dinsdag 25 december 2012

Belangrijke update over de Kosmische Moment livestream workshopdag - Diana Cooper


Beste vrienden,

GOED NIEUWS.

Er werd verwacht dat tijdens het Kosmische Moment 22% naar de 5de dimensie zou opstijgen. In feite ging 31% van de 3de en 4de dimensies naar de 5de. 57% van de dieren ascendeerde naar de 5de dimensie en zullen ons begeleiden en hun wijsheid naar ons uitstralen.
De Bron, de engelen en meesters zijn verheugd.

Verwacht wordt dat mensen zich over het algemeen gelukkiger zullen voelen. Het Licht zal de veranderingen versnellen en we zullen sneller naar gemeenschap evolueren, zodat de mensen in harmonie kunnen samenleven. Natuurlijke vormen van geneeskunde zullen naar voren komen en meer mensen zullen verbonden worden met de vreugde van de natuur in plaats van met dingen.

Bomen, planten, dieren, vogels en vissen zullen hogere frequenties uitstralen. Sterren, planeten, de zon en de maan sturen hoger frequentie Licht naar ons toe. We worden allemaal gebaad en geborgen in prachtige energie, waardoor onze verbinding met de spirituele wereld kan versterken. Op sommige plaatsen begint de Aarde goud te schitteren en wanneer je deze plaatsen bezoekt zullen je gaven en wijsheid getriggerd worden.

De gedachten van de mensen worden steeds harmonieuzer en afgestemd op het hoogste goed en dit zal versnellen wanneer de Gouden Energie sterker wordt. Naarmate er meer van ons voor het hoogste goed handelen, zal er spirituele technologie tevoorschijn komen.

Wanneer de leylijnen zuiver zijn, wordt het heldere water in hen diep onder de grond op een vijfdimensionaal niveau geabsorbeerd, waar het Licht wordt. Dan overstroomt het niet aan de oppervlakte. Als gevolg van het Kosmische Moment zal nog meer water 5D worden. Dit zal ook benadrukken waar er binnen individuen aan moet gewerkt worden.

Herbeleef de livestream van onze Kosmische Moment Gebeurtenis.
Dit is wat de engelen en onze gidsen ons vertelden.
Iedereen kreeg de energie die hij/zij zou moeten krijgen, maar de energie die door de livestream kwam, was van een zeer hoge frequentie.

Meester Hilarion, St Germain, de Meesters van Sirius en Aartsengel Metatron hebben ervoor gezorgd dat de mensen doorheen het Kosmische Moment veilig waren. Als de ontvanger overweldigd zou zijn door de hoge frequentie van de livestream energie, zorgden ze voor technische problemen om de energie te verzwakken.
Alexander Thirlby werd door de engelen naar voren gebracht om het technische werk te doen, omdat hij kon omgaan met de energieën die door de kamer stroomden en de live streaming doen, terwijl hij geaard bleef.
Google redde de dag door de livestream voor enkele minuten te versleutelen om te voorkomen dat de donkere energie toegang kreeg. Degenen die geen verbinding konden maken, werden door de engelen geleid om het Kosmische Moment voor hun hoogste goed op hun eigen te verwelkomen. Vele mensen op ons evenement hadden intense fysieke ervaringen.

Iedereen die voor de livestream betaald heeft krijgt een gratis download. Ze worden niet op dezelfde manier door de energie beïnvloed als tijdens de livestream, omdat ze de tijd hebben gehad om de hogere energieën te integreren. Het DOWNLOADEN zal de Energie van het Kosmische Moment bewaren, zodat nieuwe mensen kunnen kijken en die energie kunnen ontvangen. Voor hen zal dit gemakkelijker zijn, omdat ieders energie hoger is.

We willen iedereen bedanken die ons heeft geschreven om ons te bedanken voor de fantastische livestream ervaring. Hier is een voorbeeld: 'Heel veel dank aan jullie beiden en je geweldig team dat jullie mij de gelegenheid gaven om vandaag aan de fantastische live streaming deel te nemen! Het was een ongelooflijke ervaring. Nogmaals bedankt. Liefde en Licht. Linda. '

De middagmeditatie om de Zegeningen en Gaven van ENGELEN, Eenhoorns en MEESTERS te ontvangen, zal in het Nieuwe Jaar op cd beschikbaar zijn. De oorspronkelijke meditatie die tijdens het Kosmische Moment evenement werd opgenomen, is van een zeer hoge frequentie. Dus voor de cd nemen we de meditatie opnieuw op. Beide zullen op de cd staan, zodat je kunt kiezen welke je wilt beluisteren.

Stuur alsjeblieft Gouden Licht naar het internet en degenen die het steunen, door 5D energie via het web sturen. Stuur gelieve ook zegeningen of een kaars naar Alexander Thirlby die ondanks alle tegenstand onvermoeibaar voor de engelen heeft gewerkt.

Het spijt ons echt heel erg voor het ongemak dat sommigen met de live stream hebben ervaren, en als je nog steeds met Alexander over je technische vragen wilt praten, kun je contact opnemen.
Telefoon - 020 7751-3076 020 7751-3076 GRATIS
Fax - 07092 308865
E-mail-enlightenmentthroughorbs@gmail.com
Skype - TheCosmicMoment
http://www.thecosmicmomentsite.blogspot.co.uk/

De Metatron Kubus is het symbool van de Nieuwe Gouden Eeuw. Als je weer in harmonie wilt komen met jezelf, visualiseer dan dat je in het Hart van de Metatron Kubus zit. Het zou nuttig zijn om in een cirkel van kristallen te zitten of liggen die het hart van de kubus voorstellen, met twee kristallen boven voor de Sterren Poort en Seraphina, twee beneden voor de Aarde Ster en Roquiel, twee aan de linkerkant voor de Zonnevlecht en de Pleiaden, twee erboven voor de keel en het derde oog en Orion: twee aan de rechterkant die de Kroon, het Causale en ZielSter, dan Sirius: twee eronder voor de Basis, Sacrale en Navel en dan Neptunus.

BERICHT VAN WYWYVSIL - brenger van de nieuwe dageraad:
Wij de engelen zijn zo nederig door de Vreugde en het Licht dat tijdens het Kosmische Moment werd gedeeld. Bij elke nieuwe dageraad is het licht voor een tijdje een beetje vaag, daarna treedt er helderheid op, soms zo sterk dat het moeilijk is om de weg te zien zonder het te voelen. Dit is wat je nu voelt of waarneemt. Jullie ogen passen zich aan aan het Nieuwe Licht. Het is vertrouwd, maar ook nieuw. Jullie voelen wat je moet doen en soms wens je dat je terug kon keren naar datgene wat bekend is, en soms zal ook het oude gedragspatroon je overweldigen. Vergeet dan niet om te stoppen, te ademen en om hulp te vragen, wacht dan op begeleiding alvorens te handelen. Het zal niet al te lang duren voor de aanpassing duidelijker wordt. Het is het meest prachtige zicht om al de nieuwe knoppen overal op de Aarde te zien beginnen bloeien en te zien hoe de Aarde hierop reageert door zachtjes te gloeien in deze liefdevolle knuffel. Heb nu vertrouwen, terwijl je aan de overgangsfase begint en kijk enkel door de ogen van de Liefde, lach elke dag, zing, dans en wees vreugdevol. Je moet trots zijn. Jullie hebben een verschil gemaakt.

KERSTMIS ENERGIE
Elk jaar op 24 \ 25 \ 26 december, stroomt er een hoogfrequente Kosmische Energie over de planeet. Om die reden werd Kerstdag op 25 december gekozen. Dit jaar, volgend op het Kosmische Moment, kan je dat nog sterker voelen, dus is het echt belangrijk om een beetje rust en stilte te vinden om het Speciale Licht te absorberen, dit kan je naar een ander spiritueel niveau tillen en toelaten om nog meer Christuslicht te laten binnenstromen.

Met zegen van de engelen
Diana en Kathy

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2012 door Diana Cooper.

Geen opmerkingen: