vrijdag 19 april 2013

Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen van April 2013 - Children of Light

Wanneer je April binnengaat zal je eigen Schaduw naar boven komen. De hartchakra door de hogere wil naar binnen gebracht zal je op een plek van neutraliteit plaatsen, wat eerst door leegte, rust en stilte geïnterpreteerd is.

Dit is angstig voor je eigen ego. Het lijkt alsof “niemand thuis is.” Afleidingen werken niet… en het nieuwe is nog niet ontwikkeld. Het kan daarom aardig schrikachtig zijn voor de lagere overlevingszelf.

“Deze maand lijkt misschien leeg, waar de ziel zich voorbereidt op het begeleiden van de "zoeker op de drempel." Dit kan een strijd creëren tussen oude gehechtheid aan de buitenwereld wanneer de ziel probeert de geest te verstillen voor het bovenkomen van de waarheid van je innerlijke Zelf.
Er zullen veel testen van het oude zijn, alleen maar om "nogmaals" te proberen die bekende hit of afleiding te krijgen.

Er is ZOVEEL meer Zelf die vanuit stilte wacht om boven te komen maar je moet onderhandelen en leren je comfortabeler te voelen in je stille zelf, meer intuïtie toe te laten en diepten van je zelf naar boven te laten komen.

Dit is een uitdaging voor narcistische angst wat zich zorgen maakt dat mijn behoeften elkaar niet zullen ontmoeten… dat het beroofd en niet vervuld wordt. Dit is een periode om je bewuste volwassene Zelf te stimuleren, voeden en verbinden met bereidheid voor wederzijdse steun… om jezelf gemotiveerd te houden en laten zien wat is na deze essentiële fase van AfBraak.

Laat de leegte toe wanneer je jezelf voedt in het nieuwe begin en bewuste mogelijkheden. Dit is de Tuin van Gethsemane, waar de leraar helemaal alleen werd achtergelaten om het begin van Zelf te vinden.

Er zijn een aantal dingen die je kunt verwachten in deze vier maanden van Afbraak.
De andere zijde is een plaats waar je al eerder bent geweest voor de tijd dat je werd geboren, wat zo vreugdevol zal zijn als je bewust wordt. En wanneer je besluit bewust in je bewustzijn te staat, jouw toenadering naar de deuropening van herinnering.

We danken je dat je ons met jou laat delen en als we jou de meest vreugdevolle vrijheid geven, vragen we jou het vermogen te hebben je te herinneren dat we elkaar lief hebben.

- Gabriël

Geen opmerkingen: