dinsdag 7 januari 2014

FUKUSHIMA MEDITATIE - donderdag 9 januari om 20u30

FUKUSHIMA MEDITATIE

Lieve broeders en zusters,

Aanstaande donderdagavond 9 januari om 20:30 uur hou ik een globale meditatie voor Fukushima. De impact die deze radiatie heeft op de wereld en het collectieve onbewuste is gigantisch. Zoals velen van jullie gelezen hebben is het grootste deel van de Grote Oceaan ernstig vervuild, en heeft het grootschalige gevolgen voor mensen, dieren, de natuur en Moeder Aarde. Heel graag wens ik naar de essentie van de radiatie matrix te gaan. Met bewustzijn kunnen we al een stuk in onszelf/buiten onszelf transformeren. Donderdag is de 9e januari en Spirit heeft me gevraagd om de eeuwige 9d trilling van elke kosmische straal energetisch in de kernreactoren in fukushima te plaatsen. Dit alles gaat via de Geest. Op deze wijze is het mogelijk om de nieuwe frequenties van het Centrum van onze Melkweg (Galactic Center) aan te passen op de negatieve radiatie en de vortex die aanwezig is in het veld van Japan. Het betreden van de Spirit van Fukushima zal ongeveer 30 minuten duren en van daaruit zullen we 12 x 12 = 144 kristallen op 9d niveau in de Kernreactoren en de wereld worden geplaatst. De walvissen, dolfijnen, natuurwezens en meesters gaan ons enorm helpen om ook de frequentie in de Stille Oceaan (Pacific) aan te passen. Het gaat erom dat bij alle uitstromende energieën van Fukushima een geleidende Bron-frequentie meegaat, waardoor een deel van de vortex wordt geneutraliseerd.

Zijn er mensen die mee willen reizen en alle licht en liefde willen sturen naar misschien wel één van de grootste destructiekrachten op Aarde ooit? Zou iedereen naar eigen intuitie allemaal kristallen, lichtbollen en stralen willen plaatsen in het Fukushima veld? Aub voel ze diep van binnen. Het veld dient te leven waardoor we het leven activeren in Japan en de vervuilde gebieden. De meditatie duurt van 20:30 tot ongeveer 21:30 uur. Alle hulp is van harte welkom en hard nodig.

Aub als je het voelt, hoe meer zielen, hoe beter. Aub deel het op je Facebook, als het zo voelt.
Laten we het veld een enorme liefdevolle boost geven. Ook wordt er afgestemd op die delen in ons lichtlichaam die het vermogen hebben om jouw fysieke lichaam immuniteit te bieden voor deze frequenties. Het is een empowerment of our multidimensional cell-structure.

In ieder geval hartelijk dank. En alle hulp is nogmaals ENORM WELKOM EN HARD NODIG.

In liefde, licht en dankbaarheid..

Namaste, Nanco Immanuël

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik ga zeker hiermee mee , wil graag iets doen dus zal mee mediteren, ik hoop er veel anderen ook mee doen, als ik hier aan denk voel ik al de kracht, de kracht van liefde , namaste ilze

Unknown zei

Geef je op, doe mee met deze hoopvolle liefdevolle en goede gerichte mooie meditatie

Unknown zei

Las het bericht nu pas. Inderdaad, het is alle hens aan dek voor de lichtwerkers! Ik zal er met een groep, sjamanistisch op werken en heb een andere groep ook gevraagd hier iets aan te doen.
Groeten uit Antwerpen! Joris.