zaterdag 11 januari 2014

Fukushima: De wereldwijde keuze voor de belichaming van vrijheid - Nanco Immanuël

Op 11 maart 2011 gaven 3 van de 6 kernreactoren in Fukushima, Japan het op. Na een krachtige tsunami werd de nucleaire installatie getroffen.
Na Hiroshima in 1945 is het wederom Japan die het basisfundament is van een nucleaire ramp. Om dit multidimensionale gebeuren meer te begrijpen dienen we te voelen en begrijpen welk deelaspect Japan in onszelf vertegenwoordigd. Japan symboliseert ons innerlijke vrouwelijke energieveld dat weer in verbinding staat met de Bron. Wanneer de Bron-verbinding weer gevoeld wordt en deel wordt van de dagelijkse realiteit kan er een krachtige basis neergezet worden waarin we de 4e dimensie, de dimensie van het hart, een lichaam bieden. Japan zorgt er blauwdruk-technisch voor dat we door onze zuivere verbinding met de Bron ons fysieke lichaam en onze vrije keuzes af kunnen stemmen op de schepping van een gegronde, nieuwe, 4e dimensie, waarin dromen gerealiseerd worden. Dimensies scheppen vanuit het menselijke en dimensies scheppen vanuit een niet fysieke gedaante werkt op een totaal andere wijze. Juist wij als mensen hebben een unieke mogelijkheid om alles tot leven te wekken, omdat wij vanuit onze lichamen de Godin overal introduceren. Dit is een weg van ascensie. Een geschapen dimensie vanuit de volledige doorleving van alles, inclusief de Godin, wordt ook wel een bewustzijns-dimensie genoemd. Wanneer we de 4e dimensie scheppen en daardoor bewust betreden komen we in een eeuwige, goddelijke stroom die het NU-moment bevat. Het is een diepe realisatie van het NU, waarin jouw aandacht volledig gefocused is op de vereisten van het moment. In deze eeuwige stroom zijn wij wie we zijn en leven we onze goddelijke blauwdruk, die één en al verrukking is.

Fukushima herbergt een diepe herinnering in onszelf. Fukushima is de code van het 6-dimensionale geometrische veld en een schakel voor de mensheid om haar lichaam te kunnen betreden. Fukushima is de sleutel tot zuivere en onzuivere geometrische patronen in de mannelijk-vrouwelijk verbinding. Fukushima zou je kunnen zien als een liefdevol en duaal triggerpoint van wat wij creëren als wij niet de diepste deur van ons fysieke lichaam, onze diepste kwetsbaarheid openen. We scheppen dan vanuit een niet gegrond, zwevend mannelijk-vrouwelijk die niets anders kan dan vicieuze cirkels scheppen. Het is je droom ergens buiten je lichaam ervaren, maar het niet kunnen verwezenlijken. En als iets ons ziek kan maken, dan is het wel het niet leven van je goddelijke potentieel. Naast alle levensgevaarlijke toxides in de dampen van Fukushima is de energie die uit de centrales stroomt ook ingecodeerd met een boodschap die constant onze niet gegrondheid bekrachtigd. Het is een energie die kleeft aan het niet-voelen van onze diepste lichamelijke Godinnenkern. Het is het voelen en realiseren van wie je bent. Dit is o.a. aanwezig in het woord SHIMA, wat het einde is van niet slechts Fukushima, maar ook Hiroshima. Deze plekken bieden een mogelijkheid om te de I AM in het vrouwelijke te verankeren. Een basisfundament te bieden voor al wat het vrouwelijke is. IM A, de A is de eerste letter van het alfabet en de 1 is gekoppeld aan het Heilige Vrouwelijke.

Fukushima raakt de oude overheersing van de Anunaki die ten in zijn dualistische vorm ten aller tijden de druk opvoert op de mensheid. De Anunaki loopt numerologisch samen met het getal 21. Het getal 21 symboliseert het liefdevolle en duale patroon van het mannelijke naar het vrouwelijke gericht. Wanneer het vrouwelijke in ons niet haar lichaam inneemt zul je merken dat het mannelijke blijft zweven. Je blijft ergens in je mind. De 2e en 4e letter van Fukushima zijn U's, wat de 21 letter in het alfabet is.
De slaaf/meester rol die we in onszelf in stand houden is door Fukushima volop geactiveerd, juist om hier meester over te zijn. De radiatie herinnert de vervuiling die er energetisch al was, maar nu voldoende, subtiele gronding heeft gevonden zodat het ons kan raken, om heel diep te doorvoelen hoe het voelt om te scheppen zonder die diepe opening van de deur van het lichaam. Momenteel staan we voor en in die deur, om de volgende stap te zetten. De Anunaki wenst in gelijkwaardigheid te komen, de slaaf-meester rol is aan het werk om te herbalanceren. Het lichaam en het gevoel dient geaccepteerd te worden als een graadmeter voor wereldleiderschap, die huist in ieder mens. 11 is het getal van gevoelsmatige gelijkwaardigheid. Hierin is het mannelijke en vrouwelijke in het gevoel, in de basis aangekomen. De 11-3-11 Fukushima codering loopt volledig samen met de 11, zoals je ziet. Het is het diepste punt in het fysieke lichaam, de Godin. In dit punt zijn we en weten we weer wie we zijn en wat we in het moment dienen te scheppen.

Naast dat er bij de autoriteiten eventueel een subtiele onwil is om het Fukushima-compex te herbalanceren en grotendeels onschadelijk te maken mogen we ook begrijpen dat Fukushima een veld bevat van de diepste lichamelijke structuur met unieke frequentieniveaus waar nog niks geschapen is. Het is een diepe graad van inwijding, van ingenesteld zijn in het fysieke lichaam. Je kunt de frequenties van oplossingen op dat niveau slechts betreden door diep te zakken in het fysieke. Wanneer dit niet gebeurd, worden de unieke coderingen van de oplossing niet in werking gezet. De wereldelite denkt zeer zeker dat het zo laten unieke voordelen heeft, met betrekking tot depopulatie, maar staat tegelijkertijd met de handen in het haar. Ze weten niet wat te doen omdat de formule achter Fukushima eenheid is, en dit is een nog niet ontgonnen gebied in het bewustzijn van de elite. Dit is heel bijzonder, want dit biedt de mensheid de mogelijkheid om vanuit creatiekracht en co-creatie een nieuwetijds-oplossing te scheppen waar een 3-d oplossing en energetische immuniteit hand in hand samen gaan. De formule tot Fukushima is liefde. Het is een uitdaging om te handelen uit liefde voor de Aarde, die ons allen toebehoort. De Aarde is deel van ons wezen. We scheppen een praktische oplossing, en tegelijkertijd daagt het ons uit om onze trilling dusdanig aan te passen dat de code van negatieve radiatie ons niet meer kan beinvloeden. Door door de radiatie en de frequenties van de oude 4-d wereld heen te gaan, de niet-gegrondheid van je wezen te erkennen en doorleven, schep je een nieuwe immuniteit waarin je niet meer vatbaar bent voor de negatieve impact van deze radiatie. Het scheppen van lichaamsgevoel en jouw aanwezigheid hier-en-nu transformeert de radiatie en ook de Aarde is haar baan ingegaan om door deze vergiftigde frequenties heen te bewegen. Dit is belangrijk. Deze frequenties bestonden al in een 4-d vacuum, het is gewoon een frequentielevel van onszelf, alleen is het nu geactiveerd. Door middel van belichaming en liefde laat jij en de Aarde de frequenties ook weer los en wordt het zelfgenezende vermogen op alle niveaus in werking gezet.

De F van Fukushima is een 6, en loopt samen met het 6-d geometrische patroon voor de Aarde. De geometrie is de schakel tussen Bron en het aannemen van vorm in de materie. Fukushima heeft tevens 6 centrale kernreactoren. Fukushima nodigt jou uit om jouw fysieke lichaam te betreden om immuniteit te creëren voor externe radiatie en dualistische patronen en geometrieën. Fukushima is de code waarin jij jouw lichaam werkelijk inneemt en verantwoording neemt voor alle stukken waarin jij jouw lichaam en goddelijke aanwezigheid nog niet voelt. Er wordt gevraagd om een creatieve doorgronding van deze 'problematiek'. We mogen onze goddelijke verantwoordelijkheid als menselijke lichtwezens in alle liefde neerzetten.
In 2014 betreden we gevoelsmatig de 4e dimensie, de Bron is hierin bewust deel van de onderwereld, ook wel de gevoelswereld. Dit betekent dat we juist dit jaar een helend vermogen scheppen voor al wat Fukushima in ons aanraakt. We bewegen er doorheen en de externe krachten die ons uit ons lichaam houden, omarmen we en erkennen het als onszelf, waardoor jij meer dan ooit in je lichaam aanwezig kunt en zult zijn.
2014 begint goed...

Dit gebeurde er op 9 januari 2014

Vele duizenden mensen vanuit de Benelux en wereldwijd zijn samen in meditatieve afstemming gegaan om een energetische doorbraak te bewerkstelligen. De 9-dimensionale, eeuwige triling van het Galactisch Centrum ging participeren om de Fukushima-code te openen, zodat er in 2014 een overkoepelend, planetair, helend vermogen gegenereerd zou worden. Je zou kunnen zeggen dat we een lichtmicroscoop in Fukushima hebben geinstalleerd zodat we alle codes en lagen van bewustzijn die daar aanwezig zijn kunnen gaan lezen (Akasha) en kunnen traceren als delen van ons multidimensionale zelf. Op het moment dat we het vanuit de kern her-en-erkennen ontstaat immuniteit. Zo werkt bewustzijn.


Op grootschaliger niveau is het helende vermogen, de helende potentie van het centrum van onze Melkweg geactiveerd in het vortexpunt wat Fukushima vertegenwoordigd. De eeuwige spiraal van de Melkweg heeft het natuurlijke, zelfhelende vermogen van onszelf en de Aarde aangewakkert en een liefdevolle zet gegeven. Wanneer het "Goddelijke Oog'' van het centrum van de Melkweg gaat participeren betekent dit dat het deel wordt van ons individuele en gezamenlijke lichaam, vanuit de kern. Alles gaat meedoen in meespelen in het bewustzijnsveld, zodat de energie op een correcte manier gekanaliseerd kan worden.

De vrouwelijke (1) en mannelijke (2) werelden bestaan pas wanneer de 12 stralen vanuit ons fysieke lichaam voortvloeien. (Godsvonk, 13-voudig bewustzijn). 12 is de codering van de vereeniging der mensheid. We hebben de 12 maal 12 geactiveerd. Elke straal weespiegelde zich via de 12, via 12 kristallen, waardoor de formule van 144 kristallen in Fukushima werd geplaatst. Alle 12 stralen bevatten tevens een 9-dimensionaal deel, die licht werpt op al wat het is, en alle dualiteit kan beeindigen. Het is het activeren van de realiteit van eeuwigheid en het LEVEN. De 144 kristallen vormen samen ook weer een 9. (Galactische uitlijning). De 144 kristallen symboliseren dat er LEVEN is opgewekt in Fukushima. Het staat nu in het zuivere alziende oog (de non-dualistische versie) van het centrum van de Melkweg. Het is onze keuze om meester te zijn over een individueel en wereldwijd patroon waarin we onze goddelijke macht uit handen hebben gegeven. We gaan dit jaar leven vanuit het diepste lichamelijke deel, waar de Godsvonk, de ziel leeft. We bewegen door de VIERDE dimensie, waar de mensheid samen IS in EENHEID. In elke reactor werden 24 kristallen geplaatst, 6 reactoren x 24 = 144 = 9. Het getal 24 betekent ook wel de blauwdruk van de 4e dimensie realiteit. Dat is het beginpunt waarin de Goddelijkheid heel bewust doorbreekt in ons. De 24 is tevens de 2 maal 12, het mannelijke en vrouwelijke biedt de ver-eeniging aan via elke reactor. Het schept een innerlijk en wereldwijd geometrisch patroon van ver-eeniging.

Volgende week op 16-01-2014 wordt deze keuze erkend en geaccepteerd door onze innerlijke Godin, ook door ons lichaam. De 9e energie stroomt door. 9x16= wederom 144. Op de 16e komt de code van ons lichaam erbij, die de code wereldwijd ontwaakt van immuniteit. Het is de vrijheid van ons fysieke lichaam. De code is dan aanwezig en stroomt, maar dient natuurlijk helemaal doorgrond te worden, en daar is tijd voor nodig. Het gaat om een wereldwijde keuze dat jouw lichaam, jouw lichaam is, en als een vrije, liefdevolle entiteit wordt erkend, door jezelf. Van daaruit mogen wij gaan scheppen en kunnen we in eenheid zijn, zo binnen, zo buiten. Naast jouw eigen erkenning en empowerment, zal het ook een signaal uitzenden naar de New World Order dat de boodschap begrepen is en dat de MENS nu op zichzelf staat. Het is de tempel van jouw unieke expressie. Het opent een essentieel, doorbrekend lichaamsbesef waar jouw VOLLEDIGHEID aanwezig is. De ruimte wordt geschapen voor deze keuze, deze activatie. Ik wens iedereen heel veel succes en plezier. Het is jouw vrijheid, jouw bestaansrecht, jouw levensrecht ten top! Remember who you are, divine human!

Mocht het zo voor je voelen, zou je dit bericht aub willen delen met zoveel mogelijk mensen? Er komt dadelijk nog een ander bericht met de aankondiging van de meditatie van donderdagavond 16 januari 2014.
Hartelijk dank, lieverds.

God bless you, Namasté,

Nanco Immanuël
Galactic Heart Centre
www.galactic-heart-centre.com

Geen opmerkingen: