zaterdag 9 augustus 2014

De Ster Ouderen - Gesp Je Veiligheidsgordel Vast Wereld - We Arriveren! - 6 augustus 2014 - Aluna Joy

Wij weten dat jullie het kunnen voelen aankomen. Iets groots staat op het punt om te verschuiven. Jullie harten fladderen op een nieuw ritme. Wat eraan komt zal ongelijk zijn aan wat dan ook dat jullie nog moeten ervaren … maar het is iets waar jullie voor gewenst hebben. Dit is een grote validatie voor al het harde werken dat jullie gedurende een zeer lange tijd gedaan hebben.

Wij zeggen dat jullie je zouden kunnen voelen alsof je uit een kanon geschoten bent na een lange tijd in een incubatie periode geweest te zijn (sinds 12/2012). Creatie gaat ermee beginnen om nu zeer snel te bewegen. Dus gesp alsjeblieft jullie veiligheidsgordels vast! Dit zou aan kunnen voelen als willekeurige pulsen van kosmische adrenaline toevloeden die niet verbonden schijnen te zijn aan elke van de gewone bekende bronnen (zonnevlammen, aardbevingen, wereldwijde gebeurtenissen, enzovoorts). Dit is omdat wat er nu door jullie heen pulseert niet van de oude wereld is, maar van de nieuwe wereld afkomstig is welke jullie nog niet kunnen zien.


Er zullen vele vreemde en wilde deiningen en opgewaardeerde tijd en ruimte vervormingen rondom jullie heen zijn. Diepte inzicht en visie zullen onbetrouwbaar zijn samen met een overvloed van andere nieuwe en vreemde symptomen. Technologie zal ook op een regelmatige basis gaan opspelen. Ben geduldig. Je zou het gevoel kunnen hebben dat alles waarvan je dacht dat je bent verouderd is; iets hiervan is waar. Dump nu snel wat niet jouw toekomst ondersteunt. Genees/herstel jouw relaties waarmee je wenst voorwaarts te gaan. Je zou je ertoe geroepen kunnen voelen om jouw fysieke lichaam te reinigen en meer tijd door te brengen met ook het opruimen van je hart. Je mag je behoorlijk uit synchronisatie voelen met de oude fysieke/materiële wereld als het samen met de herinnering en de geschiedenis vervaagt. Ben bedachtzaam over jouw omgeving en ben voorzichtig. Ben duidelijk/helder voordat je handelt. Spring niet totdat je gereed bent.

Jullie zullen nu plotselinge opruimingen en genezingen beginnen te zien, samen met de terugkeer van de lang gemiste, synchronistische evenementen in jullie levens. Alles waar je om gevraagd hebt zal zich beginnen te manifesteren binnenin het energie gebied (je emotionele gevoel) waar je om vroeg. Bid voor al diegenen die nog steeds leven en handelen vanuit zelf-absorberende, liefdeloze en onverzoenlijke perspectieven. Dit zal extra uitdagend voor hen zijn. "Vergeef ons onze overtredingen, zoals wij diegenen vergeven die in overtreding tegen ons zijn." Jullie levens moeten in een staat van liefde en vergiffenis geleefd worden. Vergiffenis kan niet gebeuren tenzij je het verleden loslaat. Dit is specifiek nu noodzakelijk terwijl jullie verleden aan het ontbinden is.
Het drama dat omringt en verbonden is aan een enorme overvloed van oude in elkaar gedraaide en simpelweg krankzinnige karmische koorden en programma's is aan het imploderen. Deze zijn de disfunctionele koorden en onjuist gekwalificeerde creatieve kracht welke trauma, drama en oorlog gedurende eonen creëerden. Wij zien deze door families, landen en werelden lopen. Je zult ofwel uitgedaagd en genezen worden van deze karmische koorden, of je zult goddelijk van hen gescheiden worden.
Breng jullie zelf in gereedheid om in/naar de onbekende ruimte te springen welke jullie de toekomst noemen. Dit vereist van jullie om een moedig nieuw hart te hebben. Deze tijd kondigt een dringende oproep aan om dit nieuwe hart geboren te laten worden, en om weer te beginnen. Dit is wat genoemd wordt "twee keer geboren" worden. Jullie moeten je hart niet instellen op wat jullie geweest zijn, maar op wat jullie zullen zijn. Wie jullie zullen zijn is jullie authentieke en goddelijke zelf. Dit is leven in de goddelijke staat van aanwezigheid en holistisch meesterschap.
Net zoals de oude Godin Maat die de harten woog van diegenen die hun definitieve reis betraden, worden nu jullie harten afgemeten zonder het einde van jullie fysieke levens. Dit is een volledige lichamelijke/ziel heropstart. Hoe lichter het hart, hoe dichterbij tot je doel je zult zijn. Het is tijd om vrolijker te worden, je te ontspannen, je lei te reinigen, en giftige situaties los te laten.
Aan het einde van de zomer en de vroege herfst zal de wereld er aanzienlijke anders uitzien en anders aanvoelen. Je zou bij jezelf gewaar kunnen worden onmiddellijke duidelijkheid en inzichten te verkrijgen. Je ziel zal zich vrijgesteld uit de gevangenis voelen waarvan je niet wist dat je daarin zat. Vele worstelingen zullen opgelost zijn. Vele initiaties zullen gerealiseerd zijn. De uitdagende kwesties van de wereld zullen tot rust komen terwijl de mensheid wereldwijde en collectieve lessen leert. Jullie zullen niet alleen weten maar ook VOELEN dat de gehele mensheid één is. Wij weten dat jullie je nu bezorgd over de uitkomst voelen, maar ondanks jullie tijdelijke gebrek van toekomstige visie momenteel, is er een Goddelijk Plan werkzaam, en het is precies op tijd … en JULLIE zijn dat ook!
Heb Liefde en vergiffenis in jullie harten, en heb geloof/vertrouwen in alle krachtige grondslag welke jullie neergelegd hebben. Deze tijd is de vervulling van levensspannen. Het zal een nieuwe tuin manifesteren, en het maakt zich gereed om uit te lopen!
Vertaling: Cobie de Haan - www.denkmetjehart.blogspot.nl
Aluna Joy Yaxkin © www.alunajoy.com

Geen opmerkingen: