen en Magnetische Straling van de Zon gemakkelijk. Als dit Lichaam geactiveerd is, zul je niet langer negatief beïnvloed worden door de Zonne-activiteit en straling van de Zon. Het Zonne-Lichtlichaam absorbeert en geleidt deze energie gemakkelijk, zodat het op effectieve manieren gebruikt kan worden om het gehele Lichtlichaam / Fysieke Lichaamsstelsel te voeden met de binnenkomende energiepatronen en informatie die via de Zonne-Raad Transmissies geleverd worden.

Ook het Galactische Lichaam, indien geactiveerd, is in staat om Galactische Transmissies te absorberen en te handhaven op de Diamanten Lichtfrequentie, zodat deze de Levenskrachtenergie van het Wezen in de lagere dimensies van ervaring niet verstoort. Het Galactische Lichaam is het Diamanten Lichtlichaam en het verbindt zich met het Galactische Centrum en de Galactische Raad van Licht. Wanneer deze twee Lichtlichamen geactiveerd worden, de Zonne- en Galactische Lichamen, wordt het Wezen volledig geactiveerd met wat we het Negende Dimensionale niveau zouden noemen, en is het klaar om verantwoordelijkheid te nemen als lid of medewerker van de Nieuwe Aarde Raden van Licht.

Geliefden, jullie zullen degenen die naar Multi-Dimensionaal Bewustzijn opgestegen zijn herkennen. Ze zullen een Kracht en Licht in hun Wezen hebben, ze zullen dit Licht vanuit hun innerlijk uitstralen! Ze zullen Krachtig en Direct zijn, en tegelijkertijd Medelevend en Liefdevol. Ze zullen Blij en Gelukkig zijn en in het huidige moment leven, zonder angst of wrok. Ze zullen volledig "mens" zijn in hun vermogen om het leven in al zijn aspecten te leven, terwijl ze ook in staat zijn het Goddelijke en Oneindige te ervaren die hun essentie is. Ze zullen Spirituele Strijders, Leiders, Moeders en Vaders, Wijze Mannen en Vrouwen en Ouderlingen zijn.

Het is inderdaad een tijd van Grote Viering, Verandering, Schoonheid en Vreugde! Het is het moment dat je hier kwam ervaren en de tijd waar je vele levens naartoe heb gewerkt! Wat een Vreugde dat de Aarde opstijgt naar Multi-Dimensionale Frequenties van Liefde en zich als een prachtige bloem van Licht in de Melkweg ontvouwt. Geliefde Familie van Licht, weet dat terwijl dit plaatsvindt, ook jij, een ieder van jullie, een prachtig Multi-Dimensionaal Wezen van Licht bent, een Kosmisch Juweel, een Ster aan de Hemel, een Vonk van Goddelijk Licht!
Geliefden ... we vieren jullie op dit moment!

Wij wensen jullie Vreugde op jullie Ascensiereis door de 2012 Poorten van Licht naar de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde Werkelijkheid!
Het is begonnen!

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age
Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.


© 2012-13 Celia Fenn en Starchild Global
Creative Commons License
Dit werk is gelicentieerd onder een Creative Commons Licentie.
U bent vrij om het werk te kopiëren, te distribueren, weer te geven en uit te voeren onder de volgende voorwaarden: U moet de auteur benoemen, U mag dit niet gebruiken voor commerciële doeleinden en u mag dit werk niet wijzigen, veranderen of op voortbouwen. Bij hergebruik of verspreiding dient de gebruiker anderen de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken. Elk van deze voorwaarden kan worden afgeweken indien u toestemming hebt van de rechthebbende. Elk ander doel van gebruik moet toestemming worden verleend door de auteur.

Geen opmerkingen: