woensdag 11 februari 2015

De Equinox (op 20 maart 2015) met een Eclips. Oh jee! - Aluna Joy Yaxk'in

We hebben gehunkerd de laatste paar weken met wat opnieuw starten en her-verbinden, wat verliezen en bevrijdingen. We vierden zoete energie overdrachten van intense energie vanaf het midden tot aan het eind van december. We hadden dit verwacht en brachten die tijd door, met een speciale groep, in het glorieuze Palenque, in Mexico op de dagen van de Godin Guadalupe. We wisten weinig in die tijd maar wel we die energie rust nodig hadden omdat er nog meer transformatie onderweg was; Veel meer!
2015 kwam binnen als een raket en ongeveer een week was die rit zo, zo goed! Toen werd ons volgende niveau van werk duidelijk. Ja… het werd gewoon dieper en meer werkelijk. We hebben alle gebieden van ons leven en ons werk weer bekeken en waar het vanaf nu naar toe gaat. Sommige zaken moesten directe worden veranderd en andere verschuivingen zullen door het jaar heen gebeuren. Het voelt als een diepe, stoffelijke, emotionele en spirituele metamorfose. Ik denk over veel zaken en concepten na waarvan ik hoop dat die zich in zijn geheel zullen manifesteren. Ik weet dat we allemaal vragen wat het volgende is en ons volgende niveau onze persoonlijke bestemming. We hebben intens de voortdurende beperking van de mensheid besproken voor onmiddellijke healing en het manifesteren van die grotere zaken waarop onze dierbare Jeshua nog steeds wacht dat we dat creëren. Het voelt alsof die dingen in ons bewustzijn beginnen uit te kristalliseren.
We kregen nog een enorme levensveranderende explosie aan het eind van januari. Op 31 januari 2015 vierden de Maya tradities het opnieuw starten van de Kiche Heilige Kalender die genoemd wordt de Cholq’ij. Dit valt op elke 8 BATZ dag, iedere 260 dagen. Ik stuur hierbij mijn zegeningen en steun door naar de Maya Dagbewaarder en Elder Don Rigobetero Chanchavac voor zijn onvermoeide toewijding aan de geëerde traditie van deze tijd. Deze dag is de meest heilige voor de traditionele Maya mensen. Die tijd komt met een enorme energie explosie en dit jaar was die groot. Deze dag werd gevolgd door een krachtige volle maan op 3 februari.
Ook al was de Zon sedert de laatste oktober relatief rustig geweest, we voelen nog de zij effecten van de elektromagnetische opwaarderingen die de super opgeladen zonnevlam handschoen aan ons gaf. Dit alles heeft opgevoerd waar we nu zijn. Dit heeft ons enige enorme en pijnlijke koerscorrecties gegeven in Sedona welke zeer diepe emotie en afwerking heeft gebracht. Ons universele hart wordt open gebroken en opnieuw weer geschoond. Ik weet dat als we werkelijk opengaan, ook al kan dit een denken-verlammend, voortdurend plettend proces zijn, het is een voorloper op ons volgende niveau. Het is duidelijk voor me dat iets heel groots op weg is, en al gauw.
Zorg ervoor dat je iedere dag je voeten op de grond krijgt. Laat je denken los. ADEM … en laat bewust alles los dat je kan afhouden van je bestemming. Alle moeilijke werk is nu gedaan. Er is heel weinig nog te doen. Alles wat we nog moeten doen is om in die hogere frequentie te stappen. De makkelijkste manier om dit te doen is om je te gronden, te ademen en los te laten. Het is best eenvoudig en te doen voor iedereen.
Onze Egyptische Pelgrimstocht komt al gauw en de nieuwe kleine opstoppingen in de politiek van Egypte zal opnieuw ruimte maken voor ons in de tempels. Dit jaar ben ik nogal verrast geworden met Spirit’s geschenk van een toeristvrije, heilige ruimte. Op onze eerste dag in Egypte, met vol zicht op de grote piramide, wordt de planeet geactiveerd door een Totale Zonne Eclips en precies op weer een zeer krachtige Equinox! Direct na deze dag van mijlpaal en binnen weer een ander raam van een eclips, zullen we de Konings Kamer in gaan in de Grote Piramide en ook met de sfinx communiceren met de gesloten lippen. Na onze recente her-verbindingen verwacht ik dat we in staat zullen zijn om nog meer van Egypte’s mysteries te zien. Ik heb inzichten gehad dat in 2016 Egypte’s toerisme zal terugkeren met toenemende hopen mensen als we volledig opgaan uit de duistere scheur in de MelkWeg. Dit zou mijn laatste trip hiernaar toe zijn. Maar je weet het maar nooit.
Ten slotte geven we onze nieuwe Schotse Hooglanden Essenties vrij: De Afgezanten van de Creatieve Stem van de Universum Essence Series die vier nieuwe Schotse 2014 Pelgrimage Essenties inhouden. Spirit vroeg ons om tot aan deze tijd te wachten om deze Hoogland groep vrij te geven en nu weten we waarom! (veel meer hieronder).Het grote thema uit deze essentie groep is de afbraak van de oude beperkingen en grenzen. Zelfs terwijl we op de pelgrimstochten waren, kregen we wat we allemaal de “wobblies” (“schommeltjes”) noemden. We liepen tussen werelden in, bij het meeste van onze pelgrimstocht. Het was buitenwerelds (Tjee, ik moet echt een nieuwe wereld thesaurus(woordenboek) hebben om enkele van de belevenissen uit te leggen!) Ook creëerden we twee, krachtige essenties in het gebied van Palenque, Mexico (Bonampak en Yaxchillan) over de zachte heilige dagen van Godin Guadalupe. Dit zijn 2 Nieuwe Meester niveau Alchemie Essenties. Deze nieuwe essenties zijn belangrijke dingen voor de komende Zonne Eclips, de Equinox en voor een andere bandwijdte/frequentie omhoog-brenger. Je kunt onze essenties hier bestellen: http://www.alunajoy.com/essences.html  
Andere veranderingen gebeuren ook om de transformatie te beginnen over hoe we hier werken. We worden groen(= bijna afgelopen) met ons boek: “Mayan Astrology” dus de laatste ‘hard copies’ die we hebben verkopen we uit met een substantiële verkoop, omdat we in e-book formaten doorgaan. We hebben veel van onze essenties in een grote verkoop gezet totdat ze weg zijn. ( we zullen bestellingen vullen tot aan 13 maart, dan gaan we naar Egypte)
Enorme dingen komen er voor ons allen aan. Daarom geven we deze nieuwe essenties vrij nu… op 20 maart valt er een totale zonne eclips precies op de Equinox . Dit is een Krachthuis/batterij van energie, en een enorm keerpunt in onze toekomstige projecties. Het is een vitaal belangrijke tijd. Dit zal ten slotte de dunne schelp kraken van het ei waar we uit gaan geboren worden. De schelp zijn meer stukjes van ons beperkingsbewustzijn. Je zult niet meer terug kunnen gaan op de manier zoals de dingen waren na dit kruispunt. Een jaar verder vanaf nu zullen we op een zeer andere plek zitten.
AlunaJoy: Tijdens dit raam van die eclips, zal onze groep in Egypte zijn. Onze beste broeder Marcus Mason en zijn groep zullen onder het pad van de eclips zitten in de Schotse hooglanden, in de Eilanden van Arran, Mull, Iona en de Buitenste Hebriden wat eindigt met een Zonne Eclips ceremonie bij de Callanish Steen. 
;(We are booked up for Egypt, but I do think Marcus still has space in his group: http://www.heavenandearthcommunity.co.uk/PBCPPlayer.asp?ID=1546791
Sedert 2013 zijn we systematisch opnieuw be-draad en verbonden en zijn we begonnen om het nieuwe Aarde elektromagnetische veld te integreren dat ook weer werd opgestart en geëvolueerd werd door een serie van zonnevlammen (de oktober vlammen van 2014 waren een enorm deel van deze opstarting). Dit zal de Aarde beïnvloeden zoals dit al een paar jaren heeft gedaan, met een toename van vulkanen, aardbevingen en vreemd weer.
Vertaling Winny Dijkstra
(vrijdag:  Equinox: 20 maart 2015:  ppl Kringetje Brunssum: Heikop  18:30 u.  Zon onder 18:50 u.  winny  www.stralendetoekomst.nl   046 – 443 82 85  )
Geen opmerkingen: