maandag 2 april 2012

De Energieën van April 2012 - Jennifer Hoffman

Heb je vorige zaterdag de energie voelen verschuiven? Het voelde aan als een grote vrijlating, een herinnering dat we bijna uit de retrogradecycli zijn en het tijd is om weer vooruit te gaan. Maar voor we denken dat we teruggaan naar het 'normale' leven, zijn er enkele dingen die we zouden moeten overwegen.

Deze maand gaat om 'worden', het tijdelijk overwegen van hoeveel deze retrogradecyclus ons heeft opgebracht en hoe we vooruit moeten gaan met bewuste, weloverwogen en intentionele focus.

De vraag die we ons deze maand moeten stellen is: "Dient dit mij, is het iets waar ik mijn energie in wil stoppen en is dit de beste uitdrukking van dat wat ik op de nieuwe aarde wordt?"

De boodschap van deze maand is het 'Pad van Worden' en het verklaart hoe we ons uit het paradigma van de martelaar-heler naar een volledigere en volle expressie van onze energie bewegen. Geniet van dit artikel dat je hier kunt lezen. Het zal je helpen met de energieën van april!

De Energieën van April  
We bevonden ons sinds 23 januari in een slopende retrogradeperiode en dit heeft op elk aspect van ons leven impact gehad. Of het nu een project, relatie, levensbesluit of uitkomst was die niet wou bewegen, hoe belangrijk ook of hoe hard we ook probeerden, bracht deze periode veel in ons leven tot stilstand. Als een frisse adem begon de energie die wekenlang vastzat weer te bewegen en nu kunnen we beginnen met het ondernemen van actie. Maar ook al hebben we de kosmische ondersteuning om ons te vooruit te helpen, niet alles is 'vertrekklaar', omdat we nu een nieuw energetisch centrum moeten bepalen en beslissen waar we naar toe willen en wat er met ons verder meegaat.

De energie van maart focuste onze aandacht op de onevenwichtigheden in onze individuele en collectieve werkelijkheid door onze aandacht te vestigen op wat ons niet dient, beslissingen die we vermijden, dingen waarvan we hopen dat ze zich gewoon vanzelf zouden oplossen of wat we bereid zijn te tolereren. Maar in de vergrotende spiegel, die retrogrades kunnen zijn, lijkt alles vervormd. We zagen waar we in onze verandering tekortschoten, waar we ons onze vreugde ontzegden en onze beweging beperkten door niet stevig in onze kracht te staan. Het was tijd voor evaluatie, herbezinning, strategie en zuivering. In april kunnen we handelen en actie ondernemen. Maar we zijn zogezegd nog niet helemaal uit het retrograde 'bos'.

Terwijl we ons in deze nieuwe maand bewegen die heel wat belofte en potentieel bevat, wordt er van ons gevraagd om een inventaris van onze energie te maken, zodat we weten waar onze energie naartoe gaat en wat ze creëert. We creëren altijd, voortdurend, ook al gebeurt het grootste deel van ons creatief proces onbewust. Sommige dingen die de energie van maart ons heeft onthuld, kunnen op een NR-lijst geplaatst worden (Niet Reanimeren), zodat we ophouden met energie in dingen te stoppen die ons niet dienen. Wat zet jij op de NR-lijst - beperkende gedachten, gewoontegedachten of angsten? De energie van april gaat over het nemen van bewuste, weloverwogen en intentionele actie op gebieden die onze meest gekoesterde dromen en verlangens dienen.

Op 6 april is er een volle maan, Pasen op 8 april, een tijd van wedergeboorte en vernieuwing, een krachtige nieuwe maan op 21 april en nu staat de Zon in Ram, dat het eigenlijke begin van het nieuwe jaar is. Dus maak enkele nieuwjaarsbesluiten om je energetisch evenwicht te behouden, blijf gefocust, evenwichtig en gegrond voor de intentie voor je leven. We bevinden ons nu in een krachtige manifestatieperiode en het gebeurt allemaal in een oogwenk. Wees je ervan bewust hoe je creatieve kracht in je leven werkt. Het Universum zal ons ondersteunen bij alles wat we creëren, dus kunnen we evengoed dingen creëren die we leuk vinden.
En nog een gelukkige verjaardag aan mijn mede-Rammen deze maand!  Nog een fijne maand.
 
© 2012 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2012 door Jennifer Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Dit artikel mag vertaald, geciteerd of gepost worden, zolang de naam van de auteur en de website, www.urielheals.com is inbegrepen. 

Geen opmerkingen: