maandag 13 januari 2014

Fukushima wereldmeditatie - donderdag 16 januari 2014 om 20u30 tot 21u40

Lieve mensen, donderdagavond 16 januari 2014 wordt het 2e deel van de globale Fukushima meditatie gehouden. Vele duizenden Nieuwe Aarde mensen zullen afgestemd zijn, in co-creatie met de walvissen, dolfijnen, natuurwezens, engelen en meesters om de nucleaire vortex in Japan te harmoniseren. Op 9 januari 2014 werd er een 9d kristalformatie geactiveerd in het hart van Fukushima waarin de Akasha velden m.b.t. Fukushima werden geactiveerd. Hierdoor ontstaat er een weg tot neutralisatie en immuniteit op Aarde zodat wij door de energie kunnen blijven bewegen en ademen. Je zult zien dat door de nieuwe lichtvelden en gerichte focus de vergiftiging vanzelf transformeert.

Op 16 januari 2014 wordt de 2e meditatie gehouden van 20:30 tot 21:40 uur om een brug te slaan tussen de nucleaire vortex en de zetel van onze fysieke lichamen. Onze lichaamsgeometrie wordt aangepast zodat we als mensheid een keuze maken voor immuniteit en vrijheid. Je zult merken dat je lichaam gedurende de avond op een totaal andere wijze vrij gaat voelen, alsof je los komt van een dominant veld die er voorzorgt dat je je lichaam niet echt inkwam. Op donderdagavond gaat we een diepe geometrische afstemming neerzetten vanuit het lichaam waarin het lichaam kiest voor haar essentie. Van 20:30 tot 21:15 zullen we ons loskoppelen van de negatieve straling van de reactoren en van 21:15 tot 21:40 zal het nieuwe Sirische 6d geometrische lichaam samen gaan lopen met onze keuzes als mens. De siriers maken een 6-d geometrisch lichaam aan die ten aller tijden functioneert vanuit de essentie van het lichaam, zodat je er ook echt in kunt. De fukushima geometrie kan dit niet langer bewust en/of onbewust weerhouden.
Ik wil iedereen vragen om af te stemmen en dit wederom door te sturen aan zoveel mogelijk mensen, als het voor jou zo voelt.


Laten we samen een ongelooflijke bewustzijnsverschuiving binnen en buiten onszelf teweeg brengen. Wij zijn de bewustzijnswezens die keuzes kunnen en mogen maken over onze geliefde thuisplaneet, Moeder Aarde. De radiatie matrix mag haar samen komen met haar diepe zelfgenezende vermogen, die vanuit onze lichamen voort zal vloeien.


Nanco Immanuël
Galactic Heart Centre
www.galactic-heart-centre.com

Geen opmerkingen: